Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

kas čia per serialas? ax.gif

Ask mantik intikam  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 06 22, 21:00)
Askin Tarifi - nu man tai labai patinka, toks ir prajuokina vietom, grynai vasariskas wub.gif
Ada Masali - aktoriai labai gražus wub.gif kad tik nenuvaziuotu i lankas wub.gif
Cam Tavanlar - uch ten irti aistros verda, nu toks irgi lengvas smile.gif bet toks truputi gal nuobodoka vietomis.
Viai nauji tai idomu kurie isliks smile.gif
"Askin Tarifi" labai neblogai susižiūrėjo ir man drinks_cheers.gif Iš ramesnių toks, lengvas.
"Ada Masali" - vaizdais gražus; peizažai, gamta, gera atgaiva paganyti akis į vasarą smile.gif Ramus, lengvas toks. Geriau, kad nepersikeltų kur į didmiesčius, į ofisus, netaptu dar vienu total ofisiniu, tai bus galima žiūrėti.
Grėsmė visad ir visiems išlieka į lankas nusivažiuoti, dažniausiai biggrin.gif

QUOTE(BigBang @ 2021 06 29, 07:35)
Cam Tavanlar tai man labai keistas, kazkoks lėkštas, nezinau, pagrindinis aktorius man toks jau myznius atsiprasant. Nezinau nezinau...
AMI tai labai patinka, ir juoku ir meiles chemija, toks uch. Patinka man tokie smile.gif
Dar ziuriu Askin Tarifi, visai nieko toks smile.gif
Na ir Bach Oyuinu - dar nezinau ar ziuresiu, bet siaip visai nieko toks smile.gif
Matau dar naujas kažkoks Kazara Ask ir Kahraman Babam yra,gal kuri ziurejot pirmas serijas? smile.gif
"Cam Tavanlar" man irgi nesižiūri, visiškai unsure.gif
"Ask Mantik Intikam" prie Ilhamo negaliu priprasti, keistai jis žiūrisi man vasariniame po "Ramo" rolleyes.gif
"Baht Oyuinu" nustebino pagrindinė aktorė Cemre Baysel, gerai pavaro ta Ada, taip tinka jai... Ji buvo su Ilhanu "Ramo" poroje, tai ten priešingybė tokia, kad net nepagalvočiau, kad ji vasariniame vartysis kaip žuvis vandenyje bigsmile.gif
"Bas Belasi" tai labai net neblogai žiūrisi ax.gif bigsmile.gif

"Kazara Ask", kaip ir "Kalp yarasi", prasukant peržiūrėjau. Fiktyvios santuokos abejose. rolleyes.gif

Žinoma, pajacų netrūksta kai kuriose, na bet kur jau čia be tų rėksnių biggrin.gif

Vasariniuose įdomu žiūrėti tol, kol dramos neprasideda.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 06 29, 07:41)
Visgi, o kaip baigėsi knyga Hercai? Gal žinai kažką?
Gerai baigėsi, pabaiga laiminga, dukrytė gimė_Giuneš (Saulė) vardu.
Atsakyti
Klausėt, kodėl įsivaikino per HERCAI mergaitę.
Tai, kaip aš supratau, ten buvo labiau toks socialinis projektas, ne kiek filmo mintis.
Greičiausiai turkams aktualu įvaikinimo tema, todėl bando tai įvairiai skatinti. Hande dedulei dar ir išpyškino teorinį apibrėžimą, kas yra vaiko globėjai.
Atsakyti

Kaip man Kalp Yarasi patiko! Buvau išsigandus kai pamačiau pirmos serijos reitingus, bet antros serijos kai šovė į viršų, tai turbūt geriausias reitingas iš naujų. Tas apie salą su Alp Navruz irgi įsivažiavo ir visai gerai žiūrisi.[attachment=270928:Screenshot_20210706-221644_Chrome.jpg]

Atsakyti
Ask 101 liepos 30 d. bigsmile.gif
Atsakyti
"Ask 101" 2 sezonas ne liepos, o rugsėjo 30 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 07 06, 23:50)
"Ask 101" 2 sezonas ne liepos, o rugsėjo 30 d. mirksiukas.gif

blink.gif
Atsakyti
Bliamba, bežiūrint vis sukdavau galvą į ką kažkuo užneša man tas Ozanas iš "Ask mantik intikam"...
Bingo! Į jį man 🙃
https://youtu.be/sXu9QLRb_sI
Atsakyti
wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 07 09, 23:59)
Bliamba, bežiūrint vis sukdavau galvą į ką kažkuo užneša man tas Ozanas iš "Ask mantik intikam"...
Bingo! Į jį man 🙃
https://youtu.be/sXu9QLRb_sI

Bet man taaai0 si5as Ask Mantik Intikam patinka wub.gif laukiu kada jai pagaliau koks bucinukas bus wub.gif
Atsakyti
Kurio vasarinio geriausi reitingai?

O kas rudenį bus iš naujienų, gal jau žinoma?
Atsakyti

Kurio vasarinio geriausi reitingai?

O kas rudenį bus iš naujienų, gal jau žinoma?

Nežinau ar vasarinis, bet iš naujų geriausi reitingai Kalp Yarasi ir man jis patinka labiausiai, antroje vietoje pagal reitingus Ask Mantik Intikam, trečioje vietoje Baht Oyunu, ketvirtoje - Ada Masali.

Man dabar labiausiai patinka Kalp Yarasi, Baht Oyunu ir Ada Masali. Ask Mantik Intikam sugebėjo per kelias serijas nusivažiuot. Visų kitų reitingai žemiau plintuso, tai net nebandau žiūrėt.

O Marasli kaip sudirbo, tokia gera pradžia buvo, bet paskutines serijas tik prasukineju, dar ir pabaiga kiek supratau iš treilerio bloga, kita serija paskutinė. Gerai, kad baigsis, gal kažką geresnio parodys.

Atsakyti