QUOTE(lauravala @ 2016 10 27, 15:53)
Na va,o man atvirksciai,pradzioj kabino,o paskui taip nuvaziavo i lankas,kad siaubas sitaip supjudit pagrindinius herojus nesamone kazkokia,as jau rasiau,kad sis serialas ne roziu karas,o grybu karas turejo vadintis Ir man Barisas (Omeras) truputi per silpnas aktorius pagraindiniam vaidmeniui Jis toks atrodo be emociju visiskai.
Prajuokino "gybu karas" man Omeras kaip tik patiko, nemegstu kai perspaudzia vaidyboj, o Giulru pabaigoj pasirode su psichikos sutrikimais
Siaip aisku, skoniai skiriasi, man tarkim Fatmagule lb neidomus buvo, o tikrai daug kam patiko.
Dabar pradedu Kara Sevda.. nzn, pargindiniai aktoriai ne itin kolkas. Gal dar priprasiu.
Papildyta:
QUOTE(otea @ 2016 10 28, 00:32)
Baigiau Ask I Memnu žiureti, eina sau kokia pabaiga...jau senai taip verkiau...o kai Behlülis prie Bihter kapo atejo tai išvis...serialas tai kažkas tokio !!!
Gaila labai Bihter mamos Firdevs, jai labai jau liūdnai baigėsi viskas. Bet aišku labiausia širdį skauda del Bihter ir Behlülio meilės. Pridedu šį seriala į matytu topų topa, vargu ar jam kas nors prilygs
Dabar jaučiu reikes poros sav minimum atsigauti ir pailsėti ir tada kibti vėl turkus žiurėti
Gaila labai Bihter mamos Firdevs, jai labai jau liūdnai baigėsi viskas. Bet aišku labiausia širdį skauda del Bihter ir Behlülio meilės. Pridedu šį seriala į matytu topų topa, vargu ar jam kas nors prilygs
Dabar jaučiu reikes poros sav minimum atsigauti ir pailsėti ir tada kibti vėl turkus žiurėti
Sitas serialas pakelia kartele labai aukstai, jam niekas neprilygs ir kito tokio nebus. ten viskas patikos, ir aktoriai ir vaidyba, mintis ir istorija, muzika, namas..