Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 28, 22:09)
Aha, Ozcan Deniz tai ir senas ir baisus, aš irgi nustebau kad naujam seriale įsimylėjelį diedukas vaidins, viaukt, tikrai nežiūrėsiu. O dar kai paskaičiau jo asmeninio gyvenimo dramas, kai susiranda dvidešimtmetę mergą, užstato vaiką, susiženyja ir tada meta iš namų ją taip kad net geltonosi spauda mirga, tai man jis visai juokingas paliko  lotuliukas.gif Beje jei galvojat kad jis dabar negražus, tai pasigooglinkit jo jaunystės foto jei nematę  lotuliukas.gif Cicino pusbrolis, tik dar 4 kart baisesnis lotuliukas.gif​ 
Ozcan Deniz nepaaiškinama ir neišpasakyta nesimpatija ir nemeilė dar nuo tų laikų kai tik pradėjau turkų serialus žiūrėti. Vienintelis toks žiauriai atstumiantis kaip buvo taip ir liko. Dar kai buvo tas Stambulo nuotaka serialas rodomas, tai vis pagalvodavau apie tą pagrindinę aktorę_na kaip ji gali su juo vaidinti doh.gif Suprantama, ji gi aktorė, profesija tokia, tuo viskas ir pasakyta, bet man vis vien buvo brrrr blink.gif Todėl aš ir ne aktorė, matyt biggrin.gif
Na ką padarysi, važna gi persona, taip sakant сам себе режиссёр, jis.
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 28, 22:04)
Celikolis su Demet yra tragedijų tragedija.

Su nei viena man IBO taip blogai nesižiūrėjo, netgi su ta varna iš Kordugum jis man geriau žiūrėjosi, nei su Demet. Nėra tarp jų chemijos nei lašo, nei menkiausio. O SBA yra mano mėgstamiausias turkiškas serialas ir su Birce jie man tobula pora, chemija tarp jų tiesiog taškėsi, Bircės vaidyba tai iš vis man kažkas tokio, kur kai vaidina tai dzin ir tos lūpos ir ta kakta kur nesusiraukia, nes ne ten esmė.

Apskirtai IBO man gražiausiai atrodė SBA, nes jam labai tiko ta pakeltų plaukų šukuosena ir tai kad svorio buvo numetęs. O dabar ką, plaukus nuleido, su amžium jie dar išreėjo, paakiai su amžium dar išryškėjo, kurie ir taip pas jį jau ryškūs buvo, dar ūsus kurie jam tragiškai netinka užaugino ir turim ką turim. Liūdną vaizdelį. O dar pagal herojaus tipą ir rengia jį kaip kaimietį DEK'e. Man kiekvieną kart kai žiūriu sunku patikėt, kad čia tas pats IBO, kurį aš įsimylėjau dėl SBA ir Merhamet.

Apskritai iš turkų aktorių kam tinka ūsai tai mano subjektyvia nuomone tik Engin Ozturk ir niekada nebūčiau patikėjus, bet Burak Deniz. Marasli jis man tikrai gerai su tais ūsais žiūrisi. Ir pakankamai rūstus, bet ir savotiškai gražus. Nu toks šarmingas vyras. Nes pvz Ask Laftan Anlamaz tai man jis visai berniukas buvo. Marasli man Burakas labiau patinka.
Ai tiesa, kuri čia sakėt, kad per valstybiniame kanale rodomą serialą nesibučiuoja niekas, tai pagaliau 103 Emanet serijoje sulaukiau bučinio, tiesa į žandą, na bet vis geriau nei nieko. O ir vestuvės jau planuojamos. Šiaip vis pagaunu save galvojant, kad tarp kasdieninio serialo Emanet pagrindinių herojų, kur visas serijas viename name su 10 sakinių dialogo susukamas ir tai daugiau chemijos ir aistros nei DEK ar SCK. Labai. gerai aktoriai parinkti, o ir siužetas neblogas. Jei dar nebūtų tiek ištemptas ir nereiktų nuo vieno sakinio iki kito laukt po minutę tai visai būtų puikus.
Aš pamenu tą naujieną, kai paskelbė, kad jie partneriai bus, tai aš buvau tiek pat apakus ir nustebus, kaip ir dėl Tubos dabar, net ir daugiau. Man tai buvo labai netikėta, kad susitinka iš tokių skirtingų žanrų, gyvenime nebūčiau pagalvojusi ir nieku gyvu patikėjusi, kad kažkada bus Ibo-Demet, kaip ir kad kažkada bus Ibo-Ozge, Kerem Burcin-Hande, Hande-Bugra Gulsoy, Hande-Serkanas Cayoglu, Kivanc Tatlitug-Elcin Sangu. Kas pavyko-nepavyko, bet faktas kad buvo. Siurprizai vien tsakant. Hande partneriai kiek išveža tiek, pasisekė ta prasme jai.

Oi ne, man ne varna, man Belcim Bilgin-Ibo labai geri sentimentai ir nostalgija likusi iki dabar.

Man jis buvo tiesą pasakius jau per liesas ten SBA ax.gif

O aš niekaip negaliu priprasti prie tų toookių ūsų Buraco "Marasli". Dar neprisijaukinu to įvaizdžio jo, toks jausmas, kad visai nematytas ir nepažįstamas. Man dar reik laiko apsipratimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 28, 21:09)
Aha, Ozcan Deniz tai ir senas ir baisus, aš irgi nustebau kad naujam seriale įsimylėjelį diedukas vaidins, viaukt, tikrai nežiūrėsiu. O dar kai paskaičiau jo asmeninio gyvenimo dramas, kai susiranda dvidešimtmetę mergą, užstato vaiką, susiženyja ir tada meta iš namų ją taip kad net geltonosi spauda mirga, tai man jis visai juokingas paliko  lotuliukas.gif  Beje jei galvojat kad jis dabar negražus, tai pasigooglinkit jo jaunystės foto jei nematę  lotuliukas.gif  Cicino pusbrolis, tik dar 4 kart baisesnis  lotuliukas.gif​ 

Man jis grynas iskrypelis toks apsiseilejes is isvaizdos, nieko negaliu padaryt. Toks, kur su lietpalciu po parkeli vaiksto biggrin.gif
As pries diedukus nieko neturiu, yra labai zaviu pagyvenusiu aktoriu. Tas pats Caner Cindoruk, Mehmet Aslantug, Baris Falay, Ozan Güven, Murat Aygen ir tt ir pan. Zodziu, as tikrai nesivadovauju jaunystes kultu. Man net zymiai idomiau ziureti i tokius subrendusius, vidutinio amziaus vyrus, negu i tuos neapsiplunksnavusius "saldainiukus".

Nu bet tas Ozcan Deniz ir Petekaya, tai OMG biggrin.gif Nei jie jauni, nei jie seni galetu nesirodyti akiratyje biggrin.gif
Atsakyti

Oi prisijuokiau iš naujo Ozcan Deniz serialo. Kad atrodytų jaunesnis jo motiną seriale vaidina už jį 6 metais vyresnė moteris  :lol:  :lol:  :lol: cirkininkai. Geriau buratinui plaukus būtų nudažę, būtų daugiau naudos buvę.

Atsakyti
Kuri čia man ta Kiralik ask rekomendavo? A? Prašau grąžinti mano miegą... 🙈🙈🙈 jetus kas per serialas.... Wow. Senai tokio nemačiau. Taip verda viskas ten bigsmile.gif wub.gif man ir Dinan gražus, gaila
Atsakyti

Kuri čia man ta Kiralik ask rekomendavo? A? Prašau grąžinti mano miegą... 🙈🙈🙈 jetus kas per serialas.... Wow. Senai tokio nemačiau. Taip verda viskas ten bigsmile.gifwub.gifman ir Dinan gražus, gaila

:lol:  :lol:  o taip, mano irgi daaaug naktų per jį nemiegota  :ax:​ 

O aš va juokiausi juokiausi iš buratino ir prisijuokiau. Pabandžiau žiūrėt Istanbullu Gelin ir visai limpa  :mastau: Buratinas aišku nefainas, bet labai gražūs namai ir labai siužetas patinka. Piktoji mamelė tiesiog tobula, o piktoji martelė irgi nebloga. Jeigu vietoj buratino dar būtų kokį normalų aktorių parinkę tai būtų iš vis nerealus seralas. Tik galvoju ar neišsikvėps per 87 serijas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 31 sausio 2021 - 20:52
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 31, 19:48)
O aš va juokiausi juokiausi iš buratino ir prisijuokiau. Pabandžiau žiūrėt Istanbullu Gelin ir visai limpa  mastau.gif Buratinas aišku nefainas, bet labai gražūs namai ir labai siužetas patinka. Piktoji mamelė tiesiog tobula, o piktoji martelė irgi nebloga. Jeigu vietoj buratino dar būtų kokį normalų aktorių parinkę tai būtų iš vis nerealus seralas. Tik galvoju ar neišsikvėps per 87 serijas.</p>

Kiek zinau, labai geras tas serialas. O ir Asli Enver man labai patinka. Ir kitu aktoriu geru nemazai, nu bet vien per ji negaliu prisiversti ziureti...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2021 01 31, 22:48)
Kiek zinau, labai geras tas serialas. O ir Asli Enver man labai patinka. Ir kitu aktoriu geru nemazai, nu bet vien per ji negaliu prisiversti ziureti...

Rimtas serialas? Liūdnas?
Atsakyti

Rimtas serialas? Liūdnas?

Drama, nėr linksmas. 

Atsakyti
Sol Yanim - žiūrit? Verta dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 01, 00:48)
Aš taip, žiūriu. Vertas. Man patinka. Man ten visi labai faini aktoriai. Nemažai pažįstamų veidų. Kad tik reitingai kojos nepakištų.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 01, 00:48)
QUOTE(Visgi @ 2021 02 01, 00:57)
Aš taip, žiūriu. Vertas. Man patinka. Man ten visi labai faini aktoriai. Nemažai pažįstamų veidų. Kad tik reitingai kojos nepakištų.
Man tokie jų pavadinimai panašūs, kad painiojasi kartais. Ne, aš Sol Yanim nežiūriu. Aš žiūriu Son Yaz. Apie jį rašiau.
Atsakyti