O dar geriau, kad ir gražus, ir talentingas, kaip Kivanč
Ne visada būtinai gražus, svarbu, kad talentingas ir cinkelį turėtų, o visų svarbiausia tai charizma,
tada automatiškai patrauklus tampa. Na, savaime suprantama, Kivanc'ius visą tai turi su kaupu
tada automatiškai patrauklus tampa. Na, savaime suprantama, Kivanc'ius visą tai turi su kaupu
QUOTE(Lux @ 2017 02 10, 18:00)
Taip, taip, kai talentas yra, tai grožis netrukdo
Bet man talentas ir be grožio tinka, o vat grožis be talento jau nelabai nemėgstu lėlių teatro
Ne turkė, bet labai geras pavyzdys yra Barbra Streisand - ji labai negraži, bet kai matai ją vaidinant įsimyli į ją.
Man pvz Serenay Sarıkaya visai nėra graži, bet ji man tokia charizmatiška, kad divų diva
Nei ta pati Beren Saat nei Tuba Büyüküstün nespindi tokia charizma kaip Serenay.
O ir labai imponuoja kaip ji/jie abu (Kerem Bürsin) su žurnalistais bendrauja, tiesiog visad malonu ir smagu žiūrėti
Tokia energetika, toks pozityvas sklinda... net kai ji ir viena būna, be jo, visad atvira, besišypsanti, nesibaugina paparacių.
Mokėti su žurnalistai bendrauti irgi didelis menas, kaip vartyk nevartęs...
Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin
Nei ta pati Beren Saat nei Tuba Büyüküstün nespindi tokia charizma kaip Serenay.
O ir labai imponuoja kaip ji/jie abu (Kerem Bürsin) su žurnalistais bendrauja, tiesiog visad malonu ir smagu žiūrėti
Tokia energetika, toks pozityvas sklinda... net kai ji ir viena būna, be jo, visad atvira, besišypsanti, nesibaugina paparacių.
Mokėti su žurnalistai bendrauti irgi didelis menas, kaip vartyk nevartęs...
Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin
Jie pora? Tie du iš foto
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 10, 21:07)
Jie pora? Tie du iš foto
Taip, gyvena kartu QUOTE(Milagra @ 2017 02 10, 19:46)
Man jis irgi nėra gražuolis, bet vaidyba paperka Kiek mačiau jį, tai superinis, nebijo įvairių vaidmenių, ne tik super duper pseudo herojus vaidina Ir viskas jam taip natūraliai gaunasi. Žodžiu, tobulas aktorius
Mert Firat man irgi negražus. Bet vaidina puikiai.
Šiaip tai, jei aktorius kokybiškai atlieka savo darbą, jei juo tiki, tai man tas grožis antraeilis dalykas. Aišku, netrukdo Bet žymiai geriau meistriškai į vaidmenį įsikūnijantis gal ne tokios įspūdingos išvaizdos žmogus, nei tiesiog graži lėlė guminiu veidu
Mert Firat man irgi negražus. Bet vaidina puikiai.
Šiaip tai, jei aktorius kokybiškai atlieka savo darbą, jei juo tiki, tai man tas grožis antraeilis dalykas. Aišku, netrukdo Bet žymiai geriau meistriškai į vaidmenį įsikūnijantis gal ne tokios įspūdingos išvaizdos žmogus, nei tiesiog graži lėlė guminiu veidu
Pritariu! be talento vaidybai tas grožis tuščias patampa. Mert Firat gerai vaidina, tai gal ir tuo žavi, bet nėra toks kad antra filma su juo gaudyčiau žiureti kaip kad su Kivanc ar Cagatay ar Kerem Bursin
QUOTE(Lux @ 2017 02 10, 20:00)
o taip !
QUOTE(Visgi @ 2017 02 10, 20:14)
Ne visada būtinai gražus, svarbu, kad talentingas ir cinkelį turėtų, o visų svarbiausia tai charizma,
Taip tas tiesa
Günesi Beklerken nera baigtas serialas?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 11, 00:17)
Pasibaigęs yra
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 10, 23:17)
Labai gražiai baigtas ir išbaigtas.
Tik dabar pamaciau, kad Kerem jo ir tikras vardas Turbut vienas grazesniu vardu, ka teko isgirst