Spoler alert.
Spoler alert.
O kas liečia kitus, tai Marasli didžiam mano liūdesiui nusivažiavo, jei serialo kūrėjai nepradės kaitint atmosferos tarp Mahur ir Maraslio ir duot jiems daugiau scenų, tai ir toliau reitingai kris ir serialas nueis į pavėsį. Gaila, potencialo tikrai turėjo, o paliko tik šaudo gaudo be jokios intrigos ir net be meilės. Na tik piktojo broliuko santykiai su tarnaite dar kažkiek įdomūs.
Sen cal kapimi su reitingais jau juokina, šiandien pasižiūrėjau, tai mano kasdieninis Emanet jau geresnius reitingus turi už SCK, o jie dar antrą sezoną jam planuoja neįsivaizduoju kaip jie iš numirusio lavono dar antrą sezoną išspaus. Na nebent pirmas pasibaigs tuo kad Eda apnieštės ir vėl dėl ko nors susipyks su Serkanu ir jam net nepasakys apie nėštumą. Nes nebežinau kokią jiems temą beliko paimti, kad bent šiek tiek pulso sugrąžint lavonėliui.
Son Yaz paskutinės serijos dar nemačiau, taupausi. Labai džiaugiuosi kad pasiskaičius jūsų komentarus pradėjau jį žiūrėt, man jis šį sezoną kol kas geriausias, nors Camdaki kiz turi potencialo jį aplenkt.
DEK jau dviem serijom atsilieku, kai sužinojau kad Celikolis pasitraukia kažkaip dingo noras žiūrėt, nors jo pasitraukimas labai logiškas sprendimas, nes jau jo herojaus linija visisškai išsisėmė ir tiek nuo pirmų serijų įvaizdžio nutolo, kad net buvo sunku patikėt, kad tai tas pats Mehdi, žmonės tiek nesikeičia.
Mačiau kažką rašėt kad Celikolis su Birce vaidins, tai man tai būtų didžiausia dovana, nes man jų televizinis duetas tooobulas. Tik kuri čia minėjot, kad Celikolio žmona vėl turės IG paskyrą paslėpt? Kodėl???
Alev Alev jau tik prasuku, nėr net ką pasakyt apie jį, niekas manęs jame nebekabina, o pagrindinė pora visiškai nuvilianti.
Man tai matyta. Ant bangos dabar, jau kurį laiką, tokie va visokie su diagnozėmis, psichologiniais sutrikimais ir nukrypimais bei psichiatriniu gydymu, pvz: "Masumlar apartmani (Квартира невинных)", "Kirmizi Oda (Красная комната)", pats tas ir "Dogdugun Ev Kaderindir (Дом в котором ты родился твоя судьба)" pradžia pati labai link tos tematikos, rodė, kad lankėsi kosultacijose...
Masumlar tik pirmą seriją mačiau, bet man nei iš toli tokių emocijų nesukėlė kaip Camdaki kiz. Bet gal iš pirmos negalima spręsti. Tiesiog net ir iš treilerių man Masumlar toks tamsus ir creepy nepasirodė. Kirmizi oda visai nemačius, bet dabar jau pasidarė įdomu pažiūrėti. O DEK man iš vis toli toli tematiškai nuo Camdaki kiz. Taip , DEK tie personažai traumuoti vaikystėje, bet toli gražu ne taip, kaip Camdaki kiz. O Burcu tai tikrai tobulai vaidmeniui tinka.