Yra planuojančių šitą pradėt?
Gerai pažįstamų veidų yra
Vertimai online tai yra, bet ten kokybė tai ne kažką.
tai apsakyti negaliu, gyvensiu nepamiršiu
Žiūrėsim kaip dabar bus, bet jau tikrai aišku, kad ji lengvų kelių neieško
Iškart sakau, man jau dabar ten dvi vyresnės tos ciocios nepatinka, matos, kad žostkos, pragmatikės.
O geras šito nemačiau, tikrai žiūrėsiu
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 02 20, 17:06)Bet kiek ten fraguose visko parodyta jau (prikimšta tiek į trumpą laiką), kad atrodo kas ten dar galėtų būti intriguojančio? Na, bet čia gi scenaristė Sirma Yanik, o ji vaje kaip gali viską susukti ir užsukti. Kiek ji man nervų sugadinus su
tai apsakyti negaliu, gyvensiu nepamiršiu
Žiūrėsim kaip dabar bus, bet jau tikrai aišku, kad ji lengvų kelių neieško
Iškart sakau, man jau dabar ten dvi vyresnės tos ciocios nepatinka, matos, kad žostkos, pragmatikės.
Aha, aš irgi kai pamačiau, kad scenaristė ta pati, kur Zalim Istanbul tai supratau, kad bus ten reikalų Man Zalim istanbul labai patiko, tai ir iš šito tikiuosi įdomaus laiko ir intriguojančio siužeto.
Man tai įdomu kaip seksis kitą savaitę, trečiadienį, startuojančiam serialui "Masumiyet" (scenaristė Sirma Yanik)
Va jei va jei kaip aš Sirmos laukiu. Pagaliauuuuu😂
Aktoriai man nei vienas nepatinka. Bet mane serialas užveda ne aktoriai, o scenarijus. Tai tikiu, kad ir aktorius pamėgsiu.
Iš anonso aš iš vis nieko nesupratau, bet intriguojantis atrodo.
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 02 20, 17:06)Iš treilerio mane Masumiyet labiau sudomino.Bet kiek ten fraguose visko parodyta jau (prikimšta tiek į trumpą laiką), kad atrodo kas ten dar galėtų būti intriguojančio? Na, bet čia gi scenaristė Sirma Yanik, o ji vaje kaip gali viską susukti ir užsukti. Kiek ji man nervų sugadinus su
Su šitais aš ir pražilti spėjau. Kiek ašarų, kiek nerimo. Net su draugėm susipykau dėl mylimos poros. Man Yagiz ir Cenkas išliks ilgai širdyje ❤️❤️
Visgi, pasidalink prašau, vėliau savo mintimis, kai žiūrėsi, man labai įdomi ir svarbi tavo nuomonė...
<div>
<p>Balti marškinukai Laukiu nesulaukiu, kad jis tuos plaukus pakels
</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kuris čia serialas? Son Yaz?</p>
Taip