Sol Yanim reitingai ne kokie, tai net nepradedu, nes bijau kad ilgai netemps.
Aš žiūriu Sol yanim, man patinka. Nieko labai ypatingo, bet tikrai ne pats blogiausias variantas. Stiliumi gal kažkiek primena Gunesin kizlari (tik čia gal ne tokie visi psychai ), t.y. nemažai jaunimo reikalų, bet tuo pačiu eina ir tėvų linija, kuri man netgi įdomesnė. Reitingai tikrai nekažką, ypač po perkėlimo į trečiadienį, bet kaip jau bus, taip
Piktdžiugiškai džiaugiausi buratino reitingu. Dėl jo kanalas paaukojo du visai neblogus serialus, o buratinas ėmė ir nepateisino lūkesčių. Taip jiems ir reikia tskant
Piktdžiugiškai džiaugiausi buratino reitingu. Dėl jo kanalas paaukojo du visai neblogus serialus, o buratinas ėmė ir nepateisino lūkesčių. Taip jiems ir reikia tskant
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 04, 21:42)
Kokios gražios draugės akys
Nu tai jis iš tų, man atrodo, kur pagal akis ir renkasi
Pas jį raumenys, pas ją akys, bi tik visi laimingi
Man irgi jie labai dera
Bus mokslinė fantastika, tsakant nardymas-povandeniniai reikalai. Netflix. Laukiu.
Toks Behliuliškas pirmas įspūdis
Toks Behliuliškas pirmas įspūdis
Visgi, gal žinai, kada prasidės?
Ir kur 101 ask?
Ir kur 101 ask?
Vos neapsisisiojau, kai Aleksas Aifer pasiūlė dvi naktis, o Serkanas pareplikavo - jei tokia variantas yra, tada ir jis nori
Nerealus Burakas. Puiki pora su Alina https://www.instagra...d=1039amlgnsiwfO Marasli pradedu laukt nuo antradienio