QUOTE(BigBang @ 2021 03 20, 10:49)
Pradėjau Kara Sevda. Eina sau tą aktorė šitam seriale labai graži. Jei pamenat sakiau kad negraži ji man, bet būtent ten tam Sefiri ar kaip jis ten man ji nepatiko, ka daro makiažas
Tikrai taip Man ji ten irgi pakankamai graži moteris, labai simpatiška, o Seferi seriale buvo tokia nuvargus kaip ir, įvaizdžio prasme turiu omeny.O kaip Emiras (Nihan vyras)?
QUOTE(BigBang @ 2021 03 21, 09:45)
Ariza uždaro su 30 epizodu balandžio 11d.
Aš dar tik 3 epizode. O SCK mažiau minimaliai reitingai pakilo, bet labai minimaliai, tai manau hmjau irgi greit pabaiga bus.
Sakyčiau net labai solidus skaičius serijų, būna, kad kitiems tik pradėjus jau iškart nepasiseka, greit uždaro dar neįsibėgėjus.Aš dar tik 3 epizode. O SCK mažiau minimaliai reitingai pakilo, bet labai minimaliai, tai manau hmjau irgi greit pabaiga bus.
QUOTE(BigBang @ 2021 03 21, 11:03)
Bus naujas serialas
Kaip tik mačiau šiandien, kad Mehdi ir Zeynep įdukra Kibrit (Helin Kandemir) tame seriale vaidins. O man jau pagrįstai neramu darosi dėl "Alev Alev", nes 04. 01 d. startuos naujas serialas "Bir Zamanlar Kibris" (Kartą Kipre, su Serkan Cayoglu), o jei dar tikrai 04.08 d. startuos ir "Camadaki Kiz" (Mergina už stiklo, su Burcu Biricik), tai "Alev Alev" ketvirtadieniais +2 nauji serialai bus didelė grėsmė ir išbandymas, o aš labai noriu, kad spėtų išplėtoti Cicek ir Iskandero liniją