Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(jaukuciukas @ 2017 01 28, 10:59)
Žalia rūta pažiūrėk zapach klubniki, lengvas , linksmas su smagią meilė, aktoriai dailus ir neilgas. Man atgaiva buvo po visų liūdnų rimtų.
Tas vichsoje obsciestvo ( yuksek sosyete) patiko, tik toks be pabaigos  . Ar jis nutrauktas ar nebaigtas?

Man ta aktorė viena baisiausių kada nors matytų biggrin.gif

Neilgas dėl to, kad uždarytas, kaip ir Yuksek sosyete.
Atsakyti
Kiraz Mevsimi man buvo poilsis nuo BB tragedijos. Meilė seilė, lengvas, gražus...Ir kaip, Žalia Rūta, jums patiktų - ilgas ėjimas iki "susimetimo" biggrin.gif
Atsakyti
Man Tūba nesimpatiska visiškai, kaip ir Feriha, nepamena tos aktorės vardo. Čia gi skonio reikalas. Pvz draugei Kivans negražus pasirodė, o man gražiausias iš visų turkų aktorių.
Aš kai pradedu seriala nauja žiūrėti tai pirmos trys serijos jei kabina žiūriu ne tai ne.nesikankinu. pvz pirmą fatmagiules serija nekabino, bet po dar kelių visai kitas reikalas.

Kiosem tiek laukta, forumai užė visi pameni, man nepatiko, totaliai nesąmonė. Nėr ko lyginti su didinguoju amžiumi. Bet vėl vieniems patiko jis kitiem ne.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2017 01 28, 12:48)
Man Tūba nesimpatiska visiškai, kaip ir Feriha,

Man irgi ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2017 01 28, 11:59)
zapach klubniki, lengvas, linksmas su smagią meilė, aktoriai dailus ir neilgas. Man atgaiva buvo po visų liūdnų rimtų.
Tas vichsoje obsciestvo (yuksek sosyete) patiko
Pritariu. Man Cilek kokusu net labiau patiko, nei Yüksek Sosyete.
Pastarojo pati pradžia patiko, įdomi buvo, bet paskui truputi jau nugrybavo.
Atsakyti

Fatmagiul tikrai rekomenduojamas ir vienas iš geriausių - pradžia žiauri, bet šiaip jis man sukeldavo geras emocijas. Halil i Menekse - labai graži meilė, bet depresija ten kvepia nuo pirmos serijos, tad gerų emocijų nelabai... Sila- aš jam gana abejinga, nebent kas nori labiau tradicijas pamatyti. Kažkas minėjo 1000 ir viena naktis- taip, tai ir mano pirmasis matytas,  bet aš nelabai rekomenduočiau, nors turiu pripažinti pirmas sezonas domino, tačiau nuo antros pusės, mano akimis, labai jau banalus... Yuksek Sosyete- irgi esu pradėjusi, bet neįtraukė, tad nebaigiau.... KPA - vertas dėmesio, Kurtas- nebent dėl Kivančo galima kentėt, tačiau net ir tai negelbėjo, paskutinių serijų iki šiol neesu mačius.... Kas čia dar verta paminėti? Aha, Feriha- buvau net nustebus, kad sugebėjau pažiūrėti iki pabaigos, kuri beje be ryšio, tai gal domino :-)  Žinoma, Kuzey Guney be komentarų, o Aski Memnu komentarų jau net per daug :-) šie du ir Fatmagul bei KPA - man vieni geriausių. Tiesa, koks dar ten buvo, pagrindiniai personažai Džemilė ir kapitonas Ali, Oyle a ir Geçer Zaman Ki, berods, jis irgi man tiko, nors vienu sezonu ir per ilgas buvo... Ezelis, ir Didingas Amžius patiko daugeliui, bet man jie ne... Ask ve Ceza - man nėra iš stiprių, bet ten parodyta tvirta abipusė meilė, ten nėra, kad vieną seriją pykstasi kitą taikosi- pamilo ir abu kovoja. tiek dabar prisiminiau,  jei kam mano nuomonė įdomi. Bet šiaip siūlau pabandyti net ir nerekomenduotus, kiekvienas turim savitą skonį, taigi jei kažkam patiko, nereiškia, kad jums irgi patiks...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 28 sausio 2017 - 14:31
Nu va, vieniems Kurtas lipo kitiem ne.Man patiko, laikmetis mane žavi, ir man Kivans ten toks nerealus😍
Ezeli bandžiau žiūrėti, bet nelipo, reiks pabandyti vėl kada.
Man 1 vietoj Kuzia, tada askimemnu, ir Fatmagiul, tada visi kiti. Ai dar ligų daug kam patiko tas su kurto sura . Kažkoks likimo ar kaip ten. Nu kas suprato apie ką aš parašys pavadinimą😀
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 01 28, 13:53)
Pritariu. Man Cilek kokusu net labiau patiko, nei Yüksek Sosyete.
Pastarojo pati pradžia patiko, įdomi buvo, bet paskui truputi jau nugrybavo.

Yuksek Sosyete man puikus pavyzdys, kaip iš geros pradžios, su gražiais aktoriais ir muzika, galima taip stipriai nusivažiuoti, kad net neįpusėjusi mečiau. Gaila, nes pirmosios serijos tikrai užkabino.
Cilek kokusu taip pat. Pradžia kabinanti, o paskui jau vien tik ašarų pakalnės pagrindinės aktorės. Susipyksta, susitaiko, susipyksta, susitaiko... Kažkaip laaaabai banalus tapo. Tiesa, i Yusuf Cim buvau tuo laiku įsimylėjusi wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kas per depresinis BB?
Nesuprantu nieko is trumpiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 28, 16:02)
Kas per depresinis BB?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Nu va, vieniems Kurtas lipo kitiem ne.Man patiko, laikmetis mane žavi, ir man Kivans ten toks nerealus😍

Man is pradziu irgi patiko, ypač gamta,  nėra gražesnes žiemos kaip rusų (prisiminiau, turiu pažiūrėti Sibiro Kirpėją- nuostabus filmas!), bet vėliau kažkaip nelipo.

Atsakyti

Kas per depresinis BB?

Spėju Behlül ir Bihter- Uždrausta Meilė?

Atsakyti