Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Kažin kada bus 10 serija Camdaki Kiz, bus kokia pertrauka ar ne?
Atsakyti
Pabaigiau vakar Masumlar Apartmani ax.gif Nu pabaiga, gaila pasidarė laiko, kad iš vis jį žiūrėjau rolleyes.gif

Iš 3 serialų (dar Alev Alev žiūrėjau), liko tik Camdaki Kiz, kurį žiūriu, ką jūs dar žiūrite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2021 06 13, 12:27)
Pabaigiau vakar Masumlar Apartmani  ax.gif Nu pabaiga, gaila pasidarė laiko, kad iš vis jį žiūrėjau  rolleyes.gif

Iš 3 serialų (dar Alev Alev žiūrėjau), liko tik Camdaki Kiz, kurį žiūriu, ką jūs dar žiūrite?  ax.gif

Aš su didžiausiu malonumu tiesiog ryte prarijau Son yaz. Nu labai mano skonio, tiesiog viskas taip, kaip man patinka. Tik sezono finalas nuvylė. Bet bent jau tiek, kad irgi nebuvo taip, kaip tikėjausi. Dabar belieka rudens laukt. Šiaip pradėjau jį žiūrėt dėl mylimo blogiuko, Olgun Toker, bet kaip bebūtų keista, būtent jis ten mažiausiai patiko biggrin.gif O įsimylėjau prokurorą lotuliukas.gif Patinka man tokie psichavoti personažai rolleyes.gif

Dar iš mano favourites buvo Sadakatsiz. Irgi labai viskas patiko, neturiu prie ko prikibt.

Ai, dar žiūrejau apie mokinukus tokius, brolius ir seseris. Visai įdomu.

Laukiu vasarinio su Ayca.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2021 06 13, 14:00)
Aš su didžiausiu malonumu tiesiog ryte prarijau Son yaz. Nu labai mano skonio, tiesiog viskas taip, kaip man patinka. Tik sezono finalas nuvylė. Bet bent jau tiek, kad irgi nebuvo taip, kaip tikėjausi. Dabar belieka rudens laukt. Šiaip pradėjau jį žiūrėt dėl mylimo blogiuko, Olgun Toker, bet kaip bebūtų keista, būtent jis ten mažiausiai patiko biggrin.gif O įsimylėjau prokurorą lotuliukas.gif Patinka man tokie psichavoti personažai  rolleyes.gif

aš jį buvau pradėjusi žiūrėti, neužkabino, lyg šaudymus pamačiau ir mečiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2021 06 12, 17:08)

Ties 9 serija baigesi sezonas. Tai turbut bus pertrauka smile.gif
Atsakyti

Gera paskutinė Camdaki kiz serija, mamelė duos dar vaizdų kas liečia meilužę antram sezone. Tik pabaiga keistoka, įdomu kas tas darbuotojas kurio kortelę parodė. Dabar kai baigėsi sezonas tai nebeliko ką žiūrėt, greičiau tuos vasarinius rodyt pradėtų. Iš treilerių mane tik Ask Mantik užkabino, nors tos pagrindinės aktorės nemėgstu. Silpniausiai iš treilerių pasirodė Kazara Ask ir Ada Masali. Sen cal kapimi sugrįžo su vieninteliu galimu nudusintos istorijos posūkiu - vaiku apie kurį Serkanas nieko nežino. Šiaip pirma naujo sezono serija net visai nebloga buvo, o ir ta vaiko tema turėtų potencialo, bet žinant šito serialo scenaristus (nebent pasikeitė - netikrinau), jau po kelių serijų padarys viską, kad būtų nuobodu ir vėl tampys tą lavonėlį. Ai dar patiko kad pagaliau Keremui normalią šukuoseną padarė, nes ana man labai ant jo nesižiūrėjo. Su Hande atvirščiai, labai nepatinka nauja šukuosena, bet jos pagalba matyt ją vyresnę norėjo padaryti, tai tas pavyko.

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 06 14, 18:56)
<p>Gera paskutinė Camdaki kiz serija, mamelė duos dar vaizdų kas liečia meilužę antram sezone. Tik pabaiga keistoka, įdomu kas tas darbuotojas kurio kortelę parodė. Dabar kai baigėsi sezonas tai nebeliko ką žiūrėt, greičiau tuos vasarinius rodyt pradėtų. Iš treilerių mane tik Ask Mantik užkabino, nors tos pagrindinės aktorės nemėgstu. Silpniausiai iš treilerių pasirodė Kazara Ask ir Ada Masali. Sen cal kapimi sugrįžo su vieninteliu galimu nudusintos istorijos posūkiu - vaiku apie kurį Serkanas nieko nežino. Šiaip pirma naujo sezono serija net visai nebloga buvo, o ir ta vaiko tema turėtų potencialo, bet žinant šito serialo scenaristus (nebent pasikeitė - netikrinau), jau po kelių serijų padarys viską, kad būtų nuobodu ir vėl tampys tą lavonėlį. Ai dar patiko kad pagaliau Keremui normalią šukuoseną padarė, nes ana man labai ant jo nesižiūrėjo. Su Hande atvirščiai, labai nepatinka nauja šukuosena, bet jos pagalba matyt ją vyresnę norėjo padaryti, tai tas pavyko.</p>

Bet ta mama man toks psichinis ligonis.... Sitaip su dukra elgtis blink.gif
Siaip tas isrinktasis jos tai irgi fu, kazkoks iskrypelis,kazkiek 50 pilku atspalvių bando nukopint, tiek kad ten bent meile uzsimezge o cia tikiuosi ji nebus su juo 🙈
Idomu kada mazdaug galima butu tiketis antro sezono 🤔

SCK tai man isvis briedas kazkoks. Tiesiog pamate vaika, vaikas sedo pas nepazistama zmogu i masina, kazkaip labai nevykusiai jie ten scenariju padare... Jau galima tik numanyt kad aiskins jog vaikas ne jo ir pan. Banalu...
Atsakyti
Aš irgi apsiforminau su 9ta serija. Man čia pirmas serialas, kuriame veiksmo nėra, bet gerai žiūrisi, bent kol kas.

Pabaiga - kažkokia keista... Gal koks tėtis jos? Nes apie tėvą nėrą žinių. Bet čia tik rašant tokia mintis ne į temą liko. Žiūrint man visai nepadarė pabaiga intrigos.

Sedato - nesupratau, iš principo matyt sunku man tokį elgesį suprast, jau lyg buvo jau nusprendęs, tarsi radęs už ko galės kabintis ir tadaaam. Labiausiai gaila mamos.

Sesė - nereali. Tokia tobuko charakterio, bandanti visus sutaikyti, rasti geriausius sprendimus, kad tik visiems būtų įmanomai gerai. Žiūriu ir galvoju, kad norėčiau tokia būti (nes nesu biggrin.gif ). Racionalumo, švelnumo, gerumo įsikūnijimas.

O vat ko labiausiai nesupratau, tai bobulės. Kodėl ji, žinodama, kas per Sedatas, leido susituokti. Panašu, kad to ir nesužinosime, bet kita vertus, kam tada prieš vestuves tai atskleidė, būtų užtekę šios serijos scenos. O šiaip - ji pati labai didelė auka, nežinia, kaip mamas gali paveikti dukros netekimas. Todėl man labai sunku ją smerkti. Bet neteisinu. Čia dar per turkų prizmę bandau žiūrėti.

Vis tik linksui manyti, kad Muzo bus su drauge... ax.gif

____

Kas vyksta SCK? Aš mečiau žiūrėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 06 11, 00:49)
Vasarinių nesu mačius net anonso, parašyite, kai jau prasidės bigsmile.gif
Praėjusią savaitę vasariniai prasidėjo/startavo

„Askin Tarifi“

vartotojo įkelta nuotrauka

„Cam Tavanlar“
(jų scenaristė yra tokių serialų kaip „Ask 101“, „Kiralik Ask“, „Erkenci Kus“, „Ufak Tefek Cinayetler“).

Šią savaitę dar 4 nauji vasariniai startuoja

šiandien "Ada Masali" Labiausiai man patraukliausias bigsmile.gif Laukiu pamatyti ax.gif
https://www.youtube....vatvPatvirtinta

šiandien "Baht Oyunu"

"Ask Mantik Intikam" 1-ma serija startuos 06.18 d.

"Bas Belasi" 1-ma serija startuos 06.20 d.

Dar bus "Kazara Ask" – kol kas nėra tikslios datos. (StarTv)

"Ikimizin Sirri" – kol kas nėra tikslios datos (liepą lyg startuos). Drama. (Atv)

"Kalp Yarasi" – kol kas nėra tikslios datos. Drama. (ShowTv)

Bent kol kas tiek lyg.
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2021 06 12, 19:08)
Rudenį tik 2 sezonas (10 serija), po vasaros sezono. Dabar vasariniai serialai į trasą lekia smile.gif

QUOTE(Whagati @ 2021 06 13, 14:27)
Iš 3 serialų (dar Alev Alev žiūrėjau), liko tik Camdaki Kiz, kurį žiūriu, ką jūs dar žiūrite? ax.gif
Kai tie mano žiūrėtini pasibaigė, tai peržiūrėjau 1 sezoną (14-ką serijų tik) "Teskilat".

Serialas apie slaptą žvalgybą (surinkti labai pasikaustę ir skirtingi_nuo kalėjime sėdinčio hakerio iki išsiskyrusios vienišos mamos ir pan,.), jų šeimas ir saugumą, užsimaskavusius šnipus, teroristus. Man labai patinka blogietė šnipė Džeren, itin pavojinga persona. Ji - panelė Serdaro (pagrindinio herojaus), gyvena kartu jie, tik, kad abu skirtingose barikadų pusėse veikia/dirba, medžioja vienas kitą ir viens kito organizacijas_šnipė ir žvalgas biggrin.gif Jis viską žino apie ją ir ji viską žino apie jį, tik ji nenutuokia, kad jis žino, kad ji žino, o jis apsimeta jos atžvilgiu, kad nežino biggrin.gif Jie seniai vienas kitą nudėtų be skrupulų, beeeet...
Nepaprastai patiko paskutinė sezono serija, tiek įtampos buvo dėl to užgrobto lėktuvo... Buvo įtraukti elementai pagal tikrus/realius faktus, apie berniuką Ereną kuris žuvo 2017 m. nuo teroristų rankų. Jam atminti, seriale jį parodė kaip išgyvenusį. Labai įstrigo.
Serija pasibaigė intriguojančiai, belieka dabar laukti rudens, kad sužinoti kas ir kaip unsure.gif

Atsakyti
"Ada Masali" buvo neišpasakyta atgaiva žiūrėti. Toks lengvai inteligentiškas ir netipinis vasarinis serialas su melodramos ataskoniu, be perdėto emocingo plaikstymosi ir hyper aktyvaus temperamento tiek pagrindinių herojų tiek jų aplinkos. Vien už tai jau riebus +. O jau tas Poirazo ir Haziran šokių maratonas koks fainas buvo biggrin.gif kažkas naujo. Įsidėmėjau net kai Poirazas (Alpas) pasakė tai prielipai Idil, kad su Haziran šoko 6 val 42 min biggrin.gif Man taip visi ir viskas patiko ir labai gerą įspūdį paliko; ryškios spalvos ir akcentas detalėms, gamtovaizdis, vietovė, muzikiniai intarpai, pagrindiniai aktoriai labai tinkantys viens kitam į porą wub.gif Ayce partneris Alpas - pats charizmatiškiausias iš jos visų partnerių, jo taip pat - ji, Ayce. Įsimylėjau šią porą iš pirmo žvilgsnio wub.gif Pilotinės serijos reitingai kuklūs, bet turint omeny, kad startavo dar ir konkurentas tądien, + Mafijos finalas buvo, tai visai dar padorūs tie reitingai.
biggrin.gif Nežinau kam čia melstis dabar, kad tik turkams patiktų ir nemestų per bortą jį, nesudirbtų su reitingais kai tiek konkurentų vasarinių unsure.gif Ai, ta jo senelė man regis bus ne iš kelmo spirta, nes "Aslan Ailem" tai tokia nepėsčia ir gudri buvo, manau ir čia tokia bus, kad greit viską sustatys į vietas, kad ta prielipa nepuoselėtų vilčių ir sužais anūkui Poirazui ir Haziran naudai (čia aš spėju į ateitį), tikiuosi bigsmile.gif

Vienžo man labai patiko 1-ma serija.

Atsakyti
Ne turkų bet negaliu nepasidalinti nemiegotomis naktimis ax.gif
Korėjos serialas Потомки солнца wub.gif wub.gif wub.gif