Kas ten dėl mergina už stiklo dėl naujo aktoriaus? Kad per svarbus vaidmuo, kad net rašo.
Pažiūrėjau pirmą Ask mantik intikam seriją, tai toks tipinis vasarinis serialas, bet man patiko. Net Burcu Ozberk jame gerai man žiūrisi, nors Afili Ask ji man labai nepatiko. Įdimus pagrindinis aktorius Ilhan, akys tai tikrai išskirtinės, labai jau įkypos. Poroje su Burcu jie man tinka. Žodžiu šitą tikrai žiūrėsiu. Dar pabandžiau Bir Ada Masali, vien dėl Alp Navruz, nes jis man Zumruduankoje labai patiko, bet kol kas neužkabino, penktadalį serijos teįveikiau, nu bet dar pasikankinsiu iki pusės, jei nepramuš tai ir nežiūrėsiu.
Ada Masali - aktoriai labai gražus kad tik nenuvaziuotu i lankas
Cam Tavanlar - uch ten irti aistros verda, nu toks irgi lengvas bet toks truputi gal nuobodoka vietomis.
Viai nauji tai idomu kurie isliks
Gali papasakot, apie ką?
Gali papasakot, apie ką?
Seniai žiūrėjau tai jau detaliai nepapasakosiu, pamenu kad pirmas sezonas patiko, o labiausiai pagrindinės herojės mamelė, ten tai nereali cirkininkė, puiki aktorė.
Ask Mantik Intikam antra serija gera kaip ir pirma. Kiek žiūrėjau jo ir reitingai iš vasarinių serialų auksčiausi, tai pagaliau mano ir turkų nuomonė sutampa. Lengvas, vasariškas, nu tiesiog puikus.
Aš kol kas tik Salos pasaka (ar kaip ten) žiūriu, nes gražūs aktoriai, gražūs vaizdai.
O tavo paminėto labai jau ne mano tipo pagrindinis. Nu negaliu...
Cam Tavanlar dar galvoju.. nors vyrukas irgi toks ne mano
Aš Kalp yarasi laukiu, treileris man patiko. Apie salą bandysiu žiūrėt, vis laiko nerandu, nes Marasali buvau labai atsilikus tai damušinėjau, o dabar Son Yaz 3 paskutines sezono serijas turiu sužiūrėt, kol dar galutinai nepamiršau kas ten vyko. Niekas nežinot kada Marasli baigiasi? dabar mačiau į kitą dieną perkėlė, o pagal tai kaip siužetas dėliojasi ir kad vasaros pradžioje neužbaigė sezono, tai suprantu kad nori jį pabaigti ir 2 sezono nebebus. Paskaičiau, kad Asl Mantik Intikam pardavė, vadinsis Luck, Love, Logic, tai tikiuosi kad bus daug serijų, nes man pati idėja patinka, apie buvusius sutuoktinius, kurie akivaizdu tebeturi vienas kitam šiltų jausmų, bet principai ir įžesta savimeilė valdo. O ir pagrindinio herojaus konkurentas blondinas nešpietnas. Man tas pagrindinis aktorius simpatiškas, gal toks saldokas ir lūpos moteriškos, bet turi kažką savyje, o svarbiausia, kad su Burcu pas juos chemija tikrai yra, aš Burcu šitam seriale kitom akim pamačiau.
Ilhan Sen man tiesiog kančia akims. Aš jį dar Sahin tepesi sunkiai pernešiau, bet ten jo nebuvo tiek daug. Nu nepatinka man jis ir viskas. Ir labiau psichelio, recidyvisto rolei tinkamas, nes tas jo veidas ir žvilgsnis, išsigąsčiau jo naktį sutikus. Man labiau patinka tas kitas aktorius, kur Baraj vaidino. Pats serialas šiaip gal ir pusė galo.
Kadir Dogulu irgi kažkoks saldus nuzulintas, bet toks visiškai joks, be jokios razinkos, nesižiūri ir viskas. Kaip ir tas bičas, buvęs blogietis iš Sen Cal Kapimi. Nuobodus, joks.
Žodžiu, atostogos
AMI tai labai patinka, ir juoku ir meiles chemija, toks uch. Patinka man tokie
Dar ziuriu askin Tarifi, visai nieko toks
Na ir Bach Oyuinu - dar nezinau ar ziuresiu, bet siaip visai nieko toks
Matau dar naujas kažkoks Kazara Ask ir Kahraman Babam yra,gal kuri ziurejot pirmas serijas?
kas čia per serialas?
Visgi, o kaip baigėsi knyga Hercai? Gal žinai kažką?
Visgi gal daugiau pakomentuos, bet kiek pamenu, tai pabaiga nebuvo laiminga