Taip, tą žinau, bet kaip scenarijų pakeitė?

Sako, kad Mergina už stiklo - pagal tikrus faktus.
O Muzo - kuprius ir ne dvynys. Tai, meilė bus su Sedatu - du sadomazo
Kažkur ir aš skaičiau viena akim, kad pagal tikrus faktus. Tas dar labiau padeda įsijaust ir dar sunkiau suvokiama kai pagalvoji, kad kažkam taip gyvent teko. Nors gal kaip visada ir pagražinta ir susitiprinta, kad būtų įdomiau.
Noriu nudaužt Nalan močiūtę, šlykščiausias turkiškų serialų personažas
O Sedato broliukas nors ir kuprotas, bet fainas toks, ir panašu, kad protingiausias šeimoje.
Įdomu įdomu, ar vestuvės nebus atidėtos po to kaip trečia serija pasibaigė. Nalan močiutė širdies smūgi gaus kai supras iš kur tas skubėjimas ir spaudimas greičiau vestuves daryt. Oi kaip ji ardysis kitoj serijoj, Sedato mamelei ragas bus
Kažkodėl nieks nerašot apie "Hercai". Aš jį esu jau senokai metusi. Bet paskutinę seriją žiurėjau net turkiškai. Ir tikrai aš ir džiaugiausi ir verkiau. Liūdna atsisveikinti ReyMir. Dabar niekas nesugadins jų laimės! Viskas taip gerai baigėsi. Visada prisiminsiu svajojančios svajoti Reyhan ir Mirano, kurio širdį užpildė kerštas istorija! Manau, kad Azizei buvo per gera pabaiga. Ir nesupratau kodėl jie įsivaikino mergaitę, kas galėtų man paaiškinti?