QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 27, 21:23)
Gaila, kad neturiu daugiau ką su Kivanč žiūrėti Kurtas nepatiko, mečiau, bet lyg irgi bloga pabaiga?
Ką dar galima POZITYVAUS? Neištęsto.
Ką dar galima POZITYVAUS? Neištęsto.
Gera Kurto pabaiga. Jeigu taip galima pasakyti
Bet ten visas serialas iš principo blogas
Gumus žiūrėkit. Pabaiga gera, bet šiaip per 3 sezonus visokio briedo prikūrė Ir šiaip toks "starinskas" jau tas serialas Nors aš pamenu kroatiškai jį žiūrėjau, nes rusiškai dar nebuvo
Menekse ve Halil geriau net nebandykit žiūrėt
Ieškokit naujų aukų Pilna tų gražių turkų
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2017 01 27, 19:47)
Gundė mane tos Cesur vestuvės, tai pažiūrėjau paskutinę seriją. Šįkart labai patiko, tikrai įdomu. Jei nebebus tų nesąmonių su gaisrais, avarijom ir sprogimais tai bus galima žiūrėti.
Na, tai jau visus privalomus atributus išnaudojo (šaudymai gaudymai, ligoninės, kalėjimai, avarijos, išgalvoti nėštumai ir tt.), dabar gal pradės normaliai kurt įvykius
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 01 27, 21:37)
Aš tai be abejonės žiūriu. Kitaip nei turkam viskas man ten patinka _ nuo a iki z. Toks kažkuo savotiškas serialas. Patinka, kad kiekviena serija kaip atskiras filmas, turintis savo pavadinimą. Ypač patinka, dėmesys kiekvienam garsui. Tarkim vakarykstes scenoje, kai Ilmazas ėjo susitikti su Daghanu, taip įtikinamai tą sceną nufimuota, tokia įtampa sukurta, jog atrodo pati ten rimčiau, visi kūno raumenys įtempti. Apskritai, jaučiasi dėmesys kiekvienai detaliai. visi veikėjai įdomus, kiekvienas su sava paslaptimi...Žodžiu, tikiuosi, kad nenusivaziuos į lankas...
Suskunlar taip buvo, man labai patiko. Gal reiks kada pas taviškį ateit, kai pasiilgsiu depresūchos