Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

O dar geriau, kad ir gražus, ir talentingas, kaip Kivanč biggrin.gif
Atsakyti
Ne visada būtinai gražus, svarbu, kad talentingas ir cinkelį turėtų, o visų svarbiausia tai charizma,
tada automatiškai patrauklus tampa. Na, savaime suprantama, Kivanc'ius visą tai turi su kaupu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 10, 18:00)

Taip, taip, kai talentas yra, tai grožis netrukdo drinks_cheers.gif
Bet man talentas ir be grožio tinka, o vat grožis be talento jau nelabai biggrin.gif nemėgstu lėlių teatro ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 vasario 2017 - 19:24
Ne turkė, bet labai geras pavyzdys yra Barbra Streisand - ji labai negraži, bet kai matai ją vaidinant įsimyli į ją.
Atsakyti
Man pvz Serenay Sarıkaya visai nėra graži, bet ji man tokia charizmatiška, kad divų diva ax.gif
Nei ta pati Beren Saat nei Tuba Büyüküstün nespindi tokia charizma kaip Serenay.
O ir labai imponuoja kaip ji/jie abu (Kerem Bürsin) su žurnalistais bendrauja, tiesiog visad malonu ir smagu žiūrėti rolleyes.gif
Tokia energetika, toks pozityvas sklinda... net kai ji ir viena būna, be jo, visad atvira, besišypsanti, nesibaugina paparacių.
Mokėti su žurnalistai bendrauti irgi didelis menas, kaip vartyk nevartęs...

Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Jie pora? Tie du iš foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 10, 21:07)
Jie pora? Tie du iš foto biggrin.gif
Taip, gyvena kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 02 10, 19:46)
Man jis irgi nėra gražuolis, bet vaidyba paperka  smile.gif Kiek mačiau jį, tai superinis, nebijo įvairių vaidmenių, ne tik super duper pseudo herojus vaidina smile.gif Ir viskas jam taip natūraliai gaunasi. Žodžiu, tobulas aktorius  wub.gif

Mert Firat man irgi negražus. Bet vaidina puikiai.

Šiaip tai, jei aktorius kokybiškai atlieka savo darbą, jei juo tiki, tai man tas grožis antraeilis dalykas. Aišku, netrukdo biggrin.gif Bet žymiai geriau meistriškai į vaidmenį įsikūnijantis gal ne tokios įspūdingos išvaizdos žmogus, nei tiesiog graži lėlė guminiu veidu biggrin.gif

Pritariu! smile.gif be talento vaidybai tas grožis tuščias patampa. Mert Firat gerai vaidina, tai gal ir tuo žavi, bet nėra toks kad antra filma su juo gaudyčiau žiureti kaip kad su Kivanc ar Cagatay ar Kerem Bursin bigsmile.gif

QUOTE(Lux @ 2017 02 10, 20:00)

thumbup.gif o taip !

QUOTE(Visgi @ 2017 02 10, 20:14)
Ne visada būtinai gražus, svarbu, kad talentingas ir cinkelį turėtų, o visų svarbiausia tai charizma,
tada automatiškai patrauklus tampa. Na, savaime suprantama, Kivanc'ius visą tai turi su kaupu biggrin.gif

Taip tas tiesa biggrin.gif
Atsakyti
Günesi Beklerken nera baigtas serialas? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 vasario 2017 - 23:22
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 11, 00:17)

Pasibaigęs yra
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 10, 23:17)
Labai gražiai baigtas ir išbaigtas.
Atsakyti
Tik dabar pamaciau, kad Kerem jo ir tikras vardas bigsmile.gif Turbut vienas grazesniu vardu, ka teko isgirst ax.gif
Atsakyti