QUOTE(BigBang @ 2021 03 24, 23:32)
Daug kas ta daugelį jos įtaria, bent pagal komentarus Twitter. Kažkaip apie jį iš tikro tik šią seriją pradėjau galvot... Bet kažkaip nežinau, grynai visus įtarinėti pradedu 🙈 vistik ir Irem gali but kad taip reaguoja, nes jei ji prikišo čia nagus ir nežinojo kad ji nėščia, tai gal šokas jai. Ai jau sakiau nespeliosiu, bet va vis knieti pasvarstyti tas galimybes. Įdomus labai ir reitingas bus šios serijos, tikiuosi patiko turkam, nes bent mano akimis tai serija buvo gera, labai gera fraga irgi ką tik pažiūrėjau, vaje vaje, kaip dabar sulaukt kitos savaitės
Nepanašu man į draugą, per smulkus jis ir lyg ūgio mažokas, kai rodė, kad ją užčiaupė kažkoks vyriškis iš už nugaros, tai jis toks sakyčiau masyvus kaip ir, drūtas. Aš dar vis lieku prie to paties, kad tai Elos tėvas ir asistentė.
Įdomu ko imsis Ilkero mama, kad dabar Ela jo nepasodintų už grotų, prisiminus, kad laukėsi ir jis tai žinodamas kėde trinktelėjo ja (aš čia apie fragą).
Papildyta:
Kažkaip jau reiktų tą teismo procesą raukti po truputi ir pereiti prie kitko, kad labai nevilkinti, nes atsibos žiūrovui spėlioti ir perdegs intriga, susidomėjimas.
O bus bajeris, jei reiks Irem palikti ir vesti Elą.
Įdomu, pati Irem jo nepaliks? Neperkandu aš to Ilkero dar lyg šiol. Tėvas tai tikrai ne jo biologinis, nes elgesys, tai pasibaisėtinas su sūnumi.
Papildyta:
Kažkaip jau reiktų tą teismo procesą raukti po truputi ir pereiti prie kitko, kad labai nevilkinti, nes atsibos žiūrovui spėlioti ir perdegs intriga, susidomėjimas.
O bus bajeris, jei reiks Irem palikti ir vesti Elą.
Įdomu, pati Irem jo nepaliks? Neperkandu aš to Ilkero dar lyg šiol. Tėvas tai tikrai ne jo biologinis, nes elgesys, tai pasibaisėtinas su sūnumi.