Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

SVEIKOS, PASIBAIGĖ SON YAZ IR NIEKO NESUPRATAU biggrin.gif kas baigė galit paaiškint, tai kas visgi nužūdė jo mamą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2021 10 23, 13:07)
SVEIKOS, PASIBAIGĖ SON YAZ IR NIEKO NESUPRATAU biggrin.gif kas baigė galit paaiškint, tai kas visgi nužūdė jo mamą? ax.gif
Laba! mirksiukas.gif
Jo brolis, Giokhanas, nušovė jų/savo mamą.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 23 spalio 2021 - 13:43
QUOTE(Visgi @ 2021 10 23, 14:42)
Laba! mirksiukas.gif
Jo brolis, Giokhanas, nušovė jų/savo mamą.

Bet pamenu kaip tas brolis sakė, kad žmogžudystę užsakė Agiuno tėvas. Toje serijoje kada buvo su Agiuno tėvo jachtoje. Kažkaip daugiau man norėjosi iš šio filmo ax.gif ir Agiuno tėvo meilės reikalus labiau galėjo atskleist.

Aš vis skaitau Visgi pasisakymus, o ji taip ilgai nerašo ax.gif
Ką iš naujų žiūrite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SADNESS: 23 spalio 2021 - 15:26
QUOTE(SADNESS @ 2021 10 23, 16:22)
Bet pamenu kaip tas brolis sakė, kad žmogžudystę užsakė Agiuno tėvas. Toje serijoje kada buvo su Agiuno tėvo jachtoje. Kažkaip daugiau man norėjosi iš šio filmo ax.gif ir Agiuno tėvo meilės reikalus labiau galėjo atskleist.

Aš vis skaitau Visgi pasisakymus, o ji taip ilgai nerašo ax.gif
Ką iš naujų žiūrite?
Man norėjosi, kad "Son Yaz" ilgiau tęstųsi dėl prokuroro ir agentės, kad išsivystytų į daugiau kažką, gaila tik, nespėjo. Na, svarbu, kad pabaiga laiminga (ir Soneras gyvas) ax.gif
O ką pati žiūri?

Aš žiūriu "Yalanci" ir "Yargi". Labai ilgu tik laukti į savaitę po vieną seriją.

Laukiu pasirodysiančio "Misafir" su Hazal Kaya ir Bugra Gulsuy

ir "Kaderimin Oyunu" su Oyku Karel ir Akin Akinozu

Noriu žvilgtelėti ir nuo "Icerde" kūrėjų šią kriminalinę dramą "Uc Kurus". Komisaras ir ši 'čigonaitė' bigsmile.gif
Turėtų gal būti ir įdomu, svarbu tik, kad balagano nebūtų.

Atsakyti
Visgi,per kur ziuri Yalanci, nerandu normalios kokybes.. Yargi ziuriu ir Camdaki kiz rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Visgi,2021 10 23, 18:13]
Man norėjosi, kad "Son Yaz" ilgiau tęstųsi dėl prokuroro ir agentės, kad išsivystytų į daugiau kažką, gaila tik, nespėjo. Na, svarbu, kad pabaiga laiminga (ir Soneras gyvas) ax.gif
O ką pati žiūri?
Aš žiūriu "Yalanci" ir "Yargi".
Camdaki Kidz vis pažiūriu ir Yargi. Pastarojo pirmos serijos tikrai buvo geros, dabar net nežinau, per daug įtariamųjų man. Ištikro kol kas nėra tokių, kad labai laukčiau naujų serijų.

O dėl Sonero buvau išsigandus, galvojau nušovė, bet smagu, kad liko. Aš irgi galvojau, kad agentę įvedė naujai meilės linijai deja...
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2021 10 23, 19:47)
Visgi,per kur ziuri Yalanci, nerandu normalios kokybes.. Yargi ziuriu ir Camdaki kiz rolleyes.gif
Įgarsintų serijų omeny turi normalios kokybės? smile.gif
Nėra įgarsintų kol kas, apart 1 serijos normalios kokybės, visos kitos- subtitrų vertimas.

QUOTE(SADNESS @ 2021 10 23, 20:18)
Camdaki Kidz vis pažiūriu ir Yargi. Pastarojo pirmos serijos tikrai buvo geros, dabar net nežinau, per daug įtariamųjų man. Ištikro kol kas nėra tokių, kad labai laukčiau naujų serijų.

O dėl Sonero buvau išsigandus, galvojau nušovė, bet smagu, kad liko. Aš irgi galvojau, kad agentę įvedė naujai meilės linijai deja...
Ant vienos bangos, kad labai laukčiau ir būtų wow viename derinyje, kol kas nėra ir man tokio rolleyes.gif
Iš dabartinių įdomiausias šiuo metu ir laukiamos serijos yra "Yalanci". Aukštos kokybės serialas, tikrai, iš geriausių ingredientų sudėtas, aktorių vaidyba nepriekaištinga. Gaila tik, kad turkų susidomėjimas juo silpnas.

Žinomas ir garsus chirurgas, pavyzdingas tėvas, užimantis deramą padėtį visuomenėje, itin nepriekaištingos reputacijos ir padorumo, visų gerbiamas ir mylimas. Vienu žodžiu, puikiai sukurtas sėkmingo žmogaus įvaizdis.... kuris garantuoja jam, kad kitas žmogus patikės jam ir pasitikės juo. O ištikrųjų jo sieloje yra nuosavas pragaras unsure.gif Liuciferis vienu žodžiu.

Mokytoja ta – labai stipri asmenybė. Kaip ji šaukė savo tylėjime šioje serijoje, net sugraudino. Abi aktorės įtikinamai ir stipriai suvaidino tą judviejų sceną, labai.

„Yargi“ truputi nuvylė, negalvojau, kad toks banalus bus taip ieškotas ir toks rastas žmogžudys, o tiek intrigos buvo, aš tikėjausi, kad bus kažkas stipresnio, netikėtesnio. Nežinau, man dar vis nelabai norisi tikėti, kad čia tikrai jis. Man regis yra kažkas kitas.

Labai tikiuosi, kad jaunėlio brolio nenužudys šiandieninėje serijoje blink.gif

Atsakyti
Šakės, "Yargi" šioje serijoje tokio siurprizo tikrai nesitikėjau bigsmile.gif Žiauriai netikėta buvo! Sumaniai čia prokuroras ir advokatė pavarė bigsmile.gif Ilgazas ir teisingas ir kilnus, ir strategas geras wub: Nepabūgo abu tokio žingsnio wub.gif
Parsui toks šnipštas, toks šnipštas, vajeee biggrin.gif biggrin.gif Įsiūs.
Atsakyti
Camdaki Kidz laukiu naujos serijos, ne gi rimtai visi sužinojo
Atsakyti
Pradėjau žiūrėti Yargi, gerai, kad sugebėjau nepaskaityti jūsų spoilerių biggrin.gif
Antra serija - kol kas įdomu ir neturkiškas formatas.
Atsakyti
Man neturkiškas formatas, kaipo toks, tai "Yalanci" 🙂
O, "Yargi" yra tas toks, yra, kai toliau pažiūrėsi- pamatysi 😉
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 10 25, 11:06)
Šakės, "Yargi" šioje serijoje tokio siurprizo tikrai nesitikėjau  bigsmile.gif Žiauriai netikėta buvo! Sumaniai čia prokuroras ir advokatė pavarė bigsmile.gif Ilgazas ir teisingas ir kilnus, ir strategas geras wub: Nepabūgo abu tokio žingsnio wub.gif
Parsui toks šnipštas, toks šnipštas, vajeee biggrin.gif biggrin.gif Įsiūs.

Jo aš jau nieko tokio nelaukiau, nes vis nauji ir nauji įtariamieji, o čia kitoks wou ax.gif bet jei su broliu taip pasiegs tai nžn, kaip tada jų meilė išsiritulios unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(SADNESS @ 2021 10 27, 19:40)
Jo aš jau nieko tokio nelaukiau, nes vis nauji ir nauji įtariamieji, o čia kitoks wou ax.gif  bet jei su broliu taip pasiegs tai nžn, kaip tada jų meilė išsiritulios unsure.gif

Omg tai nejaugi nušaus tėvą? blink.gif
Atsakyti