QUOTE(BigBang @ 2021 03 17, 13:01)
Oi Masumiyet serialas stiprumo
dabar taip įdomu, turiu kelis įtariamuosius, bet jau nebežinau, visi įtartini. Daugelis turi priežastį, tai laukiu kol paaiškės. Bet nunešė stogą juodai
Marasli - irgi turi xinkelį, nesuprantu kartais kur tiesa kur melas. Moka apvynioti scenaristai aplink pirštą.
Dar bandžiau Teskilat įsijunk, bet kažkaip neužkabino. Ar įdomus? Gal verta žiūrėti ir laukti kol atsiras susidomėjimas? Nes kol kas apart to kad geri aktoriai esmės nepagaunu
"Masumiyet" aš sakiau, kad adrenalinas
kad labai susuktas, jis kažkoks kitoks, pateikimas tai jau tikrai, dar tikrai tokio nebuvo, nesu mačiusi. Ane?
"Marasli" labai nustebino savo blogumu Nedžatas, na tikrai negalvojau, kad iki tokio lygio blogietis
aš labiau galvojau, kad jis labai labai vienišas jaučiasi ir nelaimingas
Ypatingai man dabar gaila tos tarnaitės Behidže... Kai po bučinio jis ją apkabino ir parodė tą jo žvilgsnį, brrr, maniakas. Vadinas jis ten ne visada alkoholį geria, dedasi tik tokiu geriančiu dieną naktį. Pašlamėkas.
Tikiu, kad Marašlį ir Mahur išgelbės jo ta slapta organizacija.
"Teskilat" man pirma serija nieko ypatingo, įspūdžio nepadarė, tik pabaiga padarė, t. y. buvo labai netikėta. Na, bet pažiūrėsiu kas ten toliau bus, mažum įdomiau, mažum labiau patiks tas Džeimsas Bondas
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.