Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Na laukiam vasaros, laukiu saldainiuku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 18 kovo 2021 - 17:52
O hercai neaišku, kad paskutinė serija?
Atsakyti
Dar nėra info dėl "Hercai" paskutinės serijos (žiūriu nepertraukiamai, nesu praleidusi nei vienos serijos, tai yra dar ką parodyti į atsaką sudedant visus taškus ant "i"), bet, kad šį sezoną pasibaigs, tai faktas.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 03 08, 00:25)
O ypač šiuos abu stebėti. Mezgasi kažkas... ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Man ten iš porų neįdomiausia yra Omeras ir Ruya, visai.

Man irgi patinka juos stebėti biggrin.gif
labai užkabino serialas Alev Alev, visada laukiu kada įkels šeštadienį naują seriją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2021 03 19, 15:05)
Man irgi patinka juos stebėti  biggrin.gif
labai užkabino serialas Alev Alev, visada laukiu kada įkels šeštadienį naują seriją  ax.gif
Oooo Whagati šimtas metų! bigsmile.gif
Šios savaitės serija labai faina šios poros atžvilgiu 😍 Pamatysi 🙂

Atsakyti
Pažiūrėjau dogdugun ev kaderindir, na paskutinės serijos pabaiga įdomi. Aš kažkaip įtariu, kad tą Mehdi nužudys ant galo. Nes nu ji su juo tikrai nebus o jis kitos nepamils.. Bent taip galvoju. Ziurit jus?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 03 19, 16:15)
Oooo Whagati šimtas metų!  bigsmile.gif
Šios savaitės serija labai faina šios poros atžvilgiu 😍 Pamatysi 🙂

kaip faina, kad mane prisimena smile.gif vis seku ką Visgi žiūri biggrin.gif tik neparašau ax.gif
Atsakyti
Visgi, o tu nesi buvusi narė Arti? Na taip man panašu unsure.gif
Atsakyti
Koks fainas iš buvusių serijų sumontuotas "Son yaz" klipas apie Yagmur ir Akgiuną wub.gif
Žiūriu ir galvoju, kaip gi greitai ir nepastebimai gavosi, kad ji tokia arši ir priešiška buvo jo atžvilgiu staiga per tokį trumpą laiką taip greitai persiorientavo t. y. nepastebimai ir greitai tapo jo gerumo ambasadorius, įsimylėjo, plius dar tokia prielipa ir persekiotoja jo patapo, kad jei pro duris neįeis, tai pro langą įlips biggrin.gif Atkakli m a d m u a z e l biggrin.gif

Yağmur & Akgün | She will always hate me

Skaičiau atsiliepimus, kad serija vakarykštė buvo nepaprastai gera. Įjungiau laukimo režimą dėl vertimo.

QUOTE(BigBang @ 2021 03 18, 17:11)
Aš mačiau ką tik. Bet kažin jis žino su kuo šneka? Ar supranta kad ten nedzatas?
Gali būti. Mažum sumontuota taip, klaidina mus, o iš tikrųjų kalbasi su skirtingais žmonėmis mastau.gif

QUOTE(Whagati @ 2021 03 19, 20:32)
kaip faina, kad mane prisimena smile.gif vis seku ką Visgi žiūri biggrin.gif tik neparašau ax.gif
bigsmile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 19, 22:12)
Visgi, o tu nesi buvusi narė Arti? Na taip man panašu unsure.gif
Ne, tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 03 20, 08:07)
Koks fainas iš buvusių serijų sumontuotas "Son yaz" klipas apie Yagmur ir Akgiuną wub.gif
Žiūriu ir galvoju, kaip gi greitai ir nepastebimai gavosi, kad ji tokia arši ir priešiška buvo jo atžvilgiu staiga per tokį trumpą laiką taip greitai persiorientavo t. y. nepastebimai ir greitai tapo jo gerumo ambasadorius, įsimylėjo, plius dar tokia prielipa ir persekiotoja jo patapo, kad jei pro duris neįeis, tai pro langą įlips biggrin.gif Atkakli m a d m u a z e l biggrin.gif

Yağmur & Akgün | She will always hate me

Skaičiau atsiliepimus, kad serija vakarykštė buvo nepaprastai gera. Įjungiau laukimo režimą dėl vertimo.
Gali būti. Mažum sumontuota taip, klaidina mus, o iš tikrųjų kalbasi su skirtingais žmonėmis mastau.gif
bigsmile.gif
Ne, tikrai ne.

Arba gali but kad neatpažįsta gal balso.. Nesuprasi. Laukt reikia kol pamatysim kaip kas smile.gif
Pradėjau Kara Sevda. Eina sau tą aktorė šitam seriale labai graži. Jei pamenat sakiau kad negraži ji man, bet būtent ten tam Sefiri ar kaip jis ten man ji nepatiko,ka daro makiažas wub.gif
Atsakyti
Ariza uždaro su 30 epizodu balandžio 11d.
Aš dar tik 3 epizode. O SCK mažiau minimaliai reitingai pakilo, bet labai minimaliai, tai manau hmjau irgi greit pabaiga bus.
Atsakyti
Bus naujas serialas
Atsakyti