Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 06, 20:19)
Gero Kuzey Guney ziurejimo, man jis liks ne tik, kad turku, bet siaip vienas geriausiu bigsmile.gif

Na va, tada ir as paziuresiu Fatmagul, kad jau pabaiga gera ax.gif

Man su subtitrais tik sunkiai sekasi skaityti tai vis atidelioju... rolleyes.gif bet labai noriu ji pažiureti , gal rasiu LT vertima kur, nors rusu jau 90% suprantu biggrin.gif

QUOTE(Lux @ 2017 02 06, 20:37)
Bet pradžia tikrai labai baisi. Pabaiga tai man protu nesuvokiama, gyvenime neatleisčiau ir nesugebėčiau perlipti per save, ką jau čia apie prisileidimą prie savęs kalbėti.

Taip pradžia tikrai baisi, tokia tikra ir gyvenimiška, visas serialas toks nenuvalkiotas su kitokia istorija, o veliau žiurint serialas tik šviesėja ir man ju meile labai graži wub.gif ..daug verkiau ir šypsojausi žiuredama, Beren Saat vaidyba tokia nereali, ji man tapo megstama aktore jau po Ask I Memnu, dabar susižavejimas ja dar daugiau išaugo wub.gif
Kokius dar serialus esate su ja mačiusios be Didingo Amžiaus ? 4u.gif
Papildyta:
Radau su Beren Saat Intikam seriala, čia kaip USA Revenge suprantu iš foto ir filmo aprašymo anglu kalba, ar kas matete ? Verta pažiureti ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 06 vasario 2017 - 21:55
Man irgi labai grazi meile ten parodyta wub.gif
As su Beren macius filma "Benim Dünyam[I]" - ji cia vaidina akla ir kurcia moteri. Beja filmas, paremtas tikra istorija. Liudnas, bet nuteikiantis optimistiskai. Man labai patiko. Po sio filmo, dar labiau galima zavetis Beren wub.gif
Dar is naujesniu yra serialas "Ïntikam", jis amerikietiško serialo "Kerstas" kopija. Kadangi man amerikietiška versija superinė, turkiškos net nebandziau ziureti smile.gif
p.s. na va pati radot ta "Intikampa". Pamenu, kazkas cia rase, kad ziurejo ir lyg patiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 06 vasario 2017 - 22:17
QUOTE(otea @ 2017 02 06, 23:08)

Radau su Beren Saat Intikam seriala, čia kaip USA Revenge suprantu iš foto ir filmo aprašymo anglu kalba, ar kas matete ? Verta pažiureti ?  4u.gif

Maciau ir labai patiko. Dargi pamaniau kodel niekas jo nepamini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 02 01, 00:13)
Visgi pasiulytas geras, arba mano numyletas Gunesi Beklerken  ax.gif

pries tai ziurejau, nakaip smagiai ziurejos, tikrai toks lengvas ir malonus thumbup.gif

QUOTE(otea @ 2017 02 06, 16:24)
Galvoju dar pažiureti Seref Meselesi nes Bursin vaidina ir trumpas serialas  ax.gif

sita tik ka paziurejau, pazliumbiau ir aplamai slegiantis toks, nepatinka man tokios pabaigos smile.gif bet siuzetas tai neblogas bigsmile.gif
Atsakyti
Aš Amerikiečiu Keršta mačiau tik su nuotrupomis ir nevisa, man pagrindine aktore nepatiko ax.gif
Intikam pirma serija pažiurejau, patiko, žiuresiu toliau biggrin.gif
Iš vyro komplimenta gavau bežiurint kad panaši į ja esu, išvaizda ne noru keršyti aišku flirt.gif
Atsakyti
Gunesi Beklerken nuskambėjo frazė - Behlul ubegajyt. Man tiek uzteko, kad isspausti arasa prisiminus, ką ten ašarą, net pakūkčiojau cray.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 02 06, 22:08)
Taip pradžia tikrai baisi, tokia tikra ir gyvenimiška, visas serialas toks nenuvalkiotas su kitokia istorija, o veliau žiurint serialas tik šviesėja ir man ju meile labai graži  wub.gif ..daug verkiau ir šypsojausi žiuredama, Beren Saat vaidyba tokia nereali [....]
Man taip pat labai patiko. Šedevras. Toks iš rimtesnių.
O kaip Mukaddes jums? Nemirtinga, ane? Velnio nešta ir pamesta biggrin.gif
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 06, 22:16)
As su Beren macius filma "Benim Dünyam" ji cia vaidina akla ir kurcia moteri. Beja filmas, paremtas tikra istorija.
Esu mačiusi, man taip pat įspūdį paliko. Jautrus, neįprastas.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 02 07, 10:45)
Man taip pat labai patiko. Šedevras. Toks iš rimtesnių.
O kaip Mukaddes jums? Nemirtinga, ane? Velnio nešta ir pamesta biggrin.gif Esu mačiusi, man taip pat įspūdį paliko. Jautrus, neįprastas.

Mukaddes tai nereali tikrai !!! Ir juokiausi iš jos ir pykau ant jos, tikrai velnio nešta ir pamesta biggrin.gif man jos eisena visada juoka keldavo biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas nors žiūrėjote Hatırla Gönül? Galvoju verta bandyti žiūrėti ar kažką kitą pradėti žiūrėti ax.gif
Atsakyti
Aš nežiurėjau, bet pas ruses skaičiau apie ji, tai bent jos serialą labai gyrė, nors turkai jo " nesuprato". Jis toks ne iš lengvųjų. Serijų nedaug, galima žiūrėt. Beja, jo idėja paimta iš filmo " Before I Go to Sleep". O filmas tai man labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 02 07, 19:53)
Aš nežiurėjau, bet pas ruses skaičiau apie ji, tai bent jos serialą labai gyrė, nors turkai jo " nesuprato". Jis toks ne iš lengvųjų. Serijų  nedaug, galima žiūrėt. Beja, jo idėja paimta iš filmo " Before I Go to Sleep". O filmas tai man labai patiko smile.gif

Ačiū 4u.gif jau pradėjau žiūrėti, matau, kad ne iš lengvųjų, bet ir gerai, nes prieš tai žiūrėjau Hayat Yolunda, o jis iš lengvesnių, tai dabar prie sunkesnių reikia prieiti smile.gif
Atsakyti
Intikam seriale vėl namai kaip ir O Hayat Benim vienas ju Ateşo industrinio tipo butukas per du aukštus biggrin.gif
Galetu gražesni vyrai aktoriai Intikam būti, tada manau jis būtu daugiau demesio sulaukes ax.gif o šiaip žiurisi labai gerai, Beren Saat vaidina puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 08 vasario 2017 - 22:20