Patiko fragas "Alev Alev" Bet aš taip ir galvojau, kad bus dar taip, kai Čiček ir Iskanderui teks vienytis, kovoti prieš Biulentą dėl vaiko.
Ruja tai jau erzinti pradeda su savo 'patarimais'
Ruja tai jau erzinti pradeda su savo 'patarimais'
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 22, 23:28)
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 12, 21:14)
O laikosi filmas ir dėl Alperen, merginoms labai patinkantis aktorius, kaip suprantu Laukiu, kad plaukus pakels
Kaip manai, bus? Jaučiu sutrukdys kas nors, kaip visada Nustebsiu jei bus kitaip
7 serijas Ariza pažiūrėjau ir toks juokingas, kad kažin ar tęsiu.
Teskilat visiškai nekabina, nors aktoriai faini, bet tik dar kart supratau, kad serialai šaudo gaudo jei labai daug tų šaudymų nepatinka arba labai jau turi būti geras siužetas.
Misumiyet - tai labai laukiu kitos serijos. Žiūrėkit, gal taip ir bus kad jis kuri iškart atmetė ją ir sumušė. Arba čia kažkokia painiava žiūrovui suglumint.
Ryt bus išversta Marasli. Laukiu irgi, kažin kaip ten kas toliau
Viliojat su Son Yaz ir Alev alev. Galvoju jei Ariza ir Teskilat nežiūrėsiu, pradėsiu šiuos.
Teskilat visiškai nekabina, nors aktoriai faini, bet tik dar kart supratau, kad serialai šaudo gaudo jei labai daug tų šaudymų nepatinka arba labai jau turi būti geras siužetas.
Misumiyet - tai labai laukiu kitos serijos. Žiūrėkit, gal taip ir bus kad jis kuri iškart atmetė ją ir sumušė. Arba čia kažkokia painiava žiūrovui suglumint.
Ryt bus išversta Marasli. Laukiu irgi, kažin kaip ten kas toliau
Viliojat su Son Yaz ir Alev alev. Galvoju jei Ariza ir Teskilat nežiūrėsiu, pradėsiu šiuos.
[quote=Visgi,2021 03 23, 00:47]
[/quote]Žalia Rūta, tai vis tik sulaukei? Pakėlė
Kaip manai, bus? Jaučiu sutrukdys kas nors, kaip visada Nustebsiu jei bus kitaip
[/quote]
Ir plaukai, koks ploščius vai vai
Nebus, manau. Nebent tėtukas leis
[/quote]Žalia Rūta, tai vis tik sulaukei? Pakėlė
[/quote]
Ir plaukai, koks ploščius vai vai
Nebus, manau. Nebent tėtukas leis
Kaip suprantu - Namą nutraukia?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 23, 19:54)
Kaip suprantu - Namą nutraukia?
Ne, nenutraukia serialo, tik Mehdi (Ibrahimas Čelikolis) palieka serialą, varys į Netflix'ą, į kompaniją Birdže Akalay vaidint.O ryt tipo serijos nutarė nerodyti, nes važnas futbolas, nenori rizikuoti reitingais, tai kitą savaitę kai rodys seriją, tai ten bus Ibo paskutinis pasirodymas ir atsisveikins su žiūrovais. Neseniai mačiau tokią info bendram sraute. Va.
Pažiūrėjau Mesumiyet, nu ir aišku kad niekas neaišku bet lauksiu vėl savaitę ir tikiuosi, kad kažkas jau paaiškės.
Patiko šiaip šį serija, gera ta aktorė, patinka kaip moka išjausti personažą
Patiko šiaip šį serija, gera ta aktorė, patinka kaip moka išjausti personažą
Aš irgi pažiūrėjau. Ir tikrai, aišku, kad nieko neaišku. Tvin Piksas kažkoks.
Ar aš čia tarp jų chemijos nematau ar dar nespėjau pamatyti per tokį trumpą laiką, nesuprantu
Papildyta:
Fragą naują davė, vienžo prasti reikalai Ilkero, ir vėl.
Ar aš čia tarp jų chemijos nematau ar dar nespėjau pamatyti per tokį trumpą laiką, nesuprantu
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2021 03 24, 23:21)
Aš irgi pažiūrėjau. Ir tikrai, aišku, kad nieko neaišku. Tvin Piksas kažkoks.
Papildyta:
Papildyta:
Daug kas ta daugelį jos įtaria, bent pagal komentarus Twitter. Kažkaip apie jį iš tikro tik šią seriją pradėjau galvot... Bet kažkaip nežinau, grynai visus įtarinėti pradedu 🙈 vistik ir Irem gali but kad taip reaguoja, nes jei ji prikišo čia nagus ir nežinojo kad ji nėščia, tai gal šokas jai. Ai jau sakiau nespeliosiu, bet va vis knieti pasvarstyti tas galimybes. Įdomus labai ir reitingas bus šios serijos, tikiuosi patiko turkam, nes bent mano akimis tai serija buvo gera, labai gera fraga irgi ką tik pažiūrėjau, vaje vaje, kaip dabar sulaukt kitos savaitės