Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 27, 21:23)
Gaila, kad neturiu daugiau ką su Kivanč žiūrėti verysad.gif Kurtas nepatiko, mečiau, bet lyg irgi bloga pabaiga?  unsure.gif

Ką dar galima POZITYVAUS? Neištęsto.

Gera Kurto pabaiga. Jeigu taip galima pasakyti biggrin.gif
Bet ten visas serialas iš principo blogas biggrin.gif

Gumus žiūrėkit. Pabaiga gera, bet šiaip per 3 sezonus visokio briedo prikūrė biggrin.gif Ir šiaip toks "starinskas" jau tas serialas biggrin.gif Nors aš pamenu kroatiškai jį žiūrėjau, nes rusiškai dar nebuvo lotuliukas.gif
Menekse ve Halil geriau net nebandykit žiūrėt smile.gif

Ieškokit naujų aukų biggrin.gif Pilna tų gražių turkų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2017 01 27, 19:47)
Gundė mane tos Cesur vestuvės, tai pažiūrėjau paskutinę seriją. Šįkart labai patiko, tikrai įdomu. Jei nebebus tų nesąmonių su gaisrais, avarijom ir sprogimais tai bus galima žiūrėti.

Na, tai jau visus privalomus atributus išnaudojo (šaudymai gaudymai, ligoninės, kalėjimai, avarijos, išgalvoti nėštumai ir tt.), dabar gal pradės normaliai kurt įvykius hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 01 27, 21:37)
Aš tai be abejonės žiūriu. Kitaip nei turkam viskas man ten patinka _ nuo a iki z. Toks kažkuo savotiškas serialas. Patinka, kad kiekviena serija kaip atskiras filmas, turintis savo pavadinimą. Ypač patinka, dėmesys kiekvienam garsui. Tarkim vakarykstes scenoje, kai Ilmazas ėjo susitikti su Daghanu, taip įtikinamai tą sceną nufimuota, tokia įtampa sukurta, jog atrodo pati ten rimčiau, visi kūno raumenys įtempti. Apskritai, jaučiasi dėmesys kiekvienai detaliai. visi veikėjai įdomus, kiekvienas su sava paslaptimi...Žodžiu, tikiuosi, kad nenusivaziuos į lankas... smile.gif

Suskunlar taip buvo, man labai patiko. Gal reiks kada pas taviškį ateit, kai pasiilgsiu depresūchos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 01 28, 00:25)
Gera Kurto pabaiga. Jeigu taip galima pasakyti biggrin.gif
Bet ten visas serialas iš principo blogas biggrin.gif

Gumus žiūrėkit. Pabaiga gera, bet šiaip per 3 sezonus visokio briedo prikūrė biggrin.gif Ir šiaip toks "starinskas" jau tas serialas biggrin.gif Nors aš pamenu kroatiškai jį žiūrėjau, nes rusiškai dar nebuvo lotuliukas.gif
Menekse ve Halil geriau net nebandykit žiūrėt smile.gif

Ieškokit naujų aukų biggrin.gif Pilna tų gražių turkų biggrin.gif

Kodel Kurtas blogas visas serialas? Man jis baisiai neidomus pasirode. Ir ta meile is pradziu tokia.. meile? Man reikejo ilgesniu meiles uzkariavimu biggrin.gif

O Menekse blogai baigias? Todel ir ieskau su ziburiu tu laimingu pabaigu.

Oj ne, man Kivanc Nr. 1 tapo, seniai ka bebuvau isimylejus, man absoliutus mano vyro idealas. Grazesnio vyro nesu macius. Iki to laiko (ir dabar) Charlie Hunnam buvo / yra. Bet, aisku, turi buti ir superiniai aktoriai biggrin.gif

Charlie (is pradziu jam gi buvo skirta 50 atspalviu, del ko visi pasiuto, kad blondinas ir tt ir pan.):
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 27, 23:05)
Kodel Kurtas blogas visas serialas? Man jis baisiai neidomus pasirode. Ir ta meile is pradziu tokia.. meile? Man reikejo ilgesniu meiles uzkariavimu biggrin.gif

Oj ne, man Kivanc Nr. 1 tapo, seniai ka bebuvau isimylejus, man absoliutus mano vyro idealas. Grazesnio vyro nesu macius. Iki to laiko (ir dabar) Charlie Hunnam buvo / yra. Bet, aisku, turi buti ir superiniai aktoriai biggrin.gif

Oi, ten tiek kliurkų ir toks siužetas keistas biggrin.gif Ne turkams rusus vaidint ir apie juos filmus kurt biggrin.gif
Be to, tarp Kivo ir Faros jokios chemijos, todėl ją vidury serialo išsiuntė kažkur biggrin.gif Atsirado nauja meilė, bet jau niekas to serialo nebeišgelbėjo, teko gražiai pabaigti biggrin.gif

Menekse ir baigiasi blogai ir pats serialas baisi "depresūcha".

Žinau tą jausmą biggrin.gif Bet jis praeina biggrin.gif

Šiaip dabar galvoju ką čia rekomenduot, bet ne tiek ir daug tų serialų su gerom pabaigom, turkai kažkokia maniakų tauta biggrin.gif Jiems, jei ne visus, tai bent kažką nugalabint būtinai reikia biggrin.gif Kad gyvenimas medum nepasirodytų biggrin.gif

Ask ve ceza su Muratu Yildirim gerai baigėsi iš mano matytų. Gonulcelen meksika biggrin.gif Asi dar gerai baigėsi, bet ten man išvis kažkoks nesusipratimas, ne serialas, nors daug kam jis patiko.

Jei iš "tralialiuškių" tai dabar va kaip tik apraudu Kiralik ask, kad pasibaigė. Čia romantinė komedija, bet man labai patiko. Prasukant kai kuriuos momentus tai tobulas lengvas serialas su gražia meile, superine pagrindinių aktorių pora wub.gif
Aš pas juos būtent ir atklydau kažkada pavargusi nuo tų visų lavonų. Nėra čia nei ligoninių, nei kalėjimų, nei kūdikių netikrų, nei lavonų, bet ir meškos dirbtinės nelaksto biggrin.gif

Daugiau visi baigėsi nekaip tikrai, o mačius nemažai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 28 sausio 2017 - 00:26
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 27, 23:05)

Apie Menekse nezinau smile.gif bet is nepaminetu dar, kurie gerai baigiasi - Medcezir, Yuksek Sosyete, Gunesi Beklerken, Maral (nors sitas nieko ypatingo). Dar labai tikiuosi Hayat Bazen Tatlidir gerai baigsis - jis siuo metu rodomas yra.

Dar Sila gerai baigesi. Beje, mano meile turku serialams butent nuo sio ir prasidejo ax.gif Adanali vertas demesio, bet pabaiga nera labai linksma.

Seref Meselesi irgi vertas demesio, net labai, nors irgi pabaiga liudna. Bet dar ziurint is kurios puses paziuresi rolleyes.gif
Atsakyti
Kol kas sunku isivaizduot turku komedijas biggrin.gif

O galite keliais sakinaisi papasakoti apie Menekse? Tikrai neziuresiu, bet idomu, kas ten tokio depresovo unsure.gif Dekui
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2017 01 28, 01:44)
kurie gerai baigiasi - Medcezir,

Nuo jo ir pradesiu, nes posviesiu veidu matau ir linksniuotas nemazai, ta prasme jau girdetas pavadinimas biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na, ten vaikinas iš Bosnijos atsitiktinai sutinka ir įsimyli merginą iš tikros turkų senųjų tradicijų besilaikančios šeimos, kuri, aišku, yra prieš jų meilę. Viso serialo metu be galo daug smurto, tos merginos tėvas ir broliai yra visiški žvėrys. Žodžiu, pati meilė tyra ir graži,bet deja deja, tokiom aplinkybėm, nieko gero iš to nesigauna unsure.gif Ir dar, mano akimis, Sedef Avci, tą merginą vaidinusi aktorė, smarkiai meistriškumu nusileido Kivo, ir tai man taip pat trukdė. Pats Kivanc ten yra visiškai kitoks. Įvaizdis primena Behliulį trumpais plaukais, bet tas jo personažas toks šviesus, šiltas, švelnus.

Jeigu patinka serialai apie jaunimėlį, mokinukus, studentus, tai yra, manau, daug tų serialų su gerom pabaigom, tik pasidomėti reikia. Aš tokių nežiūriu, man neįdomu, tai nežinau. Arba komedijos, nuo kurių verkti norisi, o ne juoktis biggrin.gif Dabar kepa vieną po kitos, tik spėk žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 28, 00:54)
O galite keliais sakinaisi papasakoti apie Menekse?

Nuo jo ir pradesiu, nes posviesiu veidu matau ir linksniuotas nemazai, ta prasme jau girdetas pavadinimas biggrin.gif
Trenktas tėvas, trenkti broliai, ir galiausiai,
psichinis buvęs Menekhe vyras, kuris ir nušauna Kivancą (jau esamą jos vyrą).

Man patiko, bet antrą kartą nežiūrėčiau, per sunku būtų (žinant pabaigą).

Geras pasirinkimas. Vis šis tas pozityvaus, gražaus ir kitokio.
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2017 01 27, 16:42)
Man teko šį serialą pradėti žiūrėti kartu su drauge nes buvo svečiuosi kurį laiką kaip tik rodė per tv, atrodo žiūrėjom tą patį bet labai skirtingai viską matėm man buvo kažkas wow kažkas labai stipru dar iki dabar numeris 1 o va draugės visai nesujaudino.
Va, prašau kaip skirtingai. Geras pavyzdys. Pvz jis man nei 1-2-3 vietos neužima mano sąraše, kad ir koks legendinis būtų. Yra kaip yra.
Aistra_taip, gražiai parodyta, tačiau ne ką mažiau tą pastiprinimą suteikia ir muzikinis fonas, muzika. Ji tobula. Jau vien tik ją išgirdus...
Atsakyti

Rimtai!? Skaitau ir netikiu savo akimis, Haznedar'as vėl audras kelia!!  :yahoo: Na, tokio jausmų antpūdžio po šitiek metų tikrai čia nesitikėjau pamatyti! Tik dar kartą įrodo, kad abejingų mažai    palieka - vieni įsimyli, kiti nekenčia, bet gi ir sako, nuo meilės iki neapykantos tik vienas žingsnis  :P  

O Cesurą žiūriu, viena serija patinka, kita nelabai, bet kol kas pasižiūrėti traukia... 

Šiandien pažiūrėjau Bu Sehir Arkandan Gelecek pirmą seriją, visai sudomino...   tik nežinau kaip to tėvo rankas iškęsti! Nagų po KPA neapsikarpęs :-)

Tai ir tiek tų turkų šiom dienom pas mane  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 28 sausio 2017 - 06:09
Mačiau anonsuoja per LNK, kad po "Nakties karalienės" Kara Sevda rodys, nerealiai laukiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Žalia rūta pažiūrėk zapach klubniki, lengvas , linksmas su smagią meilė, aktoriai dailus ir neilgas. Man atgaiva buvo po visų liūdnų rimtų.
Tas vichsoje obsciestvo ( yuksek sosyete) patiko, tik toks be pabaigos . Ar jis nutrauktas ar nebaigtas?

Man menekse į halil nelipo kažko, kaip ir juodieji deimantai. Gal vėliau ir peržiūrėjau.

O Fatmagiul ziurejai?
Sila man patiko iki 3 sezono,vėliau nesąmonė, nebaigiau žiūrėti.
Medzehir super super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 28 sausio 2017 - 12:07
Aciu, merginos, as kol kas maciau tik Kuzey Guney ir Ask i memnu puse + paskutine serija.

Atsakyti