Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Nu rimtai, Džemre ir Ali palieka serialą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 03 17, 13:17)
"Masumiyet" aš sakiau, kad adrenalinas biggrin.gif kad labai susuktas, jis kažkoks kitoks, pateikimas tai jau tikrai, dar tikrai tokio nebuvo, nesu mačiusi. Ane?

"Marasli" labai nustebino savo blogumu Nedžatas, na tikrai negalvojau, kad iki tokio lygio blogietis blink.gif aš labiau galvojau, kad jis labai labai vienišas jaučiasi ir nelaimingas unsure.gif Ypatingai man dabar gaila tos tarnaitės Behidže... Kai po bučinio jis ją apkabino ir parodė tą jo žvilgsnį, brrr, maniakas. Vadinas jis ten ne visada alkoholį geria, dedasi tik tokiu geriančiu dieną naktį. Pašlamėkas.
Tikiu, kad Marašlį ir Mahur išgelbės jo ta slapta organizacija.

"Teskilat" man pirma serija nieko ypatingo, įspūdžio nepadarė, tik pabaiga padarė,  t. y. buvo labai netikėta. Na, bet pažiūrėsiu kas ten toliau bus, mažum įdomiau, mažum labiau patiks tas Džeimsas Bondas biggrin.gif

Parašei apie bučinį, galvoju nu jis norėjo ją pabučiuoti, bet nepabučiavo. Tada pažiūrėjau, kad nemačiau 10os serijos biggrin.gif tai va įsijungiau.
Atsakyti

Tai jei Džemre palieka Alev Alev, tai apie ką jis bus?  :hmm:  Kad ten visa istorija apie Džemre sukasi. Jei ji palieka tai gali ir serialą užbaigti, nes Riuja su Omeru neišveš serialo, nebet kažką su Čiček ir Iskenderu sugalvos.

Marasli 10 serija prasčiausia iš visų buvusių, IMDB reitingas jos irgi žemiausias. Na tikiuosi su kita serija atsigaus. O jau Mahur broliukas koks skystablauzdis, tai jį Marašanecas nuo banditų gelbėt turi, tai vienas nei lavono užkast nesugeba, žmona už jį turi imtis darbo.

Dėl Nedžato tai didelė staigmena  :blink: dabar jau ir man jis atrodo visiškas blogio įsikūnijimas ir dar kažkoks psychinis, tas žvilgsniukas kai merginą apkabino šiurpiai kraupus. Nu bet vaidina tai gerai, nors ir blogietis bet patinka man jo personažas, tinka jam blogietį vaidinti.

Dėl Sen Cal Kapimi tai aš kažkokiam forume skaičiau kad jau viskas, užbaiginėja jį, lyg ir kita serija paskutinė turi būt, ar klystu? 

Gundot mane Masumiyet pradėt žiūrėt, bet gal dar palauksiu kol daugiau serijų bus, nes pvz Son Yaz patiko kad palaukiau ir nereikėjo po vieną seriją laukt, per ilgąjį savaitgalį visas 11 suvariau, o va dabar kankinuosi, nes patikt patiko, o iki naujos serijos dar 3 dienos 

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 03 17, 21:26)
<p>Tai jei Džemre palieka Alev Alev, tai apie ką jis bus?  hmm.gif  Kad ten visa istorija apie Džemre sukasi. Jei ji palieka tai gali ir serialą užbaigti, nes Riuja su Omeru neišveš serialo, nebet kažką su Čiček ir Iskenderu sugalvos.</p>
<p> </p>
<p>Marasli 10 serija prasčiausia iš visų buvusių, IMDB reitingas jos irgi žemiausias. Na tikiuosi su kita serija atsigaus. O jau Mahur broliukas koks skystablauzdis, tai jį Marašanecas nuo banditų gelbėt turi, tai vienas nei lavono užkast nesugeba, žmona už jį turi imtis darbo.</p>
<p> </p>
<p>Dėl Nedžato tai didelė staigmena  blink.gif dabar jau ir man jis atrodo visiškas blogio įsikūnijimas ir dar kažkoks psychinis, tas žvilgsniukas kai merginą apkabino šiurpiai kraupus. Nu bet vaidina tai gerai, nors ir blogietis bet patinka man jo personažas, tinka jam blogietį vaidinti.</p>
<p> </p>
<p>Dėl Sen Cal Kapimi tai aš kažkokiam forume skaičiau kad jau viskas, užbaiginėja jį, lyg ir kita serija paskutinė turi būt, ar klystu? </p>
<p> </p>
<p>Gundot mane Masumiyet pradėt žiūrėt, bet gal dar palauksiu kol daugiau serijų bus, nes pvz Son Yaz patiko kad palaukiau ir nereikėjo po vieną seriją laukt, per ilgąjį savaitgalį visas 11 suvariau, o va dabar kankinuosi, nes patikt patiko, o iki naujos serijos dar 3 dienos </p>
<p> </p>
<p> </p>

Skaičiau kad gandai dėl užbaigimo. Kita dar manau tikrai nebus paskutine. As čia apie SCK.
Del Marasli - man irgi nuobodoka serija pasirodė, kažkaip jo, tas brolis toks skystalas. Bet uzmust sugebėjo.. O šiaip gaila tos tarnaitės. Kažkaip viduje tai vistiek as tikiu kad nebus jis toks žiaurus vėliau. Turiu omeny pamils gal ta tarnaitę, tikiuosi... Noriu kad gale būtų geras jis. Kažkaip nzn, sunku man priimt ji kaip blogieti 🤯
Alev alev nežiūriu aš, ir taip kol kas lyg turiu ką žiūrėt. Ir son Yaz nežiūriu. Bijau kad susimaisys man viskas po to biggrin.gif
Atsakyti
Oi laukiu kol išvers rytoj naują seriją Masumiyet wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Ji man panaši į Hazal Türesan kažkuo , tik nežinau kuo rolleyes.gif
Atsakyti

Skaičiau kad gandai dėl užbaigimo. Kita dar manau tikrai nebus paskutine. As čia apie SCK.

Dieve dieve, kiek jie tą "lavoną" tampyt gali. Aš jau toks jausmas iš pykčio beprasuku tą serialą kad pamatyt kur da jis gali nusivažiuot, nes jau rodosi, kad nebėra kur, bet SCK nestabdo ir atranda naujų žemumų  :lol:

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 03 17, 23:27)
Dieve dieve, kiek jie tą "lavoną" tampyt gali. Aš jau toks jausmas iš pykčio beprasuku tą serialą kad pamatyt kur da jis gali nusivažiuot, nes jau rodosi, kad nebėra kur, bet SCK nestabdo ir atranda naujų žemumų  lotuliukas.gif

Nu dabar va sugalvojo tipo kad neščia ta Selin. Bent iš frago taip supratau frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 17, 14:32)
Nu rimtai, Džemre ir Ali palieka serialą blink.gif
Negali būti. O kaip gi jos kova prieš Čelebį, mergaitės globa ir pan., negali būti viskas į naudą Čelebį, būtų neteisybė, kad blogis laimi, žiūrovų atžvilgiu.

QUOTE(gerbeja123 @ 2021 03 17, 21:26)
Dėl Sen Cal Kapimi tai aš kažkokiam forume skaičiau kad jau viskas, užbaiginėja jį, lyg ir kita serija paskutinė turi būt, ar klystu?
Kiek teko užmatyti bendram info sraute, tai šiai dienai rašo, kad iki šio sezono pabaigos rodys ir pasibaigs.

QUOTE(BigBang @ 2021 03 17, 21:37)
O šiaip gaila tos tarnaitės. Kažkaip viduje tai vistiek as tikiu kad nebus jis toks  žiaurus vėliau. Turiu omeny pamils gal ta tarnaitę, tikiuosi... Noriu kad gale būtų geras jis. Kažkaip nzn, sunku man priimt ji kaip blogieti 🤯
Nedžatas dabar sąmoningai su ta tarnaite taip pasielgė, kad koziris būtų prieš jos tėvus, nes jam ryškiai nepatiko, kad Behidže tėvas sužinojo, kad jo tėvo kūno nėra, o dar apie tai išpliurpė ir žmonai, t. y. tarnaitės mamai. Aš taip supratau.
Sunku įsivaizduoti man jo atsivertimą. Kaip jam negaila Ilhano ir Mahur, na nesvarbu, kad jie ne vieno tėvo, bet kaip šaltakraujiškai sąmokslo teorijas kuria prieš juos, o aš galvojau, kad jis vienintelis Mahur geriausias draugas šeimoje unsure.gif

QUOTE(BigBang @ 2021 03 17, 23:10)
Oi laukiu kol išvers rytoj naują seriją Masumiyet  wub.gif
Ji man panaši į Hazal Türesan kažkuo , tik nežinau kuo rolleyes.gif
O aš ir galvojau- ką ji man momentas užneša mastau.gif
Aš tik baigiau žiūrėti šiandienos seriją. Rusės online garsino.
Vnž smegenys sproginėja nuo serijos. Ojei kiek ten visko... Kuo giliau į mišką - tuo daugiau medžių.
Fragą parodė kitos savaitės serijos, tai taip pat toks suktas susuktas.

Dabar viskas priklausys nuo reitingų, jei patiks turkams galvas laužyti, analizuoti ir žaisti detektyvus, tai gyvuos, o jei ne, tai greituoju būdu mums kortas atidengs ir greit viską sužinosime. Aš jau net pradėjau abejoti savo tais įtariamaisiais biggrin.gif Vos nuomonės nepakeičiau, bet dar vis atsilaikau biggrin.gif

Ji, ši aktorė, anksčiau truputi kitaip atrodė

O dabar kiek kitaip

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 03 18, 00:03)
Negali būti. O kaip gi jos kova prieš Čelebį, mergaitės globa ir pan., negali būti viskas į naudą Čelebį, būtų neteisybė, kad blogis laimi, žiūrovų atžvilgiu.

Kiek teko užmatyti bendram info sraute, tai šiai dienai rašo, kad iki šio sezono pabaigos rodys ir pasibaigs.

Nedžatas dabar sąmoningai su ta tarnaite taip pasielgė, kad koziris būtų prieš jos tėvus, nes jam ryškiai nepatiko, kad Behidže tėvas sužinojo, kad jo tėvo kūno nėra, o dar apie tai išpliurpė ir žmonai, t. y. tarnaitės mamai. Aš taip supratau.
Sunku įsivaizduoti man jo atsivertimą. Kaip jam negaila Ilhano ir Mahur, na nesvarbu, kad jie ne vieno tėvo, bet kaip šaltakraujiškai sąmokslo teorijas kuria prieš juos, o aš galvojau, kad jis vienintelis Mahur geriausias draugas šeimoje unsure.gif

O aš ir galvojau- ką ji man momentas užneša mastau.gif
Aš tik baigiau žiūrėti šiandienos seriją. Rusės online garsino.
Vnž smegenys sproginėja nuo serijos. Ojei kiek ten visko... Kuo giliau į mišką - tuo daugiau medžių.
Fragą parodė kitos savaitės serijos, tai taip pat toks suktas susuktas.

Dabar viskas priklausys nuo reitingų, jei patiks turkams galvas laužyti, analizuoti ir žaisti detektyvus, tai gyvuos, o jei ne, tai greituoju būdu mums kortas atidengs ir greit viską sužinosime. Aš jau net pradėjau abejoti savo tais įtariamaisiais biggrin.gif Vos nuomonės nepakeičiau, bet dar vis atsilaikau biggrin.gif

Ji, ši aktorė, anksčiau truputi kitaip atrodė

O dabar kiek kitaip

O kur žiūrėjai kad online vertė rusės? smile.gif aš matau kad jau yra įkelta bet tik su subtitrais, gal kitam portale kažkur ieškot. Labai noriu pažiūrėt biggrin.gif
Dėl Nedžato visko gali būt, nelabai tik suprantu kodėl ją nužudyti jis norėjo? Nes kaip ir nieko blogo ji nedarė, apart to kad yra Azizo dukra. Suprantu kad Ilhano nemėgsta, nes tėvo ten numylėtinis ir ten ta firma jis iš tėvo gavo. Man keista kaip nekenčiant vieno kenkiama jo vaikams ar artimiesiems...
SCK įdomu kada sezonas baigiasi?
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 03 18, 09:10)
O kur žiūrėjai kad online vertė rusės? smile.gif aš matau kad jau yra įkelta bet tik su subtitrais, gal kitam portale kažkur ieškot. Labai noriu pažiūrėt biggrin.gif
Yra jau įkeltas vakarykštis online įgarsinimas ČIA Prašau 4u.gif Aš visada, jei tik nekantrauju pažiūrėti ir tingiu laukti kol normaliai įkels, tai žinok visada čia pažiūriu. Va ir šiuo metu, kol pusryčiavau, o dabar kavą geriu, žiūriu čia "Sadakatsiz" smile.gif Kol į darbą važiuoti gal ir spėsiu seriją pabaigti žiūrėti. Aš kai labai anksti prabundu, tai man išsigelbėjimas tie pažiūrėjimai rytais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2021 03 18, 09:10)
SCK įdomu kada sezonas baigiasi?
Sezonas baigiasi gegužę. Tadum jau kitas prasidės, vasaros sezonas, vasariniai serialai startuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 18 kovo 2021 - 09:35
QUOTE(Visgi @ 2021 03 18, 09:33)
Yra jau įkeltas vakarykštis online įgarsinimas ČIA Prašau 4u.gif Aš visada, jei tik nekantrauju pažiūrėti ir tingiu laukti kol normaliai įkels, tai žinok visada čia pažiūriu. Va ir šiuo metu, kol pusryčiavau, o dabar kavą geriu, žiūriu čia "Sadakatsiz" smile.gif Kol į darbą važiuoti gal ir spėsiu seriją pabaigti žiūrėti. Aš kai labai anksti prabundu, tai man išsigelbėjimas tie pažiūrėjimai rytais biggrin.gif
Papildyta:
Sezonas baigiasi gegužę. Tadum jau kitas prasidės, vasaros sezonas, vasariniai serialai startuos.

Yra gandų kokiu dėl vasarinių serialų? Ar dar anksti? smile.gif vasariniai būna linksmi tokie, bent pernai vasarą pamenu buvo tikrai faini tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 03 17, 12:01)
Oi Masumiyet serialas stiprumo  bigsmile.gif dabar taip įdomu, turiu kelis įtariamuosius, bet jau nebežinau, visi įtartini. Daugelis turi priežastį, tai laukiu kol paaiškės. Bet nunešė stogą juodai  blink.gif

Ariza - esu kažkur pirmuose epizoduose, tai manau reikia vytis smile.gif

Aš jį pradėjau dėl senių žiūrėt, nes tiek Deniy Cakir, tiek Mehmet Aslantug yra vieni mėgstamiausių mano aktorių. Tikrai geras serialas, tik tiek, kad jaunimas mane biškį erzina, ypač tas bičas netempia iki pagrindinės rolės. Na, bet siužetas kolkas įdomus tikrai.

Ariza tai humoro vakaras. Aš net nežinau kodėl aš jį žiūriu biggrin.gif Irgi pradėjau dėl aktorių. Scenarijus irgi visumoje neblogas, nu bet pats pateikimas, tie šaudymai visi ir razborkės, tai aš mirštu iš juoko biggrin.gif Va ką turkai su manim padarė - lavonai krenta krūvomis, o man labai juokinga lotuliukas.gif Nereikia nei vasarinių komedijų biggrin.gif

QUOTE(gerbeja123 @ 2021 03 17, 22:27)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72801301" data-time="1616009872">
<div>
<p>Skaičiau kad gandai dėl užbaigimo. Kita dar manau tikrai nebus paskutine. As čia apie SCK.

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Dieve dieve, kiek jie tą "lavoną" tampyt gali. Aš jau toks jausmas iš pykčio beprasuku tą serialą kad pamatyt kur da jis gali nusivažiuot, nes jau rodosi, kad nebėra kur, bet SCK nestabdo ir atranda naujų žemumų  lotuliukas.gif</p>

Mano nuomone, yra daug didesnių lavonų, kuriuos dar ne tiek tampo biggrin.gif Vienas iš jų pvz Hercai biggrin.gif Arba tas pats namas. Ten nuo pat pradžių tragedija.
SCK bent jau žmonės gražūs biggrin.gif Aš nežiūrėjau kažkurį laiką, o dabar įsijungiau ir man visai suėjo, kaip naują seriką vėl iš pradžių žiūrėčiau biggrin.gif Nesu Handes mylėtoja, bet objektyviai žiūriu. Tai tikrai nėra pats blogiausias vasarinis serialas, kad ant jo tiek burnoti. Mano akimis, tiek ptaška, tiek ta nesamonė su Čaglaru, buvo nepalyginamai daug kartų blogiau ax.gif

Dėl vasarinių kažką kažkur mačiau, kad Ozge Gürel vaidins su Berk Cankat. Visai faina pora smile.gif

Ai, ir dar mačiau, kad Ibo su Birce skaito scenarijų kažkokį Netflix. Tai vėl jo žmonai vargšei teks užsidaryt accountą lotuliukas.gif O man vėl reiks pratintis prie jos pagyvenusios narkašos įvaizdžio, nes pagal viską turėtų būti visai įdomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 18 kovo 2021 - 11:12