Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 16, 22:19)
Kas laiko klausimas? Man tai iš viso keista, kad prokuroras gyveno su mafijos sūnum, kaip niekur nieko, visas operacijas šalia vykdė  biggrin.gif Lyg tas būtų šventas, juolab, kad žino, jog nepasekė tėvo pėdom - pastukalinti.

Man jis toks Kuzey. Nors šis aktorius dažnai tokius vaidina, nors Carpismos ir nežiejau, nepatiko.
Beje, kas nors žiūrėjot? Gal verta? Mečiau po kelių serijų.

Kada nauja serija Son Yaz? ax.gif
Patiklus ir naivus tas mūsų geradaris prokuroras 😀 Daboja kaip sūnų. Įsijautė į tėvo-sūnaus vaidmenį (patinka man tas jų mudu abudu) 🙂 Aišku, kad realiame gyvenime taip nebūna 😄 Filmas.

Aš irgi viso nežiūrėjau "Carpisma". Padėjau į stalčių. Paskutinę seriją paskui tai pažiūrėjau, žinoma. Buvo tik gaila, kad pabaigoje ne visiems pasisekė...

"Son Yaz" transliuoja turkai penktadieniais.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 02 16, 23:37)

Aš irgi viso nežiūrėjau "Carpisma". Padėjau į stalčių. Paskutinę seriją paskui tai pažiūrėjau, žinoma. Buvo tik gaila, kad pabaigoje ne visiems pasisekė...

"Son Yaz" transliuoja turkai penktadieniais.

Na va, tada ir aš nežiūrėsiu Carpismos.

Ačiū, tada savaitgaliais lauksiu su vertimu bigsmile.gif

Kaip noriu kažko apie meilę ax.gif Gal kokią iškaseną būsiu praleidus? hmm.gif
Atsakyti

Kaip noriu kažko apie meilę ax.gifGal kokią iškaseną būsiu praleidus? hmm.gif

Aš pradėjau žiūrėti "Istanbullu gelin" girdėjau labai daug gerų atsiliepimų, net draugių rate matė, labai visiems patiko. Saviizioliacijoje esu, žiūriu 6 seriją, tikrai labai gerai žiūrisi pakolkas. Mano skonis yra meilė ir šeimos dramos, o čia būtent tai.

Atsakyti

Aš Istanbullu gelin dabar žiūriu. Stiprus serialas, geri aktoriai, na išskyrus buratiną, labai gražiame name nufilmuotas, geras siužetas. Aš 10 seriją žiūriu, labai patinka.

Atsakyti

[attachment=269631:Screenshot_20210218-141524_Facebook.jpg]

:yahoo:

Atsakyti
O įdomus Marasli? Apie ką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 18, 19:16)
O įdomus Marasli? Apie ką? 4u.gif
Apie trumpai https://www.imdb.com/title/tt12694140/

Detektyvo ir kriminalo elementais.
Aš įtarinėju vieną kartą vienus, kitą kartą jau žėk kitus. Visi man įtartini ten jau seniai. Vienžo iš šeimos narių kažkas ją (Mahur) nori nudobti... Tsakant pradeda vertis pandoros skrynia...
O jis, patapo jos globėju-apsauginiu, nenorom aišku, bet jos tėvas jį įkalbėjo. Pati pradžia tokia.
Serialas rebusas.
Atsakyti
Matėt SCK antra fraga? blink.gif Oi laukiu naujos serijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 02 18, 20:42)
Detektyvo ir kriminalo elementais. 

Ačiū, reikės imtis 4u.gif

QUOTE(BigBang @ 2021 02 18, 20:54)
Matėt SCK antra fraga?  blink.gif Oi laukiu naujos serijos  bigsmile.gif

Čia kieno trumpinys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 18, 20:01)
Man regis tau nepatiks, kažkodėl taip galvoju smile.gif nėra ten tokios regimos ir neregimos aşk. Na, pažiūrėsi ir bus matyt, aišku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 18 vasario 2021 - 20:07
QUOTE(Visgi @ 2021 02 18, 21:06)
Man regis tau nepatiks, kažkodėl taip galvoju smile.gif nėra ten tokios regimos ir neregimos aşk. Na, pažiūrėsi ir bus matyt, aišku smile.gif

biggrin.gif
Bet jei įdomus turinys, patiks ir be ask biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 18, 20:01)
Čia kieno trumpinys? ax.gif

Sen Cal Kapimi
Atsakyti