Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Kaip suprantu, Son Yaz dar tęsis, nes neblogi reitingai?

Alev Alev pabaiga patiko bigsmile.gif Visos trys linijos. Tas serialas, kur ir be meilių įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 kovo 2021 - 15:00
Man "Son Yaz" dabar labai svarbu, kad normaliai Sonero liniją išvystytų, nepaleistų jo su Naz. Įdomu labai kaip toliau su Naz elgsis, kaip jie abu... ax.gif
Kaip man jo gaila buvo, šakės.

Man irgi labai patiko "Alev Alev". Tik panašu, kad viena linija iš trijų pagrindinių nutrūks (nušaus vieną iš trijų muškietininkų) unsure.gif apie tai nuo vakar skalambija portaluose, mat vienas iš jų į "Cukur" grįžta.
Kažkaip gaila ir be ryšio jei tikrai taip. Aš taip ir pagalvojau, kad gero nelauk po tokios pabaigos unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 03 29, 16:26)
Man irgi labai patiko "Alev Alev". Tik panašu, kad viena linija iš trijų pagrindinių nutrūks (nušaus vieną iš trijų muškietininkų) unsure.gif apie tai nuo vakar skalambija portaluose, mat vienas iš jų į "Cukur" grįžta.

Net pračekinau, kas vaidina Cukur, o gi - pusė Alev biggrin.gif
Logiškiausia, kad Ozanas, nes būtų ne Celebi, jei liktų gyvas. Bet aš tris Omerus paaukočiau vietoj Ozano. Labai jau nuobodi ta linija, gaila, kad nieko nesugalvojo jiems.
Bet be Ozano irgi labai jau liks nepilnavertis serialas, čia paskutinėj serijoj nebent 'galėtų'... tik gaila, kad taip saugojosi, o čia bats - išvarė ant akių apsaugai. Na, bet gi filmas.

O kas nors žiūrit Cukur? Alperenas ten blogiukas? blink.gif Vien dėl jo įdomu būtų biggrin.gif

O dėl paliekančių... tai nuo pirmų serijų maniau, kad Selcuk Taskin neliks unsure.gif
Atsakyti
Visgi, aš ta mačiau, kad cituoja kažkokią žurnalistę. O gal nepasitvirtins? Na nesąmonė būtų angel_sadangel.gif
Atsakyti
Ką tuomet tai vargšei Džemre daryti? Su mama jo liks? Bet Džemre, kad iš Čelebi išsilaisvinti be Ozano, tai net nežinau kiek pastangų jai vienai reiks prieš jį, misija neįmanoma galima sakyti. Dar kažkaip anksčiau mačiau, rašė, kad dėl kelių serijų jis neva į ten grįš, bet kaip iš tikrųjų, tai bus matyt. Esu skaičiusi, kad ir originalioje versijoje jis miršta, nelieka jo.
Dar kad Čiček ne su Iskanderu ten, bet su Ali ar tai lyg su Biulentu sugulus iš išskaičiavimo, kad budrumą jo užliūliuot dėl Atlaso. Tai dar galvoju, ačiūD, visa laimė, kad turkai Čiček su Iskanderu suveda, nes jei su Biulentu būtų, tai mirčiau turbūt vietoje iš siaubo, nes tas Biulentas koks nemalonus, neapsakomai atstumiantis man aš net apsakyti nemoku, ir reikia gi mokėt tokį šlykštuką vaidint, tokiu antipatišku mokėti būti.
Vnž galėtų Ozanas į "Cukurą" nuvaryti keletai serijų ir sugrįžti. Nenoriu, kad jis išeitų.
Bet žinai, kai pagalvoji, tai ar Čelebi tokį bajerį jam dovanos? Nerealu net. Jis ir taip siunta su reikalu ar be reikalo, o čia bac ir toks fokusas. Žmogus vos infarkto negavo biggrin.gif
Atsakyti
"Son Yaz" fragas tai cirkas ant drato biggrin.gif Rado kada Akgiunas tinkamą laiką sakyti biggrin.gif Prokurorą tikrai iki infarkto davarys tokiais tempais ir aplinkybėmis biggrin.gif

"Alev Alev" fragas iškalbingas. Įdomu kaip turkai vis tik pasielgs su Omeru, galbūt supasuos.. Iskanderas taikliai atkirto Čelebi, malačius! Apie Ruya patylėsiu. Pati advokatė gi, tai kas jai trukdo pradėti tyrimą patyliukais daryti, tik mesti kaltinimus ir kaltinti, kaltinti... Dar ir vadovauja paradui. Greičiau su Ozanu susitaikytų, tai nors pas Čiček negyventų, o tai atsikraustė ir įsakinėja dar.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 03 29, 20:14)
Ką tuomet tai vargšei Džemre daryti? Su mama jo liks? Bet Džemre, kad iš Čelebi išsilaisvinti be Ozano, tai net nežinau kiek pastangų jai vienai reiks prieš jį, misija neįmanoma galima sakyti.  Dar kažkaip anksčiau mačiau, rašė, kad dėl kelių serijų jis neva į ten grįš, bet kaip iš tikrųjų, tai bus matyt. Esu skaičiusi, kad ir originalioje versijoje jis miršta, nelieka jo.
Dar kad Čiček ne su Iskanderu ten, bet su Ali ar tai lyg su Biulentu sugulus iš išskaičiavimo, kad budrumą jo užliūliuot dėl Atlaso. Tai dar galvoju, ačiūD, visa laimė, kad turkai Čiček su Iskanderu suveda, nes jei su Biulentu būtų, tai mirčiau turbūt vietoje iš siaubo, nes tas Biulentas koks nemalonus, neapsakomai atstumiantis man aš net apsakyti nemoku, ir reikia gi mokėt tokį šlykštuką vaidint, tokiu antipatišku mokėti būti.
Vnž galėtų Ozanas į "Cukurą" nuvaryti keletai serijų ir sugrįžti. Nenoriu, kad jis išeitų.
Bet žinai, kai pagalvoji, tai ar Čelebi tokį bajerį jam dovanos? Nerealu net. Jis ir taip siunta su reikalu ar be reikalo, o čia bac ir toks fokusas. Žmogus vos infarkto negavo biggrin.gif

Aš irgi neįsivaizduoju be Ozano, atrodo, kad lieka viena. Nes gydytoja ir ta kalėjime (ilgam planuose ją ten laikyti?). Omeras su Ruya imsis Čelebio? Vargu. Juolab, kad ji kaltina Iskenderą, o ne Čelebi. Arba jai čia vienas ir tas pats.
Man įdomu, kas išaugs iš Iskendero, nes kol kas tai labai jaunatviški jo poelgiai, toks dar žalias. Nors ir turėjo seną brolį (nu kaip tėvas), bet iš jo ne kažką išmoko. Nors... Iš viso nesuprantu, kodėl mama ir Čelebi vienmečiai? biggrin.gif
Ir man labai įdomu, gal praleidau - kur tėvas? Toks jausmas, kad bus prisidėjęs prie tėvo Čelebi.
Dar lauksime jo biologinių tėvų paslapties. Nors gal eiliniai valkatos, nieko įdomaus. Nebent kažką įdomaus sugalvotų.
O Čelebis - puikiai numanė jų jausmus, tik dar gavo laimės ir pamatyti biggrin.gif
Bandau tikėti, kad scenaristai dar bent laikinai jį paliks.. Gal komoj kelias savaites unsure.gif Būtų geriau.
O kas yra originali versija? Knyga ar filmas?
Jėzus Marja su Biulentu biggrin.gif Kaip tas aktorius gerai dirba. Užmečiau akį į jį - nu žmogus, kaip žmogus. Bet čia - toks jau šlykštumas, kad aš kiekvieną kartą pagalvoju - kaip galėjo žmoną susirast (o dar normalią) blink.gif Mistika.
O Ruya geriau varytų iš tų namų, nes trukdo Iskenderui su Čiček biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2021 03 29, 22:47)
"Son Yaz" fragas tai cirkas ant drato biggrin.gif Rado kada Akgiunas tinkamą laiką sakyti biggrin.gif Prokurorą tikrai iki infarkto davarys tokiais tempais ir aplinkybėmis biggrin.gif

Nežiūrėjau fragų, bet spėju, kad pasakė, jog dukrą myli? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 29, 22:06)
Aš irgi neįsivaizduoju be Ozano, atrodo, kad lieka viena. Nes gydytoja ir ta kalėjime (ilgam planuose ją ten laikyti?). Omeras su Ruya imsis Čelebio? Vargu. Juolab, kad ji kaltina Iskenderą, o ne Čelebi. Arba jai čia vienas ir tas pats.
Man įdomu, kas išaugs iš Iskendero, nes kol kas tai labai jaunatviški jo poelgiai, toks dar žalias. Nors ir turėjo seną brolį (nu kaip tėvas), bet iš jo ne kažką išmoko. Nors... Iš viso nesuprantu, kodėl mama ir Čelebi vienmečiai? biggrin.gif
Ir man labai įdomu, gal praleidau - kur tėvas? Toks jausmas, kad bus prisidėjęs prie tėvo Čelebi.
Dar lauksime jo biologinių tėvų paslapties. Nors gal eiliniai valkatos, nieko įdomaus. Nebent kažką įdomaus sugalvotų.
O Čelebis - puikiai numanė jų jausmus, tik dar gavo laimės ir pamatyti  biggrin.gif
Bandau tikėti, kad scenaristai dar bent laikinai jį paliks.. Gal komoj kelias savaites unsure.gif Būtų geriau.
O kas yra originali versija? Knyga ar filmas?
Jėzus Marja su Biulentu  biggrin.gif Kaip tas aktorius gerai dirba. Užmečiau akį į jį - nu žmogus, kaip žmogus. Bet čia - toks jau šlykštumas, kad aš kiekvieną kartą pagalvoju - kaip galėjo žmoną susirast (o dar normalią) blink.gif Mistika.
O Ruya geriau varytų iš tų namų, nes trukdo Iskenderui su Čiček biggrin.gif

Nežiūrėjau fragų, bet spėju, kad pasakė, jog dukrą myli? biggrin.gif
Aš žinok tą patį vis pagalvodavau. Tas jo vaikas Atlasas 10kart atrodo už jį brandesnis.
Mama tai ten kažkokia keista ir bejausmė mumija, Čelebį ant pjedestalo kelia ir vertina, o nuosavą biologinį sūnų išvis nuvertina. Jai va tiktų Biulento mama būti, tvora kaip pora.
Prancūzų ten originals, bet ir dar apie kažkokį perdirbinį rašė, šalies žinok neprisimenu. Žinau, kad esu skaičiusi apie du variantus.
Apie tą komą ar ligoninę aš irgi taip pat mintį mezgiau, gerai būtų kad taip.
Įsivaizduoji, aš net prieš keletas dienų ėjau žiūrėt tos pirmos serijos, aišku prasukdama, kokie ten bent minimalūs sąlyčio taškai buvo tarp Čiček ir Iskandero; kaip svetimų žmonių atskirose respublikose, kai eini ir praeini gatvėje net nepastebėjęs vieno kito, svetimi biggrin.gif o va kaip pasisuko viskas rolleyes.gif
Norėčiau, kad Atlasas būtų Iskandero rolleyes.gif

Stipriau biggrin.gif
Atsakyti
Aaaa, kad nori vesti? biggrin.gif

Iskenderas toks įdomus, turėjo draugių - viena su vaiku, kurios gimdyme dalyvavo, kita - jį iki bele kiek įsimylėjus biggrin.gif Kokių dar turi?

O dėl Čiček, tai man ta jo meilė tokia irgi atrodo, kad iš dalies dar ir dėl kaltės jausmo? Nors kaltu jis lyg nesijaučia? Tik visi kiti jį kaltina.

Motina - tai antžmogis, man dar kartais atrodo, kad jie su Čelebi ir meilužiai, gal dėl to tėvo ir nėra? Na čia gal jau būtų čerez čiur. Bet, kad motina nevisprotė, tai akivaizdu. Tai ko norėt iš Iskendero. Vargšas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 kovo 2021 - 22:42
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 29, 22:42)
Iskenderas toks įdomus, turėjo draugių - viena su vaiku, kurios gimdyme dalyvavo, kita - jį iki bele kiek įsimylėjus biggrin.gif Kokių dar turi?
O dėl Čiček, tai man ta jo meilė tokia irgi atrodo, kad iš dalies dar ir dėl kaltės jausmo? Nors kaltu jis lyg nesijaučia? Tik visi kiti jį kaltina.

Motina - tai antžmogis, man dar kartais atrodo, kad jie su Čelebi ir meilužiai, gal dėl to tėvo ir nėra? Na čia gal jau būtų čerez čiur. Bet, kad motina nevisprotė, tai akivaizdu. Tai ko norėt iš Iskendero. Vargšas.
Na, ten tai topas, kad jis jos gimdyve dalyvavo, svetimas, draugas, kai ji vyrą turėjo.
Man žinai kas įdomu, kodėl Iskanderas jos mamai nepatinka, tarp jų jaučiasi kažkokia dėl kažko įtampa iš praeities. Gal mama neleido su juo draugauti ar vesti jam jos dukros? Nes jis vis mini mamai, kad ji sulaužė savo dukros gyvenimą (kažkaip taip), neįsiklausė į dukrą...
Įdomu kas ten per situacija jį sieja su ta ilgaplauke. Detaliau norėtųsi, kad papasakotų. Kaip suprantu ji vienintelė Iskanderą žino ir pažįsta tokį koks jis iš tiesų yra. Ir va ta ranka kai jo pradeda kratytis, suvaldyti negali... Trauma, nerviniu pagrindu? Kažkas matyt šeimoje, iš praeities. Amžiais brolio šešėlyje, mamos nemeilė. Visi už vieną, o jis pats vienas už save, daugiau nėra kam.
Ruya turbūt pamiršo jau, kad prie to gaisro ir jos tėvas įtakos šiokios tokios turėjo, jei jau taip žiūrint visumą, o tai užsiciklino vien ant Iskandero. Jos gi tėvas su Čelebi irgi fitimiti reikalų turėjo.

Eik tu sau biggrin.gif Na gal jau ne iki tiek biggrin.gif Kad savotiškai kartais atrodo jie, tai tikrai, kažkokia perdėta mamos meilė Čelebi atžvilgiu.
Atsakyti
Dėl tų rankų - laukiam istorijos, aš jokių minčių neturiu.
O dėl Atlaso močiutės, tai iš pradžių gana elementariai galvojau, kad moteriškė paskendusi darbuose, neturėjo laiko šeimai. Dėl Iskendero - gal kaltina visą šeimą dėl gaisro, dėl to meilė ne per didžiausia? Bet, kaip tu sakai - gal yra daugiau paslapčių.
Laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar supratau, kas per frazė tongue.gif

Челеби: Эта Чичек не влюбится в тебя, ты испортил ей жизнь
Искандер: Тогда почему ты вымаливаешь любовь у Джемре?
Atsakyti