SVEIKOS, PASIBAIGĖ SON YAZ IR NIEKO NESUPRATAU kas baigė galit paaiškint, tai kas visgi nužūdė jo mamą?
QUOTE(SADNESS @ 2021 10 23, 13:07)
SVEIKOS, PASIBAIGĖ SON YAZ IR NIEKO NESUPRATAU kas baigė galit paaiškint, tai kas visgi nužūdė jo mamą?
Laba! Jo brolis, Giokhanas, nušovė jų/savo mamą.
QUOTE(Visgi @ 2021 10 23, 14:42)
Bet pamenu kaip tas brolis sakė, kad žmogžudystę užsakė Agiuno tėvas. Toje serijoje kada buvo su Agiuno tėvo jachtoje. Kažkaip daugiau man norėjosi iš šio filmo ir Agiuno tėvo meilės reikalus labiau galėjo atskleist.
Aš vis skaitau Visgi pasisakymus, o ji taip ilgai nerašo
Ką iš naujų žiūrite?
QUOTE(SADNESS @ 2021 10 23, 16:22)
Bet pamenu kaip tas brolis sakė, kad žmogžudystę užsakė Agiuno tėvas. Toje serijoje kada buvo su Agiuno tėvo jachtoje. Kažkaip daugiau man norėjosi iš šio filmo ir Agiuno tėvo meilės reikalus labiau galėjo atskleist.
Aš vis skaitau Visgi pasisakymus, o ji taip ilgai nerašo
Ką iš naujų žiūrite?
Man norėjosi, kad "Son Yaz" ilgiau tęstųsi dėl prokuroro ir agentės, kad išsivystytų į daugiau kažką, gaila tik, nespėjo. Na, svarbu, kad pabaiga laiminga (ir Soneras gyvas) Aš vis skaitau Visgi pasisakymus, o ji taip ilgai nerašo
Ką iš naujų žiūrite?
O ką pati žiūri?
Aš žiūriu "Yalanci" ir "Yargi". Labai ilgu tik laukti į savaitę po vieną seriją.
Laukiu pasirodysiančio "Misafir" su Hazal Kaya ir Bugra Gulsuy
ir "Kaderimin Oyunu" su Oyku Karel ir Akin Akinozu
Noriu žvilgtelėti ir nuo "Icerde" kūrėjų šią kriminalinę dramą "Uc Kurus". Komisaras ir ši 'čigonaitė'
Turėtų gal būti ir įdomu, svarbu tik, kad balagano nebūtų.
Visgi,per kur ziuri Yalanci, nerandu normalios kokybes.. Yargi ziuriu ir Camdaki kiz
[quote=Visgi,2021 10 23, 18:13]
Man norėjosi, kad "Son Yaz" ilgiau tęstųsi dėl prokuroro ir agentės, kad išsivystytų į daugiau kažką, gaila tik, nespėjo. Na, svarbu, kad pabaiga laiminga (ir Soneras gyvas)
O ką pati žiūri?
Aš žiūriu "Yalanci" ir "Yargi".
Camdaki Kidz vis pažiūriu ir Yargi. Pastarojo pirmos serijos tikrai buvo geros, dabar net nežinau, per daug įtariamųjų man. Ištikro kol kas nėra tokių, kad labai laukčiau naujų serijų.
O dėl Sonero buvau išsigandus, galvojau nušovė, bet smagu, kad liko. Aš irgi galvojau, kad agentę įvedė naujai meilės linijai deja...
Man norėjosi, kad "Son Yaz" ilgiau tęstųsi dėl prokuroro ir agentės, kad išsivystytų į daugiau kažką, gaila tik, nespėjo. Na, svarbu, kad pabaiga laiminga (ir Soneras gyvas)
O ką pati žiūri?
Aš žiūriu "Yalanci" ir "Yargi".
Camdaki Kidz vis pažiūriu ir Yargi. Pastarojo pirmos serijos tikrai buvo geros, dabar net nežinau, per daug įtariamųjų man. Ištikro kol kas nėra tokių, kad labai laukčiau naujų serijų.
O dėl Sonero buvau išsigandus, galvojau nušovė, bet smagu, kad liko. Aš irgi galvojau, kad agentę įvedė naujai meilės linijai deja...
QUOTE(Whagati @ 2021 10 23, 19:47)
Visgi,per kur ziuri Yalanci, nerandu normalios kokybes.. Yargi ziuriu ir Camdaki kiz
Įgarsintų serijų omeny turi normalios kokybės? Nėra įgarsintų kol kas, apart 1 serijos normalios kokybės, visos kitos- subtitrų vertimas.
QUOTE(SADNESS @ 2021 10 23, 20:18)
Ant vienos bangos, kad labai laukčiau ir būtų wow viename derinyje, kol kas nėra ir man tokio O dėl Sonero buvau išsigandus, galvojau nušovė, bet smagu, kad liko. Aš irgi galvojau, kad agentę įvedė naujai meilės linijai deja...
Iš dabartinių įdomiausias šiuo metu ir laukiamos serijos yra "Yalanci". Aukštos kokybės serialas, tikrai, iš geriausių ingredientų sudėtas, aktorių vaidyba nepriekaištinga. Gaila tik, kad turkų susidomėjimas juo silpnas.
Žinomas ir garsus chirurgas, pavyzdingas tėvas, užimantis deramą padėtį visuomenėje, itin nepriekaištingos reputacijos ir padorumo, visų gerbiamas ir mylimas. Vienu žodžiu, puikiai sukurtas sėkmingo žmogaus įvaizdis.... kuris garantuoja jam, kad kitas žmogus patikės jam ir pasitikės juo. O ištikrųjų jo sieloje yra nuosavas pragaras Liuciferis vienu žodžiu.
Mokytoja ta labai stipri asmenybė. Kaip ji šaukė savo tylėjime šioje serijoje, net sugraudino. Abi aktorės įtikinamai ir stipriai suvaidino tą judviejų sceną, labai.
Yargi truputi nuvylė, negalvojau, kad toks banalus bus taip ieškotas ir toks rastas žmogžudys, o tiek intrigos buvo, aš tikėjausi, kad bus kažkas stipresnio, netikėtesnio. Nežinau, man dar vis nelabai norisi tikėti, kad čia tikrai jis. Man regis yra kažkas kitas.
Labai tikiuosi, kad jaunėlio brolio nenužudys šiandieninėje serijoje
Šakės, "Yargi" šioje serijoje tokio siurprizo tikrai nesitikėjau Žiauriai netikėta buvo! Sumaniai čia prokuroras ir advokatė pavarė Ilgazas ir teisingas ir kilnus, ir strategas geras wub: Nepabūgo abu tokio žingsnio
Parsui toks šnipštas, toks šnipštas, vajeee Įsiūs.
Camdaki Kidz laukiu naujos serijos, ne gi rimtai visi sužinojo
Pradėjau žiūrėti Yargi, gerai, kad sugebėjau nepaskaityti jūsų spoilerių
Antra serija - kol kas įdomu ir neturkiškas formatas.
Antra serija - kol kas įdomu ir neturkiškas formatas.
Man neturkiškas formatas, kaipo toks, tai "Yalanci" 🙂
O, "Yargi" yra tas toks, yra, kai toliau pažiūrėsi- pamatysi 😉
O, "Yargi" yra tas toks, yra, kai toliau pažiūrėsi- pamatysi 😉
QUOTE(Visgi @ 2021 10 25, 11:06)
Šakės, "Yargi" šioje serijoje tokio siurprizo tikrai nesitikėjau Žiauriai netikėta buvo! Sumaniai čia prokuroras ir advokatė pavarė Ilgazas ir teisingas ir kilnus, ir strategas geras wub: Nepabūgo abu tokio žingsnio
Jo aš jau nieko tokio nelaukiau, nes vis nauji ir nauji įtariamieji, o čia kitoks wou bet jei su broliu taip pasiegs tai nžn, kaip tada jų meilė išsiritulios
Papildyta:
QUOTE(SADNESS @ 2021 10 27, 19:40)
Jo aš jau nieko tokio nelaukiau, nes vis nauji ir nauji įtariamieji, o čia kitoks wou bet jei su broliu taip pasiegs tai nžn, kaip tada jų meilė išsiritulios
Omg tai nejaugi nušaus tėvą?