Todėl, kad kas ir žiūrėjo nieks nežiūrėjo iki galo; seniai metė, pabodo, neįdomu patapo ir t.t. ir pan,. Suprantu, 3 sezonai, 69 serijos, drama. Aš žiūrėjau nuo-iki, nepraleidžiant nei serijos tuos 2 su virš metus.
Reyan grėsmė sveikatai/gyvybei, todėl prarado jie dukrytę, dvynukę, liko tik sūnaitėlis, ir tai, per didelius vargus ir išgyvenimus.
Nepatikėčiau jei kas man būtų pasakęs, kad byrės mano ašaros kaip pupos dėl Yaren... ir dėl Mirano mamos Dilšah net...
Aš tokios gražios paskutinės serijos nesu mačiusi nei vienoje dramoje, nei viename turkų seriale. Tikrai. Man tai tiesiog buvo dovanų dovana.
Dar tada rašiau, senokai, kad serialas pasibaigs taip kaip buvo rodytą 2 sezono teaser'yje. Atspėjau. Nors paskutiniu metu, veik 70% buvau tikra, kad ji nušaus, neliks gyvas... kokių 10-15 paskutinių serijų jo tokie dialogai buvo apie gyvenimą-negyvenimą-lemtį, kad brrr...
Epicentras vis tik serialo - charizmatiškasis Miranas (akt. Akinas) su aksominiu balsu; apie vaikiną, apie labai nelengvą jo kelią, apie jo virsmą į save, nugalėtus demonus ir apie tai, kad meilė kuria stebuklus, keičia žmonių gyvenimus, kad gerumas - tai savotiškas mokestis, kurį visi turime mokėti už teisę gyventi šioje planetoje.
RayMir pora, istorija, "Hercai" mano širdyje forever and ever Nepakartojamas serialas ir veikėjai. Garso takeliai- neišpasakyti
Kaip prisimenu... Prieš gerus 2 metus "Hercai" - İlk Tanıtım - Yakında atv'de!
https://www.youtube....E...l=MiaYapım