V ž visuose yra kas perspausta, ištęsta, arba persistengta. Nėra nei vieno idealaus, n ė r a
Man pvz iš İçerde Sarpo ir Melek poros 'meilės' jau niekas nepranoks, kiek esu visko mačiusi, bet tokio dalyko ne.
Nieko nevyko, visiškai, bet tapo pora, va čia tai viršūnė. Žiūriu į juos ir galvoju, na šneka abu kažkokias nesąmones
Taip kad Cesur Ve Güzel dar ten viskas gerai, normaliai, nes pasirodo yra ir žymiai prastesnių variantų, žymiai.
Aš tą Yusuf Çim nuo tų braškių ir atsimenu, kažkaip įsidėmėjau. Su juo gi šitas vasario 4 d startuos (žadėjo sausį).
O jau ta Zeynep iš Kuzey Güney, tai jai tik blogietes ir vaidint, labai jau tinkama, bet man patinka.
"İçimdeki Fırtına" (StarTV)
QUOTE(Visgi @ 2017 01 28, 16:53)
O jau ta Zeynep iš Kuzey Güney, tai jai tik blogietes ir vaidint, labai jau tinkama, bet man patinka.
Oj, šitos Merve Bolugar negaliu net akyse matyti. Jau šitaip KG ji erzino - tiek personažas, tiek pačios aktorės vaidyba. Dar ir dabar akyse stovi kaip ji kukčiojo prie tvoros, kai Dzemrė sėdo su vestuvine suknele į automobilį Nemaloni aktorė. Čia kaip su Nihal iš UM. Veeee!
BB, tai aš vadinu Bihter ir Liulio dueta 😄
QUOTE(Fjella @ 2017 01 28, 17:04)
Nemaloni aktorė. Čia kaip su Nihal iš UM. Veeee!
BB, tai aš vadinu Bihter ir Liulio dueta
Na, blogietė yra blogietė, nieko nepadarysi BB, tai aš vadinu Bihter ir Liulio dueta
Va tai tau su tais trumpiniais
Man tai Zeinep, Kuzey Guney, kol buvo ryza, tai buvo visai nieko, bet kai juoda patapo, tai Dieve padek....O dabar ji MAN isvis is saves isidergus: nesuprasi ar i Dzaksona panasi ar i gumine kazkokia lele. Zodziu, man jai dabar labai tiktu kokioj vampyru sagoj vaidinti
Man ji ryža irgi buvo simpatiška, o dabar tai ji man Mirtišių Mirtišė. Giltinė.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 01 28, 17:23)
Man tai Zeinep, Kuzey Guney, kol buvo ryza, tai buvo visai nieko, bet kai juoda patapo, tai Dieve padek....O dabar ji MAN isvis is saves isidergus: nesuprasi ar i Dzaksona panasi ar i gumine kazkokia lele. Zodziu, man jai dabar labai tiktu kokioj vampyru sagoj vaidinti
Vaaaaaaa!!! Štai ką ji man primena!!!!
Siaubas, kaip Cesurui tinka juoda spalva, bet tas smėlio spalvos paltas, tai mane erzina!
QUOTE(Visgi @ 2017 01 28, 17:40)
Siaubas, kaip Cesurui tinka juoda spalva, bet tas smėlio spalvos paltas, tai mane erzina!
Cesure man išvis kaip diedas jis rengiamas Mylimoji kažkaip sendina savo vyrioką
Aš taip tikėjausi, kad Cesur vestuvėms apsikirps ir nusiskus, ale kad iš kirpėjo kėdės atsikėlė toks koks buvęs
QUOTE(Fjella @ 2017 01 28, 16:04)
Oj, šitos Merve Bolugar negaliu net akyse matyti. Nemaloni aktorė. Čia kaip su Nihal iš UM. Veeee!
su viskuo
Merve Bolugur tai man gryna drakula Ir ta jos vaidyba apgailėtina visur vienu veidu.
Man tas Yusuf Cim tai vargsu vargsas, kuo toliau, tuo partneres baiseja
BB tai Bihter ir Behlul ir man
radau parašyta, kad serialas Anne (Мама) sukurtas pagal knygą
gal kas žinot pagal kokią
Labai patiko 10 serija Cesur ve Giusel. Į pabaigą galvojau, kad širdis į kulnus nusiris
Gerai, kad pas Cesurą yra tas Kemalis, protingas jaunuolis, su tokiu, kad ir į žvalgybą
Korhano gaila, geros širdies bet toks naivus, kad vaje. Gaila tik, kad turi tokią žmoną_hieną.
Tikiuosi, jis, atėjus tinkamam laikui mes pagrindinį kozirį, t.y. neišturės ką savy laiko.
Malačius ir Siuhan, kad pasiūlė tokį sprendimą, žais abu dabar va bank, vis vien drauge
nutarė narplioti šią istoriją, tai jau koks skirtumas kaip žaisti, svarbu abipus tinkama linkme.
Gal kas ir žiūri, galbūt atsakys į klausimą.
Gerai, kad pas Cesurą yra tas Kemalis, protingas jaunuolis, su tokiu, kad ir į žvalgybą
Korhano gaila, geros širdies bet toks naivus, kad vaje. Gaila tik, kad turi tokią žmoną_hieną.
Tikiuosi, jis, atėjus tinkamam laikui mes pagrindinį kozirį, t.y. neišturės ką savy laiko.
Malačius ir Siuhan, kad pasiūlė tokį sprendimą, žais abu dabar va bank, vis vien drauge
nutarė narplioti šią istoriją, tai jau koks skirtumas kaip žaisti, svarbu abipus tinkama linkme.
QUOTE(daibava @ 2017 01 28, 22:20)
radau parašyta, kad serialas Anne (Мама) sukurtas pagal knygą
Aš šito serialo nežiūriu, todėl jokios info su juo ir neseku, tad nieko nežinau.gal kas žinot pagal kokią
Gal kas ir žiūri, galbūt atsakys į klausimą.