Aš pradėjau Kaderimin Oyunu žiūrėti, antra serija. Labai sunku matyti Akiną tokio liurbio vaidmeny. Nežinau ar kas pasikeis, kad jis taptų vėl žmogum

Pagaliau kažkas naujo turkiškų serialų padangėje - Erkek Severse su Alperen Duymaz iš Son Yaz ir gražuole Busra Beje, ji Burak Deniz ex'ė.
Pirmas dvi serijas prarijau su malonumu, kaip pripratusiai prie dviejų valandų serijų, tai net buvo per trumpos. Trečios serijos anonsas irgi daug žadantis, tai laukiu su nekantrumu. Blogiukę vaidina tobulai blogiukių vaidmenims tinkanti Yasemin Allen, kurią labai gerai įsiminiau dar nuo Merhamet. Alperenas su Busra puikiai žiūrisi, tai belieka tikėtis, kad scenarijus bus geras, o jį rašo moteriškė prisidėjus prie Erkenci Kus ir Bay Yanlis scenarijų rašymo, tai tikėtis manau galim visko, gali ir nusivažiuot į lankas, kaip pvz Bay Yanlis.
Iš anksčiau rodomu pasižiūriu Yargi. Tema įdomi, bet ant tiek jau nėr chemijos tarp pagrindinių herojų Nors man Kaan'as labai gražus vyras, bet su Pinar man jei juodai nelimpa ir net nesuprantu kieno kaltė, ar scenarijus neduoda jiems pasireikšti, ar tiesiog vienas kitam netinka aktoriai tai ir nesivaidina ta meilė.
Dar žiūriu Kaderimin Oyunu, tai šitas iš seniau rodomų man labiausiai patinka, neturiu priekaištų nei aktoriams nei scenarijui. Laimingos pabaigos aš jame kažkodėl nesitikiu.
Ask Mantik Intikam buvau metus, bet praleidus gal 10 serijų nuo 28tos vėl pradėjau žiūrėti, atėjo nauja herojė ir suintrigavo kažkaip.
Labiausiai nuvylęs iš pernai - Camdaki kiz, issisėmė, mečiau gal ties 19 serija, dabar kartais įsijungiu, prasuku, bet matau, kad nebegrįšiu, nes nebekabina visai. O pradžia tokia daug žadanti buvo ir taip buvo mane užkabinęs.
Gaila va dar kad kažko Kalp Yarasi nebegarsina rusiškai, tik su titrais, o skaityt sunkiai sekasi, jei garsintų tai dar ir šitą pažiūrinėčiau.