Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2017 02 01, 23:30)
Man dar patikęs yra su aktore Damla Colbay_ trumpas, lengvas, ir truputi toks su humoru ax.gif

"Hayat Mucizelere Gebe"

Fragmanı -2
Fragmanı -1

vartotojo įkelta nuotrauka

O sitas rusu kalba yra? Kiek ieskojau visur su titrais.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2017 02 09, 10:04)
O sitas rusu kalba yra? Kiek ieskojau visur su titrais.
Nėra su įgarsintu vertimu. Jis gi gan trumputis.
Atsakyti
Nemegstu titru nors tu ka.
Isijungiau Gunesi beklerken. Ligu nieko toks.
Atsakyti
O man atvirkščiai, kartais įgarsinimas neįtinka ir netinka nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2017 02 09, 11:26)
Nemegstu titru nors tu ka.
Isijungiau Gunesi beklerken. Ligu nieko toks.

As dabar ziuriu, bet teveliu peripetijas persuku, man neidomu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 02 08, 21:19)
Intikam seriale vėl namai kaip ir O Hayat Benim vienas ju Ateşo industrinio tipo butukas per du aukštus  biggrin.gif
Galetu gražesni vyrai aktoriai Intikam būti, tada manau jis būtu daugiau demesio sulaukes  ax.gif o šiaip žiurisi labai gerai, Beren Saat vaidina puikiai  mirksiukas.gif

Alican Yucesoy vienas geriausių aktorių, tobulai vaidina. Labai labai jį mėgstu smile.gif Nors pats serialas man nelabai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 09 vasario 2017 - 15:19
Apšvieskite kas nors, kaip Zeynep ir Melis gali būti vienmetės? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 09, 16:32)
Apšvieskite kas nors, kaip Zeynep ir Melis gali būti vienmetės? hmm.gif

Man irgi sitas uzkliuvo. Gi jis su Tiulin veliau turejo but negu su Zeynep mama.
Man vardai kokie juokingi- Ufuk, Žele:)
Ai dar amzius uzkliuvo- Zeynep mamai 35:) Tiulin ir Želė irgi panasiai taip iseina, nors pagal vaizda vyresnes gi smarkiai.
Atsakyti
Kaip serija, kas su titrais jau matet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 10, 12:47)
Kaip serija, kas su titrais jau matet? ax.gif

Dirbu intensyviai, žiūrėsiu vakare.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 02 09, 16:18)
Alican Yucesoy vienas geriausių aktorių, tobulai vaidina. Labai labai jį mėgstu smile.gif Nors pats serialas man nelabai patiko  ax.gif

Jo dar nemačiau, 16 serija dabar žiuriu smile.gif bet iš išvaizdos jis man irgi negražus ax.gif va Mert Firat (Emre Arsoy ) mano skonio labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 02 10, 16:49)
Jo dar nemačiau, 16 serija dabar žiuriu smile.gif bet iš išvaizdos jis man irgi negražus  ax.gif va Mert Firat (Emre Arsoy ) mano skonio labiau  biggrin.gif

Man jis irgi nėra gražuolis, bet vaidyba paperka smile.gif Kiek mačiau jį, tai superinis, nebijo įvairių vaidmenių, ne tik super duper pseudo herojus vaidina smile.gif Ir viskas jam taip natūraliai gaunasi. Žodžiu, tobulas aktorius wub.gif

Mert Firat man irgi negražus. Bet vaidina puikiai.

Šiaip tai, jei aktorius kokybiškai atlieka savo darbą, jei juo tiki, tai man tas grožis antraeilis dalykas. Aišku, netrukdo biggrin.gif Bet žymiai geriau meistriškai į vaidmenį įsikūnijantis gal ne tokios įspūdingos išvaizdos žmogus, nei tiesiog graži lėlė guminiu veidu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 vasario 2017 - 18:49