Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(BigBang @ 2021 03 20, 10:49)
Pradėjau Kara Sevda. Eina sau tą aktorė šitam seriale labai graži. Jei pamenat sakiau kad negraži ji man, bet būtent ten tam Sefiri ar kaip jis ten man ji nepatiko, ka daro makiažas wub.gif
Tikrai taip smile.gif Man ji ten irgi pakankamai graži moteris, labai simpatiška, o Seferi seriale buvo tokia nuvargus kaip ir, įvaizdžio prasme turiu omeny.
O kaip Emiras (Nihan vyras)?

QUOTE(BigBang @ 2021 03 21, 09:45)
Ariza uždaro su 30 epizodu balandžio 11d.
Aš dar tik 3 epizode. O SCK mažiau minimaliai reitingai pakilo, bet labai minimaliai, tai manau hmjau irgi greit pabaiga bus.
Sakyčiau net labai solidus skaičius serijų, būna, kad kitiems tik pradėjus jau iškart nepasiseka, greit uždaro dar neįsibėgėjus.

QUOTE(BigBang @ 2021 03 21, 11:03)
Bus naujas serialas
Kaip tik mačiau šiandien, kad Mehdi ir Zeynep įdukra Kibrit (Helin Kandemir) tame seriale vaidins.

O man jau pagrįstai neramu darosi dėl "Alev Alev", nes 04. 01 d. startuos naujas serialas "Bir Zamanlar Kibris" (Kartą Kipre, su Serkan Cayoglu), o jei dar tikrai 04.08 d. startuos ir "Camadaki Kiz" (Mergina už stiklo, su Burcu Biricik), tai "Alev Alev" ketvirtadieniais +2 nauji serialai bus didelė grėsmė ir išbandymas, o aš labai noriu, kad spėtų išplėtoti Cicek ir Iskandero liniją rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 03 21, 08:45)
Ariza uždaro su 30 epizodu balandžio 11d.
Aš dar tik 3 epizode. O SCK mažiau minimaliai reitingai pakilo, bet labai minimaliai, tai manau hmjau irgi greit pabaiga bus.

Nenuostabu, nes ten geriausiu atveju penktadalis serijos būna skirta siužeto vystymui, o visą likusią dalį vieni į kitus šaudo lotuliukas.gif Nu KIEK galima į tai žiūrėt?? Su tokia aktorių komanda galėjo kažką geriau sugalvot ax.gif Matyt, patys tai suprato, nes reitingai jų, lyg ir nėra labai blogi.

O SCK bus iki sezono galo ir uždaryti jų kaip ir nesiruošia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 21 kovo 2021 - 12:30
QUOTE(Visgi @ 2021 03 21, 12:27)
Tikrai taip smile.gif Man ji ten irgi pakankamai graži moteris, labai simpatiška, o Seferi seriale buvo tokia nuvargus kaip ir, įvaizdžio prasme turiu omeny.
O kaip Emiras (Nihan vyras)?

Nejaukus tipas. Ta prasme aš jo kažkaip bijočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 03 21, 13:27)
O man jau pagrįstai neramu darosi dėl "Alev Alev", nes 04. 01 d. startuos naujas serialas "Bir Zamanlar Kibris" (Kartą Kipre, su Serkan Cayoglu), o jei dar tikrai 04.08 d. startuos ir "Camadaki Kiz" (Mergina už stiklo, su Burcu Biricik), tai "Alev Alev" ketvirtadieniais +2 nauji serialai bus didelė grėsmė ir išbandymas, o aš labai noriu, kad spėtų išplėtoti Cicek ir Iskandero liniją rolleyes.gif

kaip gaila, jeigu jį uždarys, tikrai visos fainos poros, įdomus serialas, ir tikrai Cicek su Iskanderu wub.gif
Atsakyti
Nemačiau paskutinės Alev Alev serijos, bet labai laukiu, tikiuos, kad tikrai pagaliau bus kažkas su Cicek ir Iskenderu biggrin.gif

Vakar vasarą pažiūrėjau, daugiau pagaliau rodė jaunatviškos romantikos, kad ir namūdinės ax.gif Kada bus pirmas bučinys? Kai tėtukas leis? biggrin.gif Man jie vizualiai labai gražiai tinkanti pora, priešingai nei su kitom juodukėm, tipažai buvo skirtingi, egzotiškai atrodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 kovo 2021 - 22:08
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 21, 22:07)
Nemačiau paskutinės Alev Alev serijos, bet labai laukiu, tikiuos, kad tikrai pagaliau bus kažkas su Cicek ir Iskenderu biggrin.gif

Vakar vasarą pažiūrėjau, daugiau pagaliau rodė jaunatviškos romantikos, kad ir namūdinės ax.gif Kada bus pirmas bučinys? Kai tėtukas leis? biggrin.gif Man jie vizualiai labai gražiai tinkanti pora, priešingai nei su kitom juodukėm, tipažai buvo skirtingi, egzotiškai atrodė.

Apie kokį čia serialą? Vasara? Kaip turkiški vadinasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 03 22, 00:11)
Apie kokį čia serialą? Vasara? Kaip turkiški vadinasi? smile.gif

Son Yaz - Paskutinė vasara.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 21, 23:22)
Son Yaz - Paskutinė vasara.

Dar tiek nepazengus as su turkų kalba 🙈🤣
Atsakyti
Nu va, nusvito Ibo protas, dziugu girdet ax.gif Seniai laukiau sitos zinios, kad jis palieka ta genealuji projekta biggrin.gif
Atsakyti
Man "Camdaki Kiz" vėl priminė kvepalų reklamą bigsmile.gif kaip ir tada "Sahin Tepesi", (ypač teaser'is pastarojo) bigsmile.gif

QUOTE(BigBang @ 2021 03 19, 18:25)
Pažiūrėjau dogdugun ev kaderindir, na paskutinės serijos pabaiga įdomi. Aš kažkaip įtariu, kad tą Mehdi nužudys ant galo. Nes nu ji su juo tikrai nebus o jis kitos nepamils.. Bent taip galvoju. Ziurit jus?
Panašu, kad tas ant galo jau visai čia pat. Mehdi personažas šios savaitės serijoje pasitrauks iš dogdugun ev kaderindir. [İbrahim Çelikkol is set to depart TV8's Doğduğun Ev Kaderindir this week].
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 03 22, 14:12)
Man "Camdaki Kiz" vėl priminė kvepalų reklamą bigsmile.gif kaip ir tada "Sahin Tepesi", (ypač teaser'is pastarojo) bigsmile.gif

Panašu, kad tas ant galo jau visai čia pat. Mehdi personažas šios savaitės serijoje pasitrauks iš dogdugun ev kaderindir. [İbrahim Çelikkol is set to depart TV8's Doğduğun Ev Kaderindir this week].

Sakiau kad jaučiu ji nužudys. Nes nelabai kito varianto yra po visos nesąmones šitos.. Nes nei ji ji mylėt gali nei jis kažką gali pamilt...
Atsakyti
Kai prisimenu kokį praeitą vasarą mačiau 'Ilkerą'; tokį visą romantiką, virtuvės šefą iš pirmo žvilgsnio įsimylėjusį ir galvą pametusį dėl ledinės advokatės rolleyes.gif
https://www.youtube....=blackexothings

ir net nepagalvojau, kad 'Masumiyet" šiemet matysiu visai atvirkštinį variantą.
Dabar man atrodo, kad jis Elai iš išskaičiavimo poveikį daro, kaip šaltakraujis maniakas unsure.gif
Vnžo po frago liko dar daugiau klaustukų Ilkero atžvilgiu.
Vyliausi, kad jis to nepadarė, kad jam kominiam plionkė trūko, pasirodo...

Atsakyti