Naujas Cesur anonsas nelabai intriguoja
O man atvirkščiai_visai jis net nieko (anonsas naujos serijos)
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 30, 09:48)
Naujas Cesur anonsas nelabai intriguoja
Man nieko. Jei sprogimų nebus, žiūrėsiu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 30, 00:59)
Pradejau ziureti Medcezir ir cia vienas prie vieno su The O.C. http://www.imdb.com/...=nm_flmg_act_39
Kiek pamenu tai iki 13 ar kelintos serijos pagal O.C o poto jau turkai savo spina uždeda
QUOTE(otea @ 2017 01 30, 13:59)
Kiek pamenu tai iki 13 ar kelintos serijos pagal O.C o poto jau turkai savo spina uždeda
Ta prasme verta ziureti? Nes pirma serija kone identiska, ir matosi, kad viskas pagal ta pati vyks. Tai jau ir nurasiau, nes, kai zinai scenariju, nelabai idomu.
Ziurejau Cesura ir masciau, na kaip jis man neprimena nei Kuzey, nei Behlulo. Visi tokie skirtingi, kaip ne tas pats zmogus. Isijungiau viena BB epizoduka jotubet, taip suspaude sirdi
Merginos, jeigu kam įdomu, šiandien per tv8 mačiau reklamuojant nauja turkų serialą. Pas turkus berods jis vadinosi " Vyšnių sezonas" ar pan. zodziu- " Vyšniukai". Lietuviai ji pavadino " Meilės žiedai". Startuoja nuo vasario 13. 18.00.Tv8.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 30, 15:22)
Ta prasme verta ziureti? Nes pirma serija kone identiska, ir matosi, kad viskas pagal ta pati vyks. Tai jau ir nurasiau, nes, kai zinai scenariju, nelabai idomu.
Ziurejau Cesura ir masciau, na kaip jis man neprimena nei Kuzey, nei Behlulo. Visi tokie skirtingi, kaip ne tas pats zmogus. Isijungiau viena BB epizoduka jotubet, taip suspaude sirdi
Dar verta Kivanč pamatyti Ezel, jis ten šokiruojančiai kitoks.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 01 30, 14:55)
Merginos, jeigu kam įdomu, šiandien per tv8 mačiau reklamuojant nauja turkų serialą. Pas turkus berods jis vadinosi " Vyšnių sezonas" ar pan. zodziu- " Vyšniukai". Lietuviai ji pavadino " Meilės žiedai". Startuoja nuo vasario 13. 18.00.Tv8.
Kiraz Mevsimi? Šis "tralialiuškinis" man visai patiko
QUOTE(Fjella @ 2017 01 30, 16:54)
Kiraz Mevsimi? Šis "tralialiuškinis" man visai patiko
Aha sitas
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 30, 15:22)
O.C žiurejau labai senai dar anglu kalba kai USA pasirode tai man patiko. Bet turku istorija kitokia, pilnas dainu ir tokiu momentu kur amerikietiškame ne su žiburiu nerasi. ..man labai labai patiko serialas, tikrai labiau nei O.C.
Papildyta:
Jeigu idomu paskaityti apie panašumus ir skirtumus trap O.C ir Medcezir, čia neblogas straipsnis. Tiesa ten daug spoileriu ! O.C vs Medcezir
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 01 30, 16:55)
O Dieve, dar ir šitą pradės rodyt. žodžiu, būsiu prirakinta prie tv.
nebezinau ka ziureti, medcezir patiko labai, kiralik ask, Yuksek Sosyete, beliko pabaigti Kara sevda, kai ikels naujas serijas...pasiulykite ka lengvo, tik ne su tuo jusu "grazuoliuku", nes nepatinka man jis...Norisi lengvo, kad nebutu gruzo ant sirdies ziurint