Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2021 02 12, 16:03)
Žalia Rūta, "Hercai" - drama, sunku bus suprasti ir sunku bus žiūrėti jei seniai palikai, tikrai. Žinau ką sakau, nes aš jį žiūriu. Tik man baisiai nepatogu, kad jį sekmadieniais dabar rodo, aš tiesiog įpratus sekmadieniais kitką žiūrėti.

Koks mėnuo, tai dar lyg viską pamenu.

Tavo minėtą irgi žiūrėsiu.

Dabar prisivijau Serkaną su Eda. Liko paskutinė serija. Nu jau vestuvės su Selin - stipru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 12, 15:10)
Koks mėnuo, tai dar lyg viską pamenu.

Tavo minėtą irgi žiūrėsiu.

Dabar prisivijau Serkaną su Eda. Liko paskutinė serija. Nu jau vestuvės su Selin - stipru biggrin.gif
Čia tą Atidaryk duris žiūri? Tikros ten vestuvės jau jų? Ar falšyvos? Ar sapnas?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 02 12, 16:12)
Čia tą Atidaryk duris žiūri? Tikros ten vestuvės jau jų? Ar falšyvos? Ar sapnas?

Turėjo būti tikros Serkano ir Edos, bet vestuvių dieną staigiai prireikė skristi į Italijoj vykstantį tenderį (kas tie tenderiai? biggrin.gif ), ir lėktuvas boooom, ar kažkas, atsidūrė Serkanas Slovėnijoj (ar Slovakijoj), ten prabuvo du mėn. Nepamena paskutinių vienų metų, tai paskambino Selin. Na ir su ja tipo. Vėl robotas, kaip čia aš galėjau būti toks kitoks, o ne robotas, koks buvau. Eda visaip bando jam priminti, bet jis gi (migam, per jo grįžimo garbei surengtą party) paskelbia, kad VEDU SELIN. Selin irgi apšalo, nors laiminga bele kaip, aišku.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 12, 15:23)
Turėjo būti tikros Serkano ir Edos, bet vestuvių dieną staigiai prireikė skristi į Italijoj vykstantį tenderį (kas tie tenderiai?  biggrin.gif ), ir lėktuvas boooom, ar kažkas, atsidūrė Serkanas Slovėnijoj (ar Slovakijoj), ten prabuvo du mėn. Nepamena paskutinių vienų metų, tai paskambino Selin. Na ir su ja tipo. Vėl robotas, kaip čia aš galėjau būti toks kitoks, o ne robotas, koks buvau. Eda visaip bando jam priminti, bet jis gi (migam, per jo grįžimo garbei surengtą party) paskelbia, kad VEDU SELIN. Selin irgi apšalo, nors laiminga bele kaip, aišku.

Vakar žiūrėjau ir nu galvoju ot absurdas. Neatsimena visko , visi sako kad mylejo Eda, o jis pyst ir noriu Selin vest. WTf? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O dabar Eda pareiske kad tuokiasi su kitu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jau žinokit man čia pasakų siužetai vyksta. Labai patiko serialo pradžia, nu bet kas dabar vyksta tai nesusipratimas kažkoks blink.gif

Ačiū dėl reitingų,einu i twiteri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 12, 14:23)
Turėjo būti tikros Serkano ir Edos, bet vestuvių dieną staigiai prireikė skristi į Italijoj vykstantį tenderį (kas tie tenderiai?  biggrin.gif ), ir lėktuvas boooom, ar kažkas, atsidūrė Serkanas Slovėnijoj (ar Slovakijoj), ten prabuvo du mėn. Nepamena paskutinių vienų metų, tai paskambino Selin. Na ir su ja tipo. Vėl robotas, kaip čia aš galėjau būti toks kitoks, o ne robotas, koks buvau. Eda visaip bando jam priminti, bet jis gi (migam, per jo grįžimo garbei surengtą party) paskelbia, kad VEDU SELIN. Selin irgi apšalo, nors laiminga bele kaip, aišku.

Pirkimų konkursai, kuriuos laimėję kompanijos gauna užsakymus, t.y. dideli pinigai smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif A va ir Afra su Cagatay Ulusoy heart.gif

"Yeşilçam" |BluTV

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 09, 23:45)
Dar viena sunkioji artilerija

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

BigBang, 12 Vas 2021 - 18:15, parašė: Labai patiko serialo pradžia, nu bet kas dabar vyksta tai nesusipratimas kažkoks blink.gif
Man SKC tai toks briedas dabar :unsure: kažkoks nesusipratimas paliko iš to serialo. Nepamenu antro tokio, kur tokias pievas rodytų. Aš jau tik prasuku iš smalsumo, nes darosi įdomu kokią dar nesąmonę SKC scenaristai sugalvos :lol:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 12 vasario 2021 - 21:17
QUOTE(Visgi @ 2021 02 12, 21:52)
bigsmile.gif A va ir Afra su Cagatay Ulusoy heart.gif

"Yeşilçam" |BluTV

Šakės, koks dėdė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 13, 01:10)
Šakės, koks dėdė biggrin.gif
Na, čia gi Cagatay Ulusoy, kad ir '90 metų gimimo, jis nebijo vaidmens-personažo tapti į visai kitokį. Maladec. Siekia ir pasiekia naujas aukštumas. Seku nuo pat pradžių jį, viskas peržiūrėta su jo vaidyba. Matyt sena meilė nerūdija biggrin.gif

https://www.instagra.../cagatayulusoy/
Atsakyti
Ar yra toliau bežiūrinčių Sefirin kizi? Po Nare išėjimo, dar vieną seriją šiaip ne taip peržiūrėjau, ir ką galiu pasakyt-Tuba serialo neišgelbėjo. Nusivažiavo taip, kad toliau jau niekur. Dabar peržiūriu anonsus ir tai mano nuomonę tik dar labiau patvirtina. Gaila, kad su Neslihan išėjimu nesugebėjo serialo gražiai užbaigti
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2021 02 13, 08:32)
Ar yra toliau bežiūrinčių Sefirin kizi? Po Nare išėjimo, dar vieną seriją šiaip ne taip peržiūrėjau, ir ką galiu pasakyt-Tuba serialo neišgelbėjo. Nusivažiavo taip, kad toliau jau niekur. Dabar peržiūriu anonsus ir tai mano nuomonę tik dar labiau patvirtina. Gaila, kad su Neslihan išėjimu nesugebėjo serialo gražiai užbaigti

Aš tik anonsus ir toliau žiūriu 😃 Jei ir ziuresiu kada serijala tai turbūt tik nuo 37 serijos. Nes tie visi kaimiečiai ne itin simpatiski manęs visiskai nevilioja. 😃 Žodžiu, paziuriu anonsus, fanu iskarpytas istraukas, rusiu foruma paskaitau. Ir praktiskai, kaip serialą paziurejus. 😃 Na dar kiek skaiciau labai grazioje vietoveje jis filmuojamas, gal dar tuos peizazus verta pažiūrėti 😃
Kam jiem baigti, jei jau sutartys iki sezono pabaigos. Visur pinigai pinigeliai. Maziau bus seriju, maziau gaus prodiuseriai pinigeliu. Taigi viskas aisku su tais turku serikais.
Atsakyti
Kaip faina, kad "Son Yaz" reitingai pakilo abiejose kategorijose 👍 Labai norėtųsi, kad kitą penktadienį būtų serija, nenukeltų jos 🙁 bet tikriausiai vargiai, nes kai parodė tą tornado Izmire praūžusį, kur serialą filmuoja, tai tikrai baisus reginys. Egipte irgi kas dėjos prieš 10 dienų, baisuma tiesiog.
Atsakyti