Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Na va, vis dar nera vertimo verysad.gif
Atsakyti
pirma serija Dayan Yüreğim patiko
ir vėl simpatiškas jaunasis aktorius
lauksiu kaip toliau siužetas rutuliosis
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Žiūrėjus esu tą 1-ą seriją Dayan Yüreğim dėl aktorės Nilay Deniz.
Nepasakyčiau, kad man patiko, labai jau toks niūrus, slogus.
Įtariu, kad bus konkreti ašarų pakalnė.
Fragmanı

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Apsiforminau biggrin.gif Serija tokia apie nieką unsure.gif Lauksim Valentino dienos, gal bus įdomiau.
O koks ten žiedas? Sužadėtuvių po vestuvių? Įtariu, bus per meilės dieną ax.gif
Atsakyti
Gaila man Cesuro, kas tik netingi karia ant jo šunis, nėra žmogui kada ir atsipūsti.
Sühan dar kartais elgiasi kaip tikra ožka, o jau išpūstaakės Cahide tai nepernešu.
Nusibodo ji man su rezgamomis intrigų kombinacijomis, kai Cesurui dar ir Hülya pripaišė,
na tai atsiprašau, jau visai viršūnė, besarmatė doh.gif Tikiuosi pabaigoje ji liks prie suskilusios geldos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 02 06, 00:28)
kai Cesurui dar ir Hülya pripaišė,

Cia tai gerokai cerezciur biggrin.gif
Atsakyti
Baigiau žiureti Fatmagul , puikus serialas, labai patiko ir džiaugiuosi kad pabaiga gera buvo, visi gavo ko nusipelne thumbup.gif

Dabar gal pradesiu žiuresi Kuzey Güney ax.gif

Kokius dar serialus rekomenduotumete ? 4u.gif

Mačiau : Feriha, Medcezir, Ask I Memnu, O Hayat Benim
Papildyta:
Galvoju dar pažiureti Seref Meselesi nes Bursin vaidina ir trumpas serialas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 06 vasario 2017 - 15:25
kažin kiek serijų bus Adını Sen Koy
nes dabar jau 100 yra
o veiksmas kažkoks pasikartojantis
nėra santykių vystymosi tarp pagrindinių herojų
o štai muzika patinka
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 02 06, 15:24)
Galvoju dar pažiureti Seref Meselesi nes Bursin vaidina ir trumpas serialas ax.gif
Pabandykit, mažum patiks, man patiko.
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 02 06, 16:24)
Baigiau žiureti Fatmagul , puikus serialas, labai patiko ir džiaugiuosi kad pabaiga gera buvo, visi gavo ko nusipelne thumbup.gif

Dabar gal pradesiu žiuresi Kuzey Güney  ax.gif

Gero Kuzey Guney ziurejimo, man jis liks ne tik, kad turku, bet siaip vienas geriausiu bigsmile.gif

Na va, tada ir as paziuresiu Fatmagul, kad jau pabaiga gera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 06, 20:19)
Gero Kuzey Guney ziurejimo, man jis liks ne tik, kad turku, bet siaip vienas geriausiu bigsmile.gif

Na va, tada ir as paziuresiu Fatmagul, kad jau pabaiga gera ax.gif

Bet pradžia tikrai labai baisi. Pabaiga tai man protu nesuvokiama, gyvenime neatleisčiau ir nesugebėčiau perlipti per save, ką jau čia apie prisileidimą prie savęs kalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 06, 20:37)
Bet pradžia tikrai labai baisi. Pabaiga tai man protu nesuvokiama, gyvenime neatleisčiau ir nesugebėčiau perlipti per save, ką jau čia apie prisileidimą prie savęs kalbėti.

Tai dar viena ask i memnu trauma ir vel negalesiu ziureti ir sito? blink.gif Liks tik paaugliu serialai starwars.gif biggrin.gif
Atsakyti