QUOTE(gerbeja123 @ 2021 03 12, 21:08)
Nu buvo jau gi vieną kartą su rudu švarku
Man tai atrodo kad tą aktorių aprengus ne kostiumu vaizdelis būtų labai nekoks, tai jie ir nerizikuoja
Dėl Naz ir Sonero pritariu, smalsu ir man kaip ten tarp jų viskas dėliosis.
Na, nepasakyčiau, kad jis ten tragiškai atrodė
Vajeee, koks Soneras pavydus...
Ką tik mačiau. Va be šios porelės tai man tikrai būtų jau nuobodu.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 12, 21:14)
Trūksta šiam serialui intrigui - pačio stuburo. Toks apie nieką, nelabai įsivaizduoju, ką ten rodys. Čia galėjo būti įdomus filmas, o ne serialas.
Yagmur rengia ne pagal amžių, kaip tetą. Kai pirmą kartą ją su mama parodė, nelabai supratau, kad mama su dukra, kaip draugės. Bet realiai beveik atitinka, nes filme ją neva 18 pasigimdė. Tai ir mama jauna yra.
O laikosi filmas ir dėl Alperen, merginoms labai patinkantis aktorius, kaip suprantu
Laukiu, kad plaukus pakels
Aš Alev žiūriu. Çelebi - tai tobulai man parinktas aktorius. Laukiu, kada bus kažkas tarp Çicek ir Iskendero
Tokie posūkiai įdomiausi
Va va, ir man lygiai taip pat.
Čelebi tai ten tikrai tobulai parinktas, į dešimtuką pataikyta, toks erelis plėšrūnas, grobuonio tipažas.
Aš irgi labai jų laukiu. Patinka žiūrėti kaip Iskanderas Čiček dėka keičiasi į gerą. Ir kas gi galėjo pagalvoti serialo pradžioje_ apskritai nieko bendro neturėjo jie, jis iš žinomos ir pasiturinčios šeimos, o ji (Čiček) jo sužadėtinės tėvo priglaustoji po pastoge. Ir va, prašau kaip pradeda dėliotis viskas....
QUOTE(stuleju @ 2021 03 12, 21:23)
As kol kas tik fragus ir pabaigas prasuku, jeigu neuzdarys ziuresiu, kol kas reitingai neblogi. Idomu kas ten is tikro uzpuole ta mergaite
Nerealiai susukta. Kokių tik versijų nėra, kas žiūri visi galvas laužo.
Nuo pirmos serijos turiu įtariamuosius, pažiūrėsiu ar tikrai tai.
Labai painus ir nesuprantamas. Scenaristės Syrmos Yanik stiliuje, aišku kad nieko neaišku, Nenorom pradedi rebusą dėlioti kas ir kaip, ir vis vien gaunasi error
Siužeto vingių nuspėti apskritai neįmanoma. Visą pirmą seriją žiūrėjau išplėstomis akimis ir tokiame šoke, kad ir nupasakot sunku. Baigiau žiūrėti ir galvojau wtf? Kas čia buvo? Ką aš čia ką tik dabar žiūrėjau? Mano šokas šoke vienžo buvo. Kokių tik pagrindiniai personažai jausmų neiššaukė, siaubas, ypač pagrindinė neigiamus... Aš jos išvis nesupratau. Gerai jaunutė aktorė darbuojasi, įtikinamai. Pagirtina.
35-metis narcizas (Ilkeras), turtų, galios, tuštybės persona kuri puikuodavosi žurnalų viršeliuose ir per vieną naktį gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis.
19-metė (Ela), universiteto studentė. Labai keistas personažas. Susidarė įspūdis, kad viename žmoguje egzistuoja kelios asmenybės. Nesuprantu jos poelgių, dvilypiai jie, karatais su labai rimtais nukrypimais nuo normos, delinkventinis kažkoks elgesys.
Abu kažkokie atsitrenkę į pušį, va toks pirmas įspūdis man buvo po 1-mos serijos
Va, kas nori adrenalino, tai rekomenduoju, galvą įsiskaudės bežiūrint
jau nekalbant apie šoką
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.