Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Puse serijos Masumiyet pažiūrėjau. Nu tikrai neina akių atplėšti. Aš tik nesuprantu, kodėl jis turėjo ir Ela ir Irem? Kas čia per žmogus kad negali stot į vieną pusę. Na bent jau parodytų ką jis jaučia mums, žiūrovams. Nes labai skystas dabar jis man kai pasiduoda mamytės manimuliacijoms. Mes žinom ką Irem jaučia, ką Ela, bet jis.. Tikiuosi kad bus viskam normalus paaiskinimas. Nervus tampo šitaip 🙈
Atsakyti
Beje aš kažkaip manau, kad čia Ilker motina bus nagus prikišus. Įtariu kad sužinojo, jog ji nėščia ir galvojo kad reikia atsikratyt. O padėt galėjo arba jos pačios vyras, t.y Ilker tėvas, arba Irem tevas. Ko tik dėl vaikų nepadarysi. Nes tikrai nemanau kad čia bus Irem arba Ilker ja taip sumušę, per daug lengva būtų man atrodo atspėt.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 03 18, 10:02)
Yra gandų kokiu dėl vasarinių serialų? Ar dar anksti? smile.gif vasariniai būna linksmi tokie, bent pernai vasarą pamenu buvo tikrai faini tokie smile.gif
Anksti smile.gif Mačiau tik info su užuomina, kad vasarinis lyg bus su Ozge Giurel su Berku Džankatu. Jie vaidinę yra jau kartu, bet nepavyko projektui, greit uždarė, datraukė lyg iki 4-5 serijų.

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(BigBang @ 2021 03 18, 11:49)
Puse serijos Masumiyet pažiūrėjau. Nu tikrai neina akių atplėšti. Aš tik nesuprantu, kodėl jis turėjo ir Ela ir Irem? Kas čia per žmogus kad negali stot į vieną pusę. Na bent jau parodytų ką jis jaučia mums, žiūrovams. Nes labai skystas dabar jis man kai pasiduoda mamytės manimuliacijoms. Mes žinom ką Irem jaučia, ką Ela, bet jis.. Tikiuosi kad bus viskam normalus paaiskinimas. Nervus tampo šitaip 🙈
Mamos hipergloba.
Jis apskritai tamsiausias arkliukas kol kas, neatskleistas visiškai, nei milimetro, personažas. Visi ten dar neatskleisti, bet jis tai kaip iš kosmoso, tarytum nesupranta kas aplink jį vyksta, kaip nesigaudantis kažkoks biggrin.gif Noriu pamatyti jo tikrą veidą. Man kaip pagrindinis, toks kaip brandus, vyriškas, jis man nesižiūri, kol kas jis man asocijuojasi su vasariniais serialais. Na, bet dar laiko yra, gal parodys save. Aš tiesą pasakius net labai buvau nustebusi, kad būtent jį pakvietė į čia, į pagrindinę rolę. Tikiuosi jo personažas dar parodys savo tvirtą stuburą, pradės maištauti galų gale. Tikiuosi.
Ir apskritai, visi ten kaip Adamsų šeimynėlė, skeletų spintose devynios galybės, visi su savais fokusais biggrin.gif Įdomu, kas ten dar bus. Nors pasirodo visi ten surišti, susitikinėję kartu yra ne kartą vieni su kitais.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 03 18, 12:24)
Beje aš kažkaip manau, kad čia Ilker motina bus nagus prikišus. Įtariu kad sužinojo, jog ji nėščia ir galvojo kad reikia atsikratyt. O padėt galėjo arba jos pačios vyras, t.y Ilker tėvas, arba Irem tevas. Ko tik dėl vaikų nepadarysi. Nes tikrai nemanau kad čia bus Irem arba Ilker ja taip sumušę, per daug lengva būtų man atrodo atspėt.
Neįmanoma. Jie tikrai taip savęs nepakištų, galų gale motina savo sūnaus, tikrai merginos prieš kameras neišmestų, ir dar iš sūnaus automobilio. Jie jei tai darytų, tai darytų steriliai.

Pirmos serijos tą fragmentą gal 4 žiūrėjau (kur išstumia Elą iš automobilio), ten tikrai moters ranka, tik va kas ta JI?
Aš galvoju tai galimai galėjo būti Elos tėvas ir sekretorė Ilkero (ji apie jį viską žinojo). Ela taip sumušta... dar imti ir taip demonstratyviai išmesti (su asmens dokumentais ir pan.) kad rastų kūną. Tas kažkas kas tikrai norėjo jiems abiem pakenkti, vienu šūviu du zuikius, t. y. Ela nužudyta, o Ilkeras ilgam į kalėjimą, visi įkalčiai jo adresu. Neapskaičiavo, Ela išgyveno.
Bajeris tik, kad Ela ir Ilkeras nieko neprisimena, dar ir ta Iren irgi nieko nepamena.
Man įdomiausia dabar bus kaip jie pradės prisiminti, dėlioti tą mozaiką įvykių.
Na, nebent scenaristų kitoks sumanymas.
Gal ten kokia Elos mama su šizoidais biggrin.gif Aišku, kad išvis neaišku ko čia dabar tikėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 03 18, 12:49)
Neįmanoma. Jie tikrai taip savęs nepakištų, galų gale motina savo sūnaus, tikrai merginos prieš kameras neišmestų, ir dar iš sūnaus automobilio. Jie jei tai darytų, tai darytų steriliai.

Pirmos serijos tą fragmentą gal 4 žiūrėjau (kur išstumia Elą iš automobilio), ten tikrai moters ranka, tik va kas ta JI?
Aš galvoju tai galimai galėjo būti Elos tėvas ir sekretorė Ilkero (ji apie jį viską žinojo). Ela taip sumušta... dar imti ir taip demonstratyviai išmesti (su asmens dokumentais ir pan.) kad rastų kūną. Tas kažkas kas tikrai norėjo jiems abiem pakenkti, vienu šūviu du zuikius, t. y. Ela nužudyta, o Ilkeras ilgam į kalėjimą, visi įkalčiai jo adresu. Neapskaičiavo, Ela išgyveno.
Bajeris tik, kad Ela ir Ilkeras nieko neprisimena, dar ir ta Iren irgi nieko nepamena.
Man įdomiausia dabar bus kaip jie pradės prisiminti, dėlioti tą mozaiką įvykių.
Na, nebent scenaristų kitoks sumanymas.
Gal ten kokia Elos mama su šizoidais biggrin.gif Aišku, kad išvis neaišku ko čia dabar tikėtis biggrin.gif

Aš irgi kažkaip jos ta tėvą ir ta sekretorę įtariu. Bet visi jie ten kažkokie keisti. Iš tikro galvoju kad Irem tevas irgi galėjo - norėjo kad dukra nebūtų su Ilker, o čia puiki proga.
Ne atmetu aš nei vieno. Gal tik Ilker ir Irem atmetu. Kažkaip per daug būtų paprasta. Na vistiek sužinosim. O jus galvojat kad Ilker myli Ela? Aš kažkaip manau kad daug ko mums neparodo. Ai beje jam labai tinka kepurė, toks tada patrauklus jis man. Nes šiaip tai nėra kažkoks jis man wow, bet čia vartotojo įkelta nuotrauka🥰
Atsakyti
Berkas Džankat - nežinau net tokio bigsmile.gif

Na ką, matau, ką dar teks žiet, tai jūsų aptarimų neskaitau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 03 18, 13:14)
Aš irgi kažkaip jos ta tėvą ir ta sekretorę įtariu. Bet visi jie ten kažkokie keisti. Iš tikro galvoju kad Irem tevas irgi galėjo - norėjo kad dukra nebūtų su Ilker, o čia puiki proga.
Ne atmetu aš nei vieno. Gal tik Ilker ir Irem atmetu. Kažkaip per daug būtų paprasta. Na vistiek sužinosim. O jus galvojat kad Ilker myli Ela? Aš kažkaip manau kad daug ko mums neparodo.

Ai beje jam labai tinka kepurė, toks tada patrauklus jis man. Nes šiaip tai nėra kažkoks jis man wow, bet čia
Irem tėvo tipažas kitoks, būdas ne jo, jis nėra ūmus. Aš jau tada greičiau pagalvočiau, kad Ilkero tai tėvas, nei Irem.

Galvoju, kad Ilkerui Ela buvo eilinė pasija, kaip kad mama sakė, jis iki jos jų tokių turėjo n+k.
Jis net su pasimėgavimu stebėdavo kai visi trys susitikdavo ir abi panos susikabindavo žodžiais. Trolindavo jis Elą ryškiai. Klaikiai nepatiko man jo toks elgesys. Man jos net gaila būdavo, ji viena, o jie dviese prieš ją. Nors ir ji velnių priėdusi sočiai, piktindavo mane. Provokatorė kokių reta. Atrodo, galėtų pati ką tik nori į kaliūzę pasodinti apskaičiavus viską kruopščiai...

Nemylėjo, bet manau, kad pradės mylėti, galimai jau pamilsta, tik nesupranta pats to. Ela jį myli besąlygiškai, dievaitis jis jai, viską atleis ir priims jį tokį koks jis yra. Jam tas joje ir patinka, kad bent kažkas jį mylį, Ilkerui tai nauja, kažkas kitko, tikra. Mama savo vizijas turi jo atžvilgiu, tėvas jo taip apskritai_ nulio vietoje jis jam, atsižadės tuoj pat jei tik kas.

Man regis Elos pusseserė įsimylėjusi tą Elos vaikystės draugą, todėl tokias niekšybes ir krečia. Va kur panašu šuo pakastas.

Aha, tikrai, pritariu tau, tinka jam tai, labiau net nei tie kostiumai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 03 18, 14:20)
Irem tėvo tipažas kitoks, būdas ne jo, jis nėra ūmus. Aš jau tada greičiau pagalvočiau, kad Ilkero tai tėvas, nei Irem.

Galvoju, kad Ilkerui Ela buvo eilinė pasija, kaip kad mama sakė, jis iki jos jų tokių turėjo n+k.
Jis net su pasimėgavimu stebėdavo kai visi trys susitikdavo ir abi panos susikabindavo žodžiais. Trolindavo jis Elą ryškiai. Klaikiai nepatiko man jo toks elgesys. Man jos net gaila būdavo, ji viena, o jie dviese prieš ją. Nors ir ji velnių priėdusi sočiai, piktindavo mane. Provokatorė kokių reta. Atrodo, galėtų pati ką tik nori į kaliūzę pasodinti apskaičiavus viską kruopščiai...

Nemylėjo, bet manau, kad pradės mylėti, galimai jau pamilsta, tik nesupranta pats to. Ela jį myli besąlygiškai, dievaitis jis jai, viską atleis ir priims jį tokį koks jis yra. Jam tas joje ir patinka, kad bent kažkas jį mylį, Ilkerui tai nauja, kažkas kitko, tikra. Mama savo vizijas turi jo atžvilgiu, tėvas jo taip apskritai_ nulio vietoje jis jam, atsižadės tuoj pat jei tik kas.
Man regis Elos pusseserė įsimylėjusi tą Elos vaikystės draugą, todėl tokias niekšybes ir krečia. Va kur panašu šuo pakastas.

Aha, tikrai, pritariu tau, tinka jam tai, labiau net nei tie kostiumai biggrin.gif

Del Irem tėvo, kad nebūtų taip jog tuo ramumi visus ir maisto. Ai bet ką čia ir prispeliosi. Kažkaip aš linskstu prie jo mamules labiausiai. Ji man tokia įtartina. Nežinau, nors ir jos sūnus, bet gal ir pagalvojo va apkaltins ta Irem ir nesėdės jis kalėjime, neturės nesantuokinio vaiko. Kažkaip nežinau. Nededu aš jos į kišenę.. Intrigantė.
Atsakyti
Kanli Yayin - čia kažkoks naujas serialas bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 03 18, 16:44)
Kanli Yayin - čia kažkoks naujas serialas bus?  ax.gif
Transliuosis per platformą. 10 serijų. Kažkas ten su žmogžudyste susiję bus.

Papildyta:

Kas matė "Marasli" sekančios serijos fragą? Kaip suprantu Nedžati jau atviromis kortomis varo? blink.gif Šakės.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 03 18, 17:04)
Transliuosis per platformą. 10 serijų. Kažkas ten su žmogžudyste susiję bus.

Papildyta:
Kas matė "Marasli" sekančios serijos fragą? Kaip suprantu Nedžati jau atviromis kortomis varo? blink.gif Šakės.

O kuo čia skiriasi? Kas ta platforma? Kaip Netflix?

Aš mačiau ką tik. Bet kažin jis žino su kuo šneka? Ar supranta kad ten nedzatas?
Atsakyti

BigBang, 18 Kov 2021 - 10:02, parašė: Yra gandų kokiu dėl vasarinių serialų? Ar dar anksti? smile.gifvasariniai būna linksmi tokie, bent pernai vasarą pamenu buvo tikrai faini tokie smile.gif

Va kas vasarą nusimato

[attachment=269861:Screenshot_20210318-171050_Chrome.jpg]

Atsakyti