QUOTE(BigBang @ 2021 06 22, 21:00)
Askin Tarifi - nu man tai labai patinka, toks ir prajuokina vietom, grynai vasariskas
Ada Masali - aktoriai labai gražus
kad tik nenuvaziuotu i lankas
Cam Tavanlar - uch ten irti aistros verda, nu toks irgi lengvas
bet toks truputi gal nuobodoka vietomis.
Viai nauji tai idomu kurie isliks
"Askin Tarifi" labai neblogai susižiūrėjo ir man
Iš ramesnių toks, lengvas.
"Ada Masali" - vaizdais gražus; peizažai, gamta, gera atgaiva paganyti akis į vasarą
Ramus, lengvas toks. Geriau, kad nepersikeltų kur į didmiesčius, į ofisus, netaptu dar vienu total ofisiniu, tai bus galima žiūrėti.
Grėsmė visad ir visiems išlieka į lankas nusivažiuoti, dažniausiai
QUOTE(BigBang @ 2021 06 29, 07:35)
Cam Tavanlar tai man labai keistas, kazkoks lėkštas, nezinau, pagrindinis aktorius man toks jau myznius atsiprasant. Nezinau nezinau...
AMI tai labai patinka, ir juoku ir meiles chemija, toks uch. Patinka man tokie
Dar ziuriu Askin Tarifi, visai nieko toks
Na ir Bach Oyuinu - dar nezinau ar ziuresiu, bet siaip visai nieko toks
Matau dar naujas kažkoks Kazara Ask ir Kahraman Babam yra,gal kuri ziurejot pirmas serijas?
"Cam Tavanlar" man irgi nesižiūri, visiškai
"Ask Mantik Intikam" prie Ilhamo negaliu priprasti, keistai jis žiūrisi man vasariniame po "Ramo"
"Baht Oyuinu" nustebino pagrindinė aktorė Cemre Baysel, gerai pavaro ta Ada, taip tinka jai... Ji buvo su Ilhanu "Ramo" poroje, tai ten priešingybė tokia, kad net nepagalvočiau, kad ji vasariniame vartysis kaip žuvis vandenyje
"Bas Belasi" tai labai net neblogai žiūrisi
"Kazara Ask", kaip ir "Kalp yarasi", prasukant peržiūrėjau.
Fiktyvios santuokos abejose. Žinoma, pajacų netrūksta kai kuriose, na bet kur jau čia be tų rėksnių
Vasariniuose įdomu žiūrėti tol, kol dramos neprasideda.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 06 29, 07:41)
Visgi, o kaip baigėsi knyga Hercai? Gal žinai kažką?
Gerai baigėsi, pabaiga laiminga, dukrytė gimė_Giuneš (Saulė) vardu.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.