Aš pradėjau Kaderimin Oyunu žiūrėti, antra serija. Labai sunku matyti Akiną tokio liurbio vaidmeny. Nežinau ar kas pasikeis, kad jis taptų vėl žmogum
Aš pradėjau Kaderimin Oyunu žiūrėti, antra serija. Labai sunku matyti Akiną tokio liurbio vaidmeny. Nežinau ar kas pasikeis, kad jis taptų vėl žmogum
Aš pažiūrėjusi kiek yra serijų. Tik niekaip nematau jų kartu. Tai ką jis padarė savo šeimai...
Camdaki vis dar pasižiūriu. Paskutinė serija pasibaigė visai įdomiai.
Sadakatciz jau galėtų baigtis, vienas ir tas pats.
Antra žmona žus... Kažkas tokio
Aš galvą dedu, kad Džemalis prisiims dukros kaltę ir sės į kalėjimą, labai stiprus tėvo ir dukters ryšys rodomas, sieja, tai todėl.
Įsivaizduoju kas dėsis jo širdyje kai sužinos kas buvo bandoma padaryti su jo dukra...
Kaži, kas gi vis tik pamatė Džemalį ir Asiye miške
Aš galvą dedu, kad Džemalis prisiims dukros kaltę ir sės į kalėjimą, labai stiprus tėvo ir dukters ryšys rodomas, sieja, tai todėl.
Įsivaizduoju kas dėsis jo širdyje kai sužinos kas buvo bandoma padaryti su jo dukra...
Kaži, kas gi vis tik pamatė Džemalį ir Asiye miške
Taip, nes net garsiai tai įvardino, kad ypatingas ryšys. Ir buvau irgi tikra, kad pabučiuos ex labai greitai, nes emocingai labai atvarė visa tokia įsiutus. Tik galvoju, o kaip skyrybos, ar ten natūraliai nutraukia, kad dingsta? Nes gi kaip jis vedė antrą kartą.
Gal dukra pamatė?
Seniai bežiejau tokią tradicinę dramą.
O antroji žmona (nepamenu aš jų pavardžių) pasidarė rinoplastiką?
Camdaki vis dar pasižiūriu. Paskutinė serija pasibaigė visai įdomiai.
Sadakatciz jau galėtų baigtis, vienas ir tas pats.
Volkano vizitai pas ex žmoną jau tapę kaip norma_Labą dieną atvirų durų dieną! kada noriu ateinu kada noriu išeinu.
Asiye - protinga moteris, gerbiama gydytoja, - kaip ir turėtų išmanyti manipuliacines subtilybes ir vingrybes, nubrėžti ribas savo asmeninio gyvenimo atžvilgiu...
Tolerancija irgi turi turėti ribas, galų gale
Gal dukra pamatė?
Seniai bežiejau tokią tradicinę dramą.
Gal ir dukra, o gal kas iš tarnų?
Tiesą pasakius aš irgi seniai... Bandžiau prisiminti kokią būtent ir nepavyko...
Gal ir dukra, o gal kas iš tarnų?
Tiesą pasakius aš irgi seniai... Bandžiau prisiminti kokią būtent ir nepavyko...
Aš kaip suprantu, gal ir žino kažką apie jį, nes gi pasakė, kad grįžtu į tą savo miestą, klaida čia buvo. O švogeris gi patraukia vis per dantį, kad vairuotojas.
Žinai ką primena? O gi Zemheri. Tik čia liurbiškai išeina dėl pinigų (nors aš taip tikėjaus, kad bus kažkokia priežastis, pinigų operacijai dėl vaiko reikėjo ar pan. Na kažkas tokio bent jau).
Abu vargšai išgelbėja turtingas, kurios galėtų turėti bet kokį vyrą, tačiau reikia TO ir viskas, kad ir koks. Irgi žeminasi, kad tik nepaliktų... Ir antros pusės yra iš šeimos taip pat. Tik dabar - gerietis antra pusė, kuris labai liks įskaudintas, panašu Šiaip jau ne vieno čia nebus laimingo, nebet Asia pasirinks tą gerietį, tai jis tada ir būtų vienintelis laimingas.
Pagaliau kažkas naujo turkiškų serialų padangėje - Erkek Severse su Alperen Duymaz iš Son Yaz ir gražuole Busra Beje, ji Burak Deniz ex'ė.
Pirmas dvi serijas prarijau su malonumu, kaip pripratusiai prie dviejų valandų serijų, tai net buvo per trumpos. Trečios serijos anonsas irgi daug žadantis, tai laukiu su nekantrumu. Blogiukę vaidina tobulai blogiukių vaidmenims tinkanti Yasemin Allen, kurią labai gerai įsiminiau dar nuo Merhamet. Alperenas su Busra puikiai žiūrisi, tai belieka tikėtis, kad scenarijus bus geras, o jį rašo moteriškė prisidėjus prie Erkenci Kus ir Bay Yanlis scenarijų rašymo, tai tikėtis manau galim visko, gali ir nusivažiuot į lankas, kaip pvz Bay Yanlis.
Iš anksčiau rodomu pasižiūriu Yargi. Tema įdomi, bet ant tiek jau nėr chemijos tarp pagrindinių herojų Nors man Kaan'as labai gražus vyras, bet su Pinar man jei juodai nelimpa ir net nesuprantu kieno kaltė, ar scenarijus neduoda jiems pasireikšti, ar tiesiog vienas kitam netinka aktoriai tai ir nesivaidina ta meilė.
Dar žiūriu Kaderimin Oyunu, tai šitas iš seniau rodomų man labiausiai patinka, neturiu priekaištų nei aktoriams nei scenarijui. Laimingos pabaigos aš jame kažkodėl nesitikiu.
Ask Mantik Intikam buvau metus, bet praleidus gal 10 serijų nuo 28tos vėl pradėjau žiūrėti, atėjo nauja herojė ir suintrigavo kažkaip.
Labiausiai nuvylęs iš pernai - Camdaki kiz, issisėmė, mečiau gal ties 19 serija, dabar kartais įsijungiu, prasuku, bet matau, kad nebegrįšiu, nes nebekabina visai. O pradžia tokia daug žadanti buvo ir taip buvo mane užkabinęs.
Gaila va dar kad kažko Kalp Yarasi nebegarsina rusiškai, tik su titrais, o skaityt sunkiai sekasi, jei garsintų tai dar ir šitą pažiūrinėčiau.
Neįprasta matyti Alperenę Duymazą boso vaidmenyje (bet jam labai tinka), įpratusi esu jį matyti labiau neklaužados, maištaujančio vaidmenyje Biušra Develi - jos tipažas man visad tarsi prancūzaitės, elegancija dvelkia...
Oi, Yelda jiems nervų dar pagadins, maža nepasirodys
"Yargi" dar paskutinės serijos nežiūrėjau. Įdomu kas ta moteris kuri šovė Džeilin ir įvėlė ją į kriminalą... Aš galvoju, kad tai prokurorė Neilin man regis, kad gal dar ir tas jos bičiulis, Lačinas.
Nors serialas apie prokūrorus ir advokatus, bet jie patys ten visi su povandėninėmis srovėmis, kad rebusą narplioji narplioji, ir vis vien neaišku, nes motyvą turi vos ne visi
Yargi - lygiai tą patį pagalvojau - kur dingo meilė? Tiek aukojamasi dėl meilės, net profesiją pakeičia, o pačios meilės - kaip nėra, taip nėra
Aš net raudonplaukę teisėją įtarinėju. Vis tiek turės būt kažkas iš rodomų veikėjų, o jų ne tiek ir daug. Gal net kokia mama (jos mama, vardų aš neįsimenu). Bet ne, nesąmonė, kažkas iš jam LABAI artimų ir pasitikėjimą kelenčių, nes pamatęs labai ramus tapo ir apsidžiaugė - mama, advokatė ar pan.
Camdaki kiz - aš fone paklausau, bet nebera paskutinių serijų normalaus vertimo.
Kaderimin Oyunu - paskutinės serijos pabaiga greitina įvykius Oj laukiu, mano pats pačiausias. Kiek pastebėjau, man pradžios ir būna įdomu, po to tenka mest
Ir dar žiūriu Legenda. Turbūt ir laiko tai, kad laukiu dar meilės linijų