Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2021 05 22, 21:37)
Panašu, kad Tomris ir Atlasui pasisekė ax.gif

Kodėl? Nepagavau minties unsure.gif

QUOTE(Visgi @ 2021 05 25, 23:19)
Jergaumargau, ačiūD kad parodė bigsmile.gif Cicek pirma įgarsino garsiai, tiesiai šviesiai, nepabijojo bigsmile.gif Bingo!

Apie ką tu čia? biggrin.gif

Visgi, tu apie mano vargą su Hercai? Na labai jau jie ištempė. Būtų geriau 30, bet daugiau dinamikos. Na čia jau reikia būti ypač kaip tu, kad mėgautis 2,5 valandos - vaizdai, emocijos. Oj ne, man veiksmo reikia biggrin.gif Bet vis dar žiūriu.. liko kelios serijos.
Ir ko jau ko neatleisiu, kad scenaristai Charūną "pasirinko". O Iren man negaila nė kiek. Žebenkštis buvo ir liko. Tas nėštumas ne iš meilės. Kodėl tau gali jos būti gaila? Va Charūnas buvo super wub.gif

Alev pažiūrėjau.
Oj patiko, kad Čelebi nutėškė į sąvartyną. Vis tikėjaus išgirsti, kodėl mama taip jį myli, o bet tačiau.. panašu, kad tiesiog... Hmz.

Mąstau, kieno vestuvės bus finale. Tomris? biggrin.gif
Atsakyti

ypatingai tą, kurį transliuos FoxTv, kuriame vaidins Burcu Ozberk ir tas bad boy Ilhan Sen bigsmile.gifiš žiūrėto mano „Ramo“ 1 sezono. Ką jau ką bet jis moka vienu metu dėtis grėsmingu ir bajerius bei mimikas skaldyti rimtu veidu nerimtai ax.gifSu Burcu pavarys sinchroniškai tai tikrai ax.gif
https://www.youtube....4...CmLeydiRĆ¼m
https://www.youtube....

Apie kokį čia serialą kalbi?  :) 

Aš negaliu atleisti "Ramo" kūrėjams, ką jie padarė su Necfat  :mad2: , todėl antro sezono net nežiūrėjau, nors galvojau pažiūrėti dėl Devrim, bet vis tiek jau ne tas... Nepasisakė Ilhan Sen ir paskutiniame seriale su Özcan Deniz  kur buvo, scrolindama forumą užmačiau, kad greit buvo uždarytas ir pavadintas didžiausia  Özcan nesekme   :D Nors ir Cemre serialas buvo irgi greitai uždarytas  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 26, 15:48)
Kodėl? Nepagavau minties unsure.gif

Apie ką tu čia? biggrin.gif

Visgi, tu apie mano vargą su Hercai? Na labai jau jie ištempė. Būtų geriau 30, bet daugiau dinamikos. Na čia jau reikia būti ypač kaip tu, kad mėgautis 2,5 valandos - vaizdai, emocijos. Oj ne, man veiksmo reikia biggrin.gif Bet vis dar žiūriu.. liko kelios serijos.
Ir ko jau ko neatleisiu, kad scenaristai Charūną "pasirinko". O Iren man negaila nė kiek. Žebenkštis buvo ir liko. Tas nėštumas ne iš meilės. Kodėl tau gali jos būti gaila? Va Charūnas buvo super wub.gif

Alev pažiūrėjau.
Oj patiko, kad Čelebi nutėškė į sąvartyną. Vis tikėjaus išgirsti, kodėl mama taip jį myli, o bet tačiau.. panašu, kad tiesiog... Hmz.

Mąstau, kieno vestuvės bus finale. Tomris? biggrin.gif
biggrin.gif Na, žėk, jei Iskanderas ir Cicek bus kartu - šeimą turės ir Atlasas (nesvarbu, kad vieni kitiems svetimi) ir Tomris (Cicek kaip durka). Vienžo visos metų šventės šeimoje tai tikrai garantuota smile.gif

Apie tai ką vakar parodė ShowTV kanalas, o jis parodė serialo rytojaus finalinės serijos ištrauką tam tikrą... smile.gif

Oi jau tas prodiuserių godumas (veik norma tapus)... Tik pajaučia pelno gyslą ir kaipmat kyla noras kuo 'įmantriau' produktą išsunkti iki max. Pinigai, pinigai, pinigai...
Pabaigoje pagailo Iren ir Džihano, kai rodė jų sceną kaip tėvo ir dukros.

NeduokD ta mama ir bus jo TA tikroji mama, tada jau viršūnė bus unsure.gif Negi ją laisvėje paliks? Kaip ir prisidirbusi gi ji...

Vestuvines nuotraukas mačiau, bet nesakysiu ar Tomris ar ne Tomris biggrin.gif

QUOTE(Simbulis @ 2021 05 26, 18:58)
Apie kokį čia serialą kalbi? smile.gif 

Aš negaliu atleisti "Ramo" kūrėjams, ką jie padarė su Necfat mad.gif todėl antro sezono net nežiūrėjau, nors galvojau pažiūrėti dėl Devrim, bet vis tiek jau ne tas... Nepasisakė Ilhan Sen ir paskutiniame seriale su Özcan Deniz kur buvo, scrolindama forumą užmačiau, kad greit buvo uždarytas ir pavadintas didžiausia Özcan nesekme biggrin.gif Nors ir Cemre serialas buvo irgi greitai uždarytas biggrin.gif biggrin.gif​ 
Apie "Cunning Single Lady" (pavadinimas, labai tikėtina, dar gali keistis, nėra tikri dėl jo kaipo tokio) smile.gif

Aš taip pat mad.gif Tikrai taip ir buvo, teko irgi užmatyti bendrame sraute. Nepasisekė abiem dėl pasirinkimo, apsiriko rolleyes.gif Žiūrėsim kaip šįkart bus biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir nebus TA mama, nes labai akcentuotai pasakė - pasitrauk nuo MANO SŪNAUS (kai Čelebi vos nepasmaugė Iskandero).

Bet iki šiol Tamris šalta Čiček. Čia buvo irgi paaukota vardan siužeto, kad Čiček patektų pas Iskenderą, nes labai jau tas išvarymas buvo toks drąstiškas, sakyčiau - nerealus.

Atsakyti
Į tą pasakymą - pasitrauk nuo MANO SŪNAUS aš taip pat atkreipiau dėmesį, bet man vis vien nelogiškas tas toks šaltumas savo sūnui ir juolab kokį svety jis atsivedė į namus, tipo nulis dėmesio. Jai kaip ir turėtų rūpėti ką atsivedė jos sūnus, gi Cicek yra iš priešingos stovyklos, suinteresuotas asmuo Celebi atžvilgiu.

Tomris toks poelgis Cicek atžvilgiu labai mane nuvylė, juolab, kad ir berniukas ją dievina, o ji šitaip va su jais abiem.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 05 26, 23:07)
Vajeeee kokį šeimyniškai gražų epizodą FoxTV įdėtą "Son Yaz" sekančios serijos parodė bigsmile.gif Tikiuosi tą pamatyti ir serialo finale wub.gif

Sezono finale, ar serialo finale? Nes lyg dar bus sezonas?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 27, 09:37)
Sezono finale, ar serialo finale? Nes lyg dar bus sezonas?
Serialo finale, ne sezono smile.gif Sezono finalas, kaip suprantu, jau visai čia pat. Įdomu kuo baigsis šis sezonas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. O Mesumiyet bus antras sezonas ar ne? Labai greitai paskutinėj serijoj viską sušuko, net per greitai, paskubom....
Atsakyti
Žiūrėjot Alev Alev?
Kaip patiko finalas?
Galiu pasakyti, kad man pirma serija buvo kažkas tokio, tas gaisras - tikrai sukrėtė, buvo netikėta. Finalas toks truputį išsikvėpęs, bet vis tiek vertinu serialą neblogai.
Labiausiai gaila iki galo neišplėtotos Iskendero ir Čiček linijos... Norėjau daugiau ax.gif
Atsakyti
O aš pradėjau Camdaki kiz žiūrėt... Pradėjau ir pabaigiau biggrin.gif Nuobodesnio seriko jau seniai nemačiau. Namas 2 biggrin.gif Šiaip aš psychus mėgstu, nu bet čia ta senė tokia neįdomi iki negalėjimo. Nudaužt nuo ekrano ją norisi ne tik dėl jos elgesio, bet ir iš nuobodulio. Iš pagarbos Burcu vos porą serijų įveikiau, kitas prasukau per 10 minučių su viltim, kad gal ims netikėtai ir įsivažiuos kažkas, nu bet kai po pusę serijos korsetą sega kiekvieną kartą ir pan. ne mano nervams biggrin.gif
Tas aktoriukas tai visai nieko, jauną Celikkolį kažkuo primena, tik talento mažiau ax.gif

Laukiu vasaros, gal ims ir nustebins kokia porelė ax.gif Ayca su Alp visai man patinka iš pirmo žvilgsnio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 01 birželio 2021 - 10:38
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 26, 17:48)
Oj patiko, kad Čelebi nutėškė į sąvartyną. Vis tikėjaus išgirsti, kodėl mama taip jį myli, o bet tačiau.. panašu, kad tiesiog...
Mano nuostabai, pasirodo, kad tikrai, tiesiog, šiaip hyper meilė jam ir šiaip hyper nemeilė savo sūnui blink.gif
QUOTE(BigBang @ 2021 05 28, 00:09)
Sveikos. O Mesumiyet bus antras sezonas ar ne? Labai greitai paskutinėj serijoj viską sušuko, net per greitai, paskubom...
Nebus tikrai, užtrumpino jį dėl nepateisintų lūkesčių, t. y. reitingų.
Pamenu, pažiūrėjau kelias serijas ir palikau likimo valiai, toks be prošvaisčių ne man tikrai, kai jokio progreso, nemyliu aš tokių ežiukų rūke, kai iš be proto didelio rašto išeina iš krašto savo turiniu į marias ir į lankas, o ir tas pagrindinis herojus - sveikų nulis, damos taip pat.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 31, 23:55)
Žiūrėjot Alev Alev? Kaip patiko finalas?
Galiu pasakyti, kad man pirma serija buvo kažkas tokio, tas gaisras - tikrai sukrėtė, buvo netikėta. Finalas toks truputį išsikvėpęs, bet vis tiek vertinu serialą neblogai.
Labiausiai gaila iki galo neišplėtotos Iskendero ir Čiček linijos... Norėjau daugiau ax.gif

Finalas man paliko jausmą dvejopą: ir patiko ir kartėlį paliko.
Apie tris moteris ir tragediją serialas; nerožinis, nevanilinis, nieks nieko nepaviliojo ir neišdavė, jokių meilių-seilių, santūresnė jos (meilės) išraiška čia, to ore tvyrančio flirto ir žavių nutylėjimų jausmo yra, viskas ok, bet... Džemre-Ozanas liux pabaiga, kaip kad seriale "Sen Anlat Karadeniz", kai svetimas vyras moterį su vaiku iš jos rafinuoto-įtakingo-despoto vyro gniaužtų išplėšia ir sukuria laimingą šeimą jie, kad ir per kančias į žvaigždes bet viskas įmanoma, kita pora irgi laimingais tapo, mažylį sūpuoja, o štai Cicek ir Iskanderas tapo didžiausiais atpirkimo ožiais...

Man nepatiko, kad Cicek tokią formą pasirinko įduoti Iskanderą . Ji galėjo laisvai jį įtikinti padaryti tai savanoriškai, juolab žinant, kad ji jam – visas pasaulis. Juolab, Iskanderas išgelbėjo Cicek gyvybę, kai Biulentas ją smaugė. Beja, taip ir liko neaišku kas ta Arzu yra Iskanderui, kad gera draugė tai taip, bet juos siejo kažkas iš praeities, kažkoks įvykis. Tomris dukra Šimal su Iskanderu buvo labai artimi, o ir jos sūnus Ali jį labai mylėjo ir myli. Taip ir liko neaišku kas per ypatingas ryšis juos siejo. Ruya tiek kartų tėvui Kenanui porino, kad kaltę jaučia ir atsakinga jaučiasi dėl to organizuoto (jos iniciatyva) labdaros vakarėlio, ir štai, išgaravo visa tai kaip dūmas, ji tipo ne prie ko....hm. Iskanderas visą kaltę prisiėmė. O tai kur dingo, kodėl neparodė, to žmogaus (pamiršau vardą) kuris specialiai užrakino tuos žmones? Jis niekuo dėtas? Galėjo nerodyti Čelebi mamos... kam ji buvo reikalinga paskutinėje serijoje paskutinę minutę? Kaip ir tą Hanim norą nudobti jos vyrą, irgi bereikalingai atimtas eterio laikas.

Didelį kartėlį man paliko Tomris ir Ruya atžvilgiu Cicek. Cicek buvo patogi joms kai reikėjo, reikalui esant, o kai nepatogi ir nenaudinga, tai viena varė lauk, o kita apskritai išvarė iš namų. Tik dėka Iskandero ir Cicek Tomris atsikratė Biulento, ir jos anūkas liko su ja. Matyt Tomris pamiršo apie ta. Abi net nesiteikė jos išklausyti nei tuomet nei po to, o Ruya net į vestuves nepakvietė. O ir Cicek tas prisiminimas iš vaikystės likęs daug ką pasako (kurį papasakojo ji Ali), kad, kai vaiku būnant ji su Ruyos šeima išvažiavo į pikniką, jos žaidė slėpynių ir ji pasislėpė, tai jie taip ir išvažiavo pamiršę ją ten, palikę, tiesiog. Potekstė tokia jos personažo (Cicek), kad kaip ir nebuvau niekam reikalinga, taip ir likau niekam nereikalinga. Iskandero žodžiai tie_degu noru numirti bet negaliu... likau vienas kaip pirštas, regis visas pasaulis nuo manęs nusisuko. Šiandien tu esi, rytoj tavęs jau nebėra.

Man labiau būtų patikę, jei serialo finale Cicek būtų išvykus arba, tarkim, po 5-7 metų finale būtų nors truputėli jų gyvenimo gabalėlį parodę.

Va, paburbėjau dėl jų biggrin.gif

Kuris iš šiųmetinių 8-nių vasaros romantinių serialų fragmentų paliko geriausią įspūdį? Ką ketinate žiūrėti?
Man tik "Ada Masali" patraukliausias. Jį ketinu. Visi kiti schmoll.gif kažkoks cirkas ant drato biggrin.gif

Keista Ayce ir Alpą matyti vasariniuose, kažkaip nelabai ir tinka jiems tokie amplua, ypač Ayce daugžodžiauti, kaip ir... nesu įpratus ją tokią matyti (Ayce tikiuosi neperlenks lazdos su aikštinga miestietės natūra). Jei serialas bus toks kaip ir pirmas įspūdis paliktas geras (žinoma, sunku spręsti iš viršelio, svarbu, kas viduje, bet, pagyvensim pamatysim), tai norėčiau, kad jiems pavyktų, kad būtų aukščiausiose pozicijose šią vasarą ax.gif Alpas man čia patinka ax.gif Alpas su Ayce labiausiai vizualiai dera bigsmile.gif iš visų jo partnerių.
Svarbu tik, kad nebūtų uždelstai melancholiškas ir nesibaigtų man kaip su Sen Cal Kapimi rolleyes.gif kai akiai viskas tobula, gražu, čiki piki, bet to mažo čili pipiriuko trūksta ir nors tu ką...

Birželio 15 d. startuoja
"Ada Masalı"

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Visgi, labai gražiai ir taikliai aprašei. Su kuo 100 proc. sutinku.

Vasarinių nesu mačius net anonso, parašyite, kai jau prasidės bigsmile.gif
Atsakyti