QUOTE(Visgi @ 2021 03 29, 20:14)
Ką tuomet tai vargšei Džemre daryti? Su mama jo liks? Bet Džemre, kad iš Čelebi išsilaisvinti be Ozano, tai net nežinau kiek pastangų jai vienai reiks prieš jį, misija neįmanoma galima sakyti. Dar kažkaip anksčiau mačiau, rašė, kad dėl kelių serijų jis neva į ten grįš, bet kaip iš tikrųjų, tai bus matyt. Esu skaičiusi, kad ir originalioje versijoje jis miršta, nelieka jo.
Dar kad Čiček ne su Iskanderu ten, bet su Ali ar tai lyg su Biulentu sugulus iš išskaičiavimo, kad budrumą jo užliūliuot dėl Atlaso. Tai dar galvoju, ačiūD, visa laimė, kad turkai Čiček su Iskanderu suveda, nes jei su Biulentu būtų, tai mirčiau turbūt vietoje iš siaubo, nes tas Biulentas koks nemalonus, neapsakomai atstumiantis man aš net apsakyti nemoku, ir reikia gi mokėt tokį šlykštuką vaidint, tokiu antipatišku mokėti būti.
Vnž galėtų Ozanas į "Cukurą" nuvaryti keletai serijų ir sugrįžti. Nenoriu, kad jis išeitų.
Bet žinai, kai pagalvoji, tai ar Čelebi tokį bajerį jam dovanos? Nerealu net. Jis ir taip siunta su reikalu ar be reikalo, o čia bac ir toks fokusas. Žmogus vos infarkto negavo
Aš irgi neįsivaizduoju be Ozano, atrodo, kad lieka viena. Nes gydytoja ir ta kalėjime (ilgam planuose ją ten laikyti?). Omeras su Ruya imsis Čelebio? Vargu. Juolab, kad ji kaltina Iskenderą, o ne Čelebi. Arba jai čia vienas ir tas pats.
Man įdomu, kas išaugs iš Iskendero, nes kol kas tai labai jaunatviški jo poelgiai, toks dar žalias. Nors ir turėjo seną brolį (nu kaip tėvas), bet iš jo ne kažką išmoko. Nors... Iš viso nesuprantu, kodėl mama ir Čelebi vienmečiai?
Ir man labai įdomu, gal praleidau - kur tėvas? Toks jausmas, kad bus prisidėjęs prie tėvo Čelebi.
Dar lauksime jo biologinių tėvų paslapties. Nors gal eiliniai valkatos, nieko įdomaus. Nebent kažką įdomaus sugalvotų.
O Čelebis - puikiai numanė jų jausmus, tik dar gavo laimės ir pamatyti
Bandau tikėti, kad scenaristai dar bent laikinai jį paliks.. Gal komoj kelias savaites

Būtų geriau.
O kas yra originali versija? Knyga ar filmas?
Jėzus Marja su Biulentu

Kaip tas aktorius gerai dirba. Užmečiau akį į jį - nu žmogus, kaip žmogus. Bet čia - toks jau šlykštumas, kad aš kiekvieną kartą pagalvoju - kaip galėjo žmoną susirast (o dar normalią)

Mistika.
O Ruya geriau varytų iš tų namų, nes trukdo Iskenderui su Čiček
QUOTE(Visgi @ 2021 03 29, 22:47)
"Son Yaz" fragas tai cirkas ant drato

Rado kada Akgiunas tinkamą laiką sakyti

Prokurorą tikrai iki infarkto davarys tokiais tempais ir aplinkybėmis
Nežiūrėjau fragų, bet spėju, kad pasakė, jog dukrą myli?