Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2021 04 05, 20:19)
Pati pabaiga buvo irgi gera, labai netikėta (kai parodė, kad jis paskui ją važiuoja).

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš supykau ant serialo kai pamačiau frage, kad Irem jau gailisi, kad išsiskyrė su Ilkeru, ir kad jie vėl sueina lyg (?). Jei taip nutiks tada tikrai bus nesąmonių nesąmonė. Dar nepatiko, kad Ilkeras sako- aš abi jas myliu, man jos abi patinka (priminė man Volkaną iš "Sadakatsiz", tas irgi ant dviejų frontų varė).
Na nežinau nežinau, gal dar ir žvilgtelsiu jei pyktis atslūgs, tik jau norisi bent šiokio tokio aiškumo, nes sunku žiūrėti, kai pagrindinį personažą rodo dar vis jokį, nebrandų. Man regis šį kartą scenaristė Sirma konkrečiai persistengė su tuo neadekvatumu.

Tiesa, galvoju, kad vis tik ten buvo Irem tėvas (kai rodė Rivos name, kai užpuolė Elą iš už nugaros, ta ranka parodyta su pirštine).

Aš irgi galvoju kad bus Irem tevas. Na tikiuosi nesusitaikys Ilker su Irem. Nu jau nesąmonė tikrai būtų...

Pažiūrėjau DEK, nepatiko serija, plius aišku buvo kad ji nusaus... Nežinau, filmuota irgi gan keistai. Žodžiu jaučiu jau laikas jį uždaryt. Nu nematau ką ten dar is jo galima išspausti. Man jau kaip paskutine serija susižiūrėjo..

Tikiuosi kita Marasli serija bent nenuvils... Nes jei ir šitas sumas koki š, nebus ką žiūrėt... Nebent is senu kažką arba laukt vasaros.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 04 05, 21:21)
Aš irgi galvoju kad bus Irem tevas. Na tikiuosi nesusitaikys Ilker su Irem. Nu jau nesąmonė tikrai būtų...

Pažiūrėjau DEK, nepatiko serija, plius aišku buvo kad ji nusaus... Nežinau, filmuota irgi gan keistai. Žodžiu jaučiu jau laikas jį uždaryt. Nu nematau ką ten dar is jo galima išspausti. Man jau kaip paskutine serija susižiūrėjo..

Tikiuosi kita Marasli serija bent nenuvils... Nes jei ir šitas sumas koki š, nebus ką žiūrėt... Nebent is senu kažką arba laukt vasaros.
O kaip tau "Marasli"? Ar neatrodo jis tau, kad toks vangokas patapo? Man kažkaip per lėtai veiksmas vystosi 😕 t. y. galėtų aktyvesnis būti.
"Marasli" šiandien naujos serijos nerodo, nebus šią savaitę, tik kitą savaitę matysim, mat pagrindiniam aktoriui covid'as pasitvirtino 😟
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 04 05, 22:40)
O kaip tau "Marasli"? Ar neatrodo jis tau, kad toks vangokas patapo? Man kažkaip per lėtai veiksmas vystosi 😕 t. y. galėtų aktyvesnis būti.
"Marasli" šiandien naujos serijos nerodo, nebus šią savaitę, tik kitą savaitę matysim, mat pagrindiniam aktoriui covid'as pasitvirtino 😟

Aš tai mečiau.
Ir skaičiau, kad Burakas filmuosis apie homoseksualus? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 balandžio 2021 - 22:17
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 05, 22:02)
Aš tai mečiau.

Ir skaičiau, kad Burakas filmuosis apie homoseksualus?  blink.gif
Jo, pradeda išsikvėpti. Intriga su Nedžati atsiskleidė. Kaip suprantu Savašas nežino, kad tai Nedžatas, brolis, ir nužudė jų tėvą.

Skaičiau, kad jis ten bus heteroseksualios orientacijos. Kalba iš pradžių ėjo apie Džamą Yamaną.

Įdomu dabar "Son Yaz" kas per vienas bus tas vyresnysis Akgiuno brolis. Jaučiu pasirodys koks visai negerietis 😕
Bet jau įsitikinus esu_jei tik parodo kokią romantiką, jausmuose kad viskas gerai, kad turėtų būti kaip ir viskas ok ta linkme, tai būtinai prasideda drama ir visokios problemos, neduoda ilgiau pasimėgauti vienas kitu pagrindiniams herojams ☹

"Alev Alev" fragas irgi nenudžiugino, nieko gero nežadantis, o regis kaip ir ėjo viskas į gerą pusę, tai ne, dar labiau pridėjo problemų. Tai kaip dabar tiedu bus su tokia našta, kaip susitvarkys, išmanevruos iš viso to š... Pasisekė tai pasisekė... Ir dar dėka ko... 😐
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 04 06, 00:01)
Jo, pradeda išsikvėpti. Intriga su Nedžati atsiskleidė. Kaip suprantu Savašas nežino, kad tai Nedžatas, brolis, ir nužudė jų tėvą.

Skaičiau, kad jis ten bus heteroseksualios orientacijos. Kalba iš pradžių ėjo apie Džamą Yamaną.
Įdomu dabar "Son Yaz" kas per vienas bus tas vyresnysis Akgiuno brolis. Jaučiu pasirodys koks visai negerietis 😕
Bet jau įsitikinus esu_jei tik parodo kokią romantiką, jausmuose kad viskas gerai, kad turėtų būti kaip ir viskas ok ta linkme, tai būtinai prasideda drama ir visokios problemos, neduoda ilgiau pasimėgauti vienas kitu pagrindiniams herojams ☹

"Alev Alev" fragas irgi nenudžiugino, nieko gero nežadantis, o regis kaip ir ėjo viskas į gerą pusę, tai ne, dar labiau pridėjo problemų. Tai kaip dabar tiedu bus su tokia našta, kaip susitvarkys, išmanevruos iš viso to š... Pasisekė tai pasisekė... Ir dar dėka ko... 😐

Jų tėvą - tai kas tie jie? Kas Savašo brolis?

Aha, kažkas apie hetero. Bet tai oho, kaip keista... turkai ir tokios temos. Lyg Italijoj filmuotų, jei gerai pamenu.

Dėl brolio - jokių minčių. Dažniausiai būna kažkas iš esamų veikėjų. Bet nelabai gi yra iš ko rinktis. Nu ne gi Soneras? biggrin.gif Man buvo tokia pirma mintis.

Alev frago nemačiau, bet laukiu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 05, 23:08)
Jų tėvą - tai kas tie jie? Kas Savašo brolis?

Aha, kažkas apie hetero. Bet tai oho, kaip keista... turkai ir tokios temos. Lyg Italijoj filmuotų, jei gerai pamenu.

Dėl brolio - jokių minčių. Dažniausiai būna kažkas iš esamų veikėjų. Bet nelabai gi yra iš ko rinktis. Nu ne gi Soneras?  biggrin.gif Man buvo tokia pirma mintis.

Alev frago nemačiau, bet laukiu.
Nedžatas.

Jo, Italijoje.

Soneras kalbėjo, kad turi brolį, kurį kaip suprantu net akyse nėra matęs, nors ir nkstą jam savo atidavęs, tai Akgiunas atkrenta 😀
Juokas juokais bet kas žino kas ten gėjo būti tarp tų tėvų ir jų žmonų, gal kokia jaunysrės meilė ir buvo... Tarkim.
Kažkokiam forume esu mačiusi komentarus, kad, o gal jie broliai tipo, bet man kažkaip tada tai neįtikėtinai pasirodė. Nežinau, man užtektų, kad jie gerais draugais būtų ir liktų.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 05, 22:02)
Aš tai mečiau.
Ir skaičiau, kad Burakas filmuosis apie homoseksualus?  blink.gif

Aš dar ne. Paskutinė serija patiko kažkaip, bet matysiu. Na man dar įdomu ką Nedzatas su ta tarnaitė darys.. Dar ten bomba nesprogus smile.gif Ne taip kaip DEK..

Atsakyti
"Alev Alev" antras fragas uch! Ramiau kažkiek pasidarė kai dabar pamačiau. Reik manyt, kad gerą žadantis.

Niu va, pati Banu oficialiai patvirtino, kad "Hercai" finalas už 3-jų serijų. Paskutinė 69 serija bus. Dabar jau ramu man rolleyes.gif Pripratau prie jų per tuos du metus, man tie 2 metai taip žaibiškai pralėkė, kai pagalvoju.
Lauksiu dabar vėl ką nors tokio kvapą gniaužiančio ax.gif

Aha aha aha, kur gi ne biggrin.gif Niekada nesakyk niekada biggrin.gif

Kaip prasidėjo ir kaip baigėsi wub.gif Reziumė

Atsakyti
Ačiū už žinias, reikės pradėti po truputį Hercai žiūrėti.
Papildyta:
O kur rast anonsus? Su vertimu jie?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 06, 20:37)
O kur rast anonsus? Su vertimu jie?
"Alev Alev"? 🙂
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 04 06, 21:50)
"Alev Alev"? 🙂

Radau jotubčike. Bet aš turkiškai nieka nesupratau biggrin.gif Tik pabaigoj, kad laimės ašaros, nes Džemre sako, kad ačiū dievui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 balandžio 2021 - 21:27
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 06, 21:20)
Radau jotubčike. Bet aš turkiškai nieka nesupratau biggrin.gif Tik pabaigoj, kad laimės ašaros, nes Džemre sako, kad ačiū dievui.
Oi, Instagram'e pvz yra neturkiškai smile.gif

Šito serialo, dabartinio rodomo, nieks nežiūrite? Apie blogąjį berniuką. Pats serialas koledžinis, kas žiūrėjo su Keremu Bursinu "Güneşi Beklerken" tai turi panašumo, ta linkme, kad apie blogąjį berniuką ir gerąją mergaitę, jo senjoritą tsakant rolleyes.gif Vienžo kelias į žmonių širdį eina per širdį ir dar stipriau kai pliusas su minusu, apie tai ax.gif Lengvam, foniniam žiūrėjimui.
https://www.youtube....nnel=CoupleEdit
https://www.youtube....
Atsakyti