Tas vichsoje obsciestvo ( yuksek sosyete) patiko, tik toks be pabaigos . Ar jis nutrauktas ar nebaigtas?
Man ta aktorė viena baisiausių kada nors matytų
Neilgas dėl to, kad uždarytas, kaip ir Yuksek sosyete.
Fatmagiul tikrai rekomenduojamas ir vienas iš geriausių - pradžia žiauri, bet šiaip jis man sukeldavo geras emocijas. Halil i Menekse - labai graži meilė, bet depresija ten kvepia nuo pirmos serijos, tad gerų emocijų nelabai... Sila- aš jam gana abejinga, nebent kas nori labiau tradicijas pamatyti. Kažkas minėjo 1000 ir viena naktis- taip, tai ir mano pirmasis matytas, bet aš nelabai rekomenduočiau, nors turiu pripažinti pirmas sezonas domino, tačiau nuo antros pusės, mano akimis, labai jau banalus... Yuksek Sosyete- irgi esu pradėjusi, bet neįtraukė, tad nebaigiau.... KPA - vertas dėmesio, Kurtas- nebent dėl Kivančo galima kentėt, tačiau net ir tai negelbėjo, paskutinių serijų iki šiol neesu mačius.... Kas čia dar verta paminėti? Aha, Feriha- buvau net nustebus, kad sugebėjau pažiūrėti iki pabaigos, kuri beje be ryšio, tai gal domino :-) Žinoma, Kuzey Guney be komentarų, o Aski Memnu komentarų jau net per daug :-) šie du ir Fatmagul bei KPA - man vieni geriausių. Tiesa, koks dar ten buvo, pagrindiniai personažai Džemilė ir kapitonas Ali, Oyle a ir Geçer Zaman Ki, berods, jis irgi man tiko, nors vienu sezonu ir per ilgas buvo... Ezelis, ir Didingas Amžius patiko daugeliui, bet man jie ne... Ask ve Ceza - man nėra iš stiprių, bet ten parodyta tvirta abipusė meilė, ten nėra, kad vieną seriją pykstasi kitą taikosi- pamilo ir abu kovoja. tiek dabar prisiminiau, jei kam mano nuomonė įdomi. Bet šiaip siūlau pabandyti net ir nerekomenduotus, kiekvienas turim savitą skonį, taigi jei kažkam patiko, nereiškia, kad jums irgi patiks...
Nu va, vieniems Kurtas lipo kitiem ne.Man patiko, laikmetis mane žavi, ir man Kivans ten toks nerealus😍
Man is pradziu irgi patiko, ypač gamta, nėra gražesnes žiemos kaip rusų (prisiminiau, turiu pažiūrėti Sibiro Kirpėją- nuostabus filmas!), bet vėliau kažkaip nelipo.