Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 28, 14:13)
Aciu, merginos, as kol kas maciau tik Kuzey Guney ir Ask i memnu puse + paskutine serija.

Medcezir manau patiks, geras pasirinkimas 4u.gif mano favoritu saraše pirmoje vietoje, nors daug tu turku serialu dar nemačiusi biggrin.gif

Dar Adini Feriha Koydum ( aktore Nihal vaidono Ask I Memnu) man patiko, tai pirmas mano matytas turku serialas buvo, nuo ko ir prasidejo liga turkams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 01 28, 23:20)
radau parašyta, kad serialas Anne (Мама) sukurtas pagal knygą
gal kas žinot pagal kokią

Na aš kiek skaiciau, tai šis serialas filmuojamas, pagal korėjiečių dorama. Šiaip pradžioj ten sutampa su originalu, bet turkai ji pratęsė, tai faktas, kad savaip adaptuos. ax.gif
Atsakyti
[quote=6Combo9,2017 01 28, 12:43]
Mačiau anonsuoja per LNK, kad po "Nakties karalienės" Kara Sevda rodys, nerealiai laukiu. bigsmile.gif
[/quoto
O wou neblogai smile.gif Pagaliau rimtesnis serialas unsure.gif O kada reklamavo? Kokiu laiku reklamavo? Atsisukčiau pažiūrėti...
Atsakyti
[quote=Indrijan,2017 01 29, 19:04]
[quote=6Combo9,2017 01 28, 12:43]
Mačiau anonsuoja per LNK, kad po "Nakties karalienės" Kara Sevda rodys, nerealiai laukiu. bigsmile.gif
[/quoto
O wou neblogai smile.gif Pagaliau rimtesnis serialas unsure.gif O kada reklamavo? Kokiu laiku reklamavo? Atsisukčiau pažiūrėti...
[/quote]
Tikrai taip, po Ferihos joks turkų serialas nekabino, o su šituo jau žinau, kad bus kitaip. bigsmile.gif Oi, tikrai nepamenu kokiu laiku anonsavo, bet dažnai reklamuoja, gal net lnk.lt puslapyje yra anonsas.
Atsakyti
Paziurejau Cesur'a ir likau nesuprantus Suhan, ko ji vel susiparino, gi zino, kad jo planas buvo kerstas visais imanomais budais. Tai ko cia dabar del to palikimo nustebo? unsure.gif Ar as kazka ne taip supratau?

Ir siaip idomu, ka dar rodys, kazkokiu kabliuku nelabai yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 29, 19:34)
Paziurejau Cesur'a ir likau nesuprantus Suhan, ko ji vel susiparino, gi zino, kad jo planas buvo kerstas visais imanomais budais. Tai ko cia dabar del to palikimo nustebo? unsure.gif Ar as kazka ne taip supratau?

Ir siaip idomu, ka dar rodys, kazkokiu kabliuku nelabai yra unsure.gif

Tą ir rodys, kad Suhan vis ras ko purkštauti ant Cesur, daugiau nėra ką rodyti biggrin.gif Jau ir planas kaip nuo Korhan Cehide nuslėps, kad nenėščia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 29 sausio 2017 - 18:45
O del barzdos, tai manau, kad nusiskus per tikrasias vestuves (tikiuos, kad bus. Man cia i tragedija nepanasus tas filmas biggrin.gif ).
Atsakyti
Aš irgi nesupratau kodėl visame tame Siuhan mato tokią baisią tragediją. Pagal idėją jai gi turėtų būti nei šilta nei šalta.
Tipo gal įsivaizduoja, kad Cesuras gviešiasi jos turtų, maždaug su ta potekste jis ir sutiko fiktyviai santuokai.
Na bet pati pasiūlė, nieks už liežuvio netraukė. Bus aišku sekančioje serijoje kas ten per razborkės vyks.
Nes dabar panašu maždaug į _pati pasakė, pati įsižeidė hihihi.gif

Va, jo žmonos (Başak) parduotuvę tai iškart pažinau, kai parodė šioje serijoje ax.gif
Atsakyti
Pradejau ziureti Medcezir ir cia vienas prie vieno su The O.C. http://www.imdb.com/...=nm_flmg_act_39 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2017 01 28, 11:43)

Kara sevda yra mano labiausiai apraudotas ir išgyventas serialas. Negalėčiau jo priskirti į Top3, bet kažkas jame labai kabina - gal nereali muzika, gal graži meilės linija, o gal ir pats Burakas biggrin.gif Kaip ten bebūtų, tai tikriausiai nesiryšiu jo žiūrėti naujai antrą kartą. Bet visoms rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 01 30, 01:36)
Kara sevda yra mano labiausiai apraudotas ir išgyventas serialas. Negalėčiau jo priskirti į Top3, bet kažkas jame labai kabina - gal nereali muzika, gal graži meilės linija, o gal ir pats Burakas  biggrin.gif Kaip ten bebūtų, tai tikriausiai nesiryšiu jo žiūrėti naujai antrą kartą. Bet visoms rekomenduoju.

Jis ilgas bus?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2017 01 30, 06:22)
Jis ilgas bus?

Dar nebaigtas filmuoti. Trečiadienį turkai rodys 54 seriją.
Atsakyti