Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Instoj atfolowinau Hercai, o tai prisispoilinau netyčia.
Pamačiau, kaip neša karstą ir pirma mintis - Hazar.
Visgi, čia jau rimtai su visam? Ar dar yra šansas, kad gyvas? Nes ten daug prisikėlė iš numirusių.
Na, bent jau nebus šokas, kai žiūrėsiu viską. Noriu žiūrėti, kai jau baigsis.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 01, 22:16)
Instoj atfolowinau Hercai, o tai prisispoilinau netyčia. Pamačiau, kaip neša karstą ir pirma mintis - Hazar. Visgi, čia jau rimtai su visam? Ar dar yra šansas, kad gyvas? Nes ten daug prisikėlė iš numirusių.
Na, bent jau nebus šokas, kai žiūrėsiu viską. Noriu žiūrėti, kai jau baigsis.
Su visam.

vartotojo įkelta nuotrauka

Knygoje "Hercai" Hazaras uždengia savimi Miraną kai Džihanas į jį šauna, o čia kitaip pasuko, bet faktas, kad Hazaras vienaip ar kitaip vis vien miršta. Aš tik manau, kad galimai Džihanas suvienys jėgas su Azize ir išsiaiškins kas ir kaip. Azize jo atžvilgiu nebuvo priešiška, protindavo vis jį, bet Džihanas vis buvo kaip tas ko-ko-ko pasipūtęs gaidys su skiautere ir tais pentinais.
Čia tik taip atrodo žinok.
Mes serialo pradžioje girdėjome kartojant, nuolat; Azizė apie sūnų Sultan visad sakant, akcentavo, kad jis gyvas. Nebuvo staigmena, kad Aslanas pasirodys.
Mes serialo pradžioje girdėjome kartojant, nuolat; kad Dilšah ir taip gyva buvo, dar serialo pradžioje pati Sultan transliavo, pasakojo Miranui, kad Azizė ją uždarius laikė po tos nelemtingos nakties, kad nemirė ji, kad tipo, tu nustebtum Miranai jei sužinotum, kaip buvo elgiamasi su tavo mama. Davė suprasti, kad po tos nakties Dilšah liko gyva, tik Hazaras nieko nepamena, o ir nematė kas toliau buvo, nes Nasuchas išvežė jį. Buvo aišku, kad Mirano mama seriale pasirodys, ji neišgaravo, nenumirė, tai buvo akcentuojama 1-2 sezonuose, tik tėvas ir sūnus taip manė, o žinutė žiūrovui buvo transliuojama kitokia.
Mes serialo pradžioje jau spėliojome ir įtarėme; kad, Azizė-Aishe visada buvo ir yra gyva, buvo tik laiko klausimas kada tikrąjį vardą atskleis.

----------------
-----------------------------
Azra. Gerai, kad ji yra. Manau ji (?) ir padės tašką su Fiusun.
Fiusun ir jos komanda_Aslanas, Mahvuzas, Harunas. Fiusun buvo ir yra vienas tikslas (kurį dabar matome-Azizė), o ta vyrukų trijulė veikė paslapčia nuo jos, ir ten buvo pagrindinis Reyan tėvas, Mahvuzas. Šių vyrukų dėka labai daug suflerių buvo ReyMir labui.

----------------
-----------------------------

Kai pagalvoju, tai o dievai, su "Hercai" aš nuo 2019 03 15 d. tokį kelią nuėjau, tokią jausmų paletę išgyvenau ir tokį turbo adrenaliną gavau, kad jergaumargau... Aš niekaip negalėjau įsivaizduoti, mano vaizduotė tiesiog nenešė, kaip išsivystis visi reikalai ir bus galima pamatyti tokį vaizdą, ir štai, aleliuja wub.gif wub.gif wub.gif

Laukiu dabar ramiai pabaigos wub.gif Net gaila naujas serijas žiūrėti, nors online niekad nepraleidžiu, bet su vertimu tai truputi pataupau, užvilkinu keletas dienų.
Atsakyti
Labai smalsu, ką parašei, bet perskaitysiu tik kažkada...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 02, 15:09)
Labai smalsu, ką parašei, bet perskaitysiu tik kažkada...
Visiškai nieko į ateitį, visa tai ką esi jau pati mačiusi ir žinai, tik tiek parašiau, ir tai, abstrakčiai.

_______
Kokios mintys dėl Biulento? Sunku man pasakyti, arba-arba tsakant unsure.gif Apmaudu dėl Iskandero. Betrūko tik dabar dar didesnio cypsėjimo Ruyos mad.gif
Intrigą ir daugiau eterinio laiko jų porai ir tai situacijai matyt paliko kitam ketvirtadieniui sąmoningai, kad žiauriai nenubyrėtų žiūrovai dėl kitą ketvirtadienį startuojančio serialo "Mergina už stiklo", su Burcu Biricik. Bent aš taip manau.
Hm, netikiu, kad su Čelebi bus viskas taip parasta, net ir dabar.
Atsakyti
Pradėjo jau sklandyti naujienos, kad "Alev Alev" daro finalą ant 26 serijos. Įdomu ar pasitvirtins, ar bus oficialus patvirtinimas-pranešimas. Manau per likusias 5 serijas visai pavyktų herojų istorijų susistygavimui ir vainikavimui ax.gif Tikiuosi tik, kad nebus blogų pabaigų trijulėms.
Man kažkodėl tai atrodo labai pagrįstai (naujiena tokia), nes ketvirtadieniais tikrai, Kipro ir Už stiklo, serialai šie du nuvilios auditorijas nemažai, t. y. reitingus nukąs.
Atsakyti
Tu jau turbūt matei paskutinę seriją be vertimo?
Aš ryt vasarą vakare žiūrėsiu, o sekmadienį, spėju, nespėsiu...
Bet atlėkiau dėl Alev naujienos. Gerai, kad ne staigiai nutraukia, o dar visai tinkamai galima pabaigti. Aš tai netikiu gera baigtim. Nebent Iskenderui su Cicek. Ruja su Omeru man visai ne pora.
Atsakyti
Kaip suprantu, jau oficialu, kad 26 paskutinė serija.
Atsakyti
Pažiūrėjau Mesumiyet nu ir kažkaip prasta serija pasirodė, apart pabaigos. Bet pats fragas kitos serijos tools nieko nesakantis. Jau ta Elos mama erzint mane pradeda, kaip ji leidžia tam vyrui savo taip ištisai ją kaltinti. O ir tas Ilker jau nervina, bent kažkiek atskleistų jo personažą nes aš tai nesuprantu myli ji ką ar tikrai toks kažkoks psichopatas yra.... Bijau kad jei per ilgai temps atsibos turkam spėlioti. Jau galėtų kažkas paausket, nes dabar tampo katiną už ūsų kiekvienoj serijoj..
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 04 05, 18:57)
Pažiūrėjau Mesumiyet nu ir kažkaip prasta serija pasirodė, apart pabaigos. Bet pats fragas kitos serijos tools nieko nesakantis. Jau ta Elos mama erzint mane pradeda, kaip ji leidžia tam vyrui savo taip ištisai ją kaltinti. O ir tas Ilker jau nervina, bent kažkiek atskleistų jo personažą nes aš tai nesuprantu myli ji ką ar tikrai toks kažkoks psichopatas yra.... Bijau kad jei per ilgai temps atsibos turkam spėlioti. Jau galėtų kažkas paausket, nes dabar tampo katiną už ūsų kiekvienoj serijoj..

dvi serijas paziurejau, nu ne....rekimas, bliovimas del vyro nuo pirmos serijos, nu ne ax.gif
Atsakyti
Man "Mesumiyet" irgi schmoll.gif
Ilkeras tai išvis kaip koks musmirių prisivalgęs, kaip ir pats scenarijus, neina suprasti kur link suka ir nusuks, mėtosi vėtosi ir vietoje jau trypčioja. Pagrindiniai herojai visiškai schmoll.gif o jau ji su ta grifka, tai patyliu...
Vienžo neįtikino. Delet.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 04 05, 19:20)
Man "Mesumiyet" irgi schmoll.gif
Ilkeras tai išvis kaip koks musmirių prisivalgęs, kaip ir pats scenarijus, neina suprasti kur link suka ir nusuks, mėtosi vėtosi ir vietoje jau trypčioja. Pagrindiniai herojai visiškai schmoll.gif o jau ji su ta grifka, tai patyliu...
Vienžo neįtikino. Delet.

Pradžią tai tikrai gera būvį, nesakyk. Bet va kas toliau tai net nezinau. Tikėjausi jau šioj serijoj kad kažkas paaiškės, bet ir vėl ne. Parkrito reitingai, jaučiu bus ne kažką... Bet dar pažiūrėsiu, dar turiu vilties...
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 04 05, 19:24)
Pradžią tai tikrai gera būvį, nesakyk. Bet va kas toliau tai net nezinau. Tikėjausi jau šioj serijoj kad kažkas paaiškės, bet ir vėl ne. Parkrito reitingai, jaučiu bus ne kažką... Bet dar pažiūrėsiu, dar turiu vilties...
Pati pabaiga buvo irgi gera, labai netikėta (kai parodė, kad jis paskui ją važiuoja).

Aš supykau ant serialo kai pamačiau frage, kad Irem jau gailisi, kad išsiskyrė su Ilkeru, ir kad jie vėl sueina lyg (?). Jei taip nutiks tada tikrai bus nesąmonių nesąmonė. Dar nepatiko, kad Ilkeras sako- aš abi jas myliu, man jos abi patinka (priminė man Volkaną iš "Sadakatsiz", tas irgi ant dviejų frontų varė).
Na nežinau nežinau, gal dar ir žvilgtelsiu jei pyktis atslūgs, tik jau norisi bent šiokio tokio aiškumo, nes sunku žiūrėti, kai pagrindinį personažą rodo dar vis jokį, nebrandų. Man regis šį kartą scenaristė Sirma konkrečiai persistengė su tuo neadekvatumu.

Tiesa, galvoju, kad vis tik ten buvo Irem tėvas (kai rodė Rivos name, kai užpuolė Elą iš už nugaros, ta ranka parodyta su pirštine).
Atsakyti