Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Vakat pažiūrėjau 10 Camdaki Kiz seriją (2sezono 1 serija), nu įdomu man kaip ten toliau viskas vyks, o tą mergšę aš įtariu kad atėjus laikui ji pastatys į vietą, tikiuosi 🙏

Dar vakar iš naujų tai Uzak Sehrin Masali pažiūrėjau pirmą seriją, tai aktoriai neblogi, gal bus įdomu, matysim. Tiek kad ta tema - smurtas prieš moterį kazkokia man nuvalkiota ir neskani....
Atsakyti
„Yalanci“ (Melagis) pirma serija man patiko. Įtikinamai sukurpta: argumentai ir kontrargumentai (vienu metu tikiu ir vienu ir kitu ir abiejais netikiu), aktorių vaidyba, pateiktis personažų, lokacijos, režisūra ir dar daug kas_džiugino akį.
Gal sekanti serija turkams labiau įdomi/žiūrėtina bus, noriu tikėti.

„Son Yaz“ II sezono 1-ma serija patiko man labai! wub.gif Tiek netikėtų staigmenų...
Nieks taip labiau netiktų tam vaidmeniui nei Birce Akalay, amplua tobulas! Pasirinkimas labai geras.
Tikiuosi turkai įvertins antro sezono pradžią.

"Ikimizin Sirri" Man patinka, kad jo santykis su jomis jam - į naudą, gydo jį, jo sielos žaizdas.
Didelis pokytis... kai prisimenu koks griežtas ir piktas buvo, o dabar pamanyk_išgirdęs muziką atėjo ir susiturėjo pamatęs, kad jos šoka, o anksčiau būtų išmetęs iš savo darbo patalpų, o dabar, suteikęs jai su mergyte pastogę net nė cyptelėjo biggrin.gif Man taip patinka tas garso takelis seriale wub.gif
https://www.youtube....00vrE...Sırrı

Et, sunku bus "Ikimizin Siiri", rungtis su konkurentais: saugumiečiais, prokuroru ir advokate.

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(kami_ @ 2021 09 15, 11:17)
Stambulas labai gerai sakyčiau gyvuoja, daug visur žmonių smile.gif Gyvenau šalia Istiklal gatvės tai tylu rik ryte būdavo biggrin.gif
Aplankiau Madam Tiuso vaškonių figūrų muziejų. Pasidariau nuotraukų su vaškinėm Keremo Bursino ir Kivančo figūromis biggrin.gif
Dar tik 5 dienos kaip grįžusi, o aš jau pasiilgau Stambulo biggrin.gif O su Arduç nufotografavau reklaminį stendą biggrin.gif
Nors nesu mėgėja tokio žanro, bet tikrai žiūrėsiu Alparslan su Barišu ir Fahriye Evcen.
Su Fahriye Evcen paskutinį kartą žiūrėjau filmą Sonsuz Aşk. Filmas patiko man.
Istikal. Ooo, labai tikiu, labai pažįstamas jausmas biggrin.gif
Arducis_galvojau kas gi toks man jį priminė (kai kur profiliu ir kai kurie keli mini akcentai)
https://www.youtube....MovieclipsIndie
Sonsuz Ask. Prisimenu. Gražiai graudus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 19 rugsėjo 2021 - 01:47
Ar žiūrėjote kas "Yargi"? Tą, kur prokuroras ir advokatė... Kaip man patiko, su labai dideliu malonumu žiūrėjau wub.gif
Tik ką baigiau. Akyse susitvenkė ašaros žiūrint į... Labai gerai suvaidino, perteikė...
Ta žadą atimanti kaktomuša tokia buvo, kad tikrai, kapų tyla, nežinai nei ką sakyt, nei kaip suvokti, nei kaip staigiai galvoje savo failus perrašyti, kad susivokti (kalbu apie pagr veikėjus).
Aš netikiu, kad tai TAS asmuo, ir tikiu, kad tiesą sako. Man regis tas asmuo dangsto kitą žmogų...

Ir summa summarum, kaip žiūrovas, aš turiu 1 pagrindinį įtariamąjį ir dar + 2 įtariamuosius.

Atsakyti
wub.gif Kivanc Tatlitug + Mavi + Ekoaplinka + Piotras Čaikovskis "Gėlių valasas" = Tobula bigsmile.gif

https://www.instagra.../p/CUDQQVgADfH/

https://www.youtube....ab_channel=Mavi

Atsakyti
Nauja pora

Atsakyti
Nesuprantu, visą savaitę neįkelia naujos serijos, nei Camdaki kiz, nei Ikimizin, nei Yalanci ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2021 10 02, 19:14)
Nesuprantu, visą savaitę neįkelia naujos serijos, nei Camdaki kiz, nei Ikimizin, nei Yalanci ax.gif
"Ikimiz Sirri" yra įkelta serija įgarsinta.
Beje, liko kelios serijos iki finalo.
Man taip jis patiko, taip laukdavau naujų serijų.

Deja, "Yalanci" nežiūri dauguma, todėl įgarsinti nemato reikalo.
Aš vakarykštę seriją žiūrėjau su online įgarsinimu, ir tai, panašu,
kad ir jo net neliks (online įgarsinimo), o gaila. Patinka man tokie, žanras toks.

"Yargi" nežiūri? Žvilgtelk. Rekomenduoju.
Jei "Yalanci" patiko, tai galbūt patiks ir "Yargi" mirksiukas.gif
Patinka man tokie, žanras toks.

Baigės mano žiūrėtinas pozityvas ax.gif Užfinalino.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 02 spalio 2021 - 19:56
Visgi, normaliai pabaigė tą pozityvą, verta jį pradėti?

Camdaki Kiz - kur su vertimu? unsure.gif

O 101 Ask ne visos serijos iš karto išėjo? unsure.gif

Aš tai dar vis salą pažiūriu, irgi menas - beveik be siužeto rodo biggrin.gif

Laukiu rimtesnių naujienų ax.gif
Atsakyti
Ech, kaip gaila, žiūriu vis uždaro tuos, kurie man patinka unsure.gif
Aha, Yargi turiu parsisiuntusi, reikės žiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 02, 23:35)
Camdaki Kiz - kur su vertimu? unsure.gif

aš viską iš kinozalo siunčiuosi
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 02, 23:35)
Visgi, normaliai pabaigė tą pozityvą, verta jį pradėti?

O 101 Ask ne visos serijos iš karto išėjo? unsure.gif
Žalia Rūta, happy end pabaiga. Pažiūrėk pirmą seriją ir matysi kaip tau...
Viso 13 serijų.

101 Ask iš karto visos. Netflix. II sezonas ne ką mažiau patiko man, galbūt net daugiau.
Serialą vertinu 10 balų.

QUOTE(Whagati @ 2021 10 03, 13:26)
Ech, kaip gaila, žiūriu vis uždaro tuos, kurie man patinka  unsure.gif
Aha, Yargi turiu parsisiuntusi, reikės žiūrėti
Tą patį esu pagalvojusi, kad mano žiūrėtinus uždaro prasidėjus naujam sezonui ir įsiliejus naujiems konkurentams. Buvo tikėtina.
Panašu, kad taip dar ir geriau, svarbu tik, kad pabaigos būtų ok.

Labiausiai svarbu man, kad Alpas pradėjo šypsotis, juoktis, būti neįsitempusiu, pradėjo gyventi. Buvo aišku, kad jis turi gerą ir didelę širdį, tik, kad viskas buvo devyniais užraktais užrakinta.
Nevai ir jos dukrytei pavyko nuimti tą šaltą dalykiškumo ir atšiaurumo kaukę jo. Šią savaitę finalas, paskutinė serija, įdomu kuo pasibaigs. Tikiuosi viskas bus ok. Viso 10 serijų tik.

Atsakyti
O kada pasirodys nauji su garsiaisiais aktoriais?
Atsakyti