Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(BigBang @ 2021 01 25, 19:44)
Laba vakarą. Noriu gero, linksmo, romantiško. Ką pasiūlysit? smile.gif
Labai labai mielai ir aš tokį pažiūrėčiau bigsmile.gif
Kai aš tokia, kai man patinka įvairus žanras ir įvairiai auditorijai, tai veik va ir visi tokie išžiūrėti jau.
Panašu, kad belieka vasaros sezono laukti tik, kai atsiras kas linksmesnio tokio, naujo.

Mano žiūrėtinas sąrašiukas šiai dienai (noro mesti žiūrėti kol kas dar nėra): kai kas iš čia ramesnio, kai kas emocingesnio, balansas toks sakyčiau. Bet noriu jau ir linksmo-romantiško, noriu dar tokio naujai naujai, kai širdys dega ir nuo meilės užsidega rankos ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Naujas, 4-ta serija dar tik, kol kas patinka, padėt į stalčių dar nekilo noras.
Ketvirta serija ypatingai patiko, laukiu penktadienio.
Kai rodo tą Selimą (Ali Atay), tai dar nebuvo taip, kad neprisiminčiau jo sūnų Fikret Ali, na kas per meilus vaikas bigsmile.gif

Nuo pat pradžių ypatingai man patiko topinis akcentas dukters-tėvo. Ši pagrindinė jaunutė aktorė - atradimas man. Jau tokia tyra. Feris labai patinka. Apskritai man patinka, kai herojai ne tik darbe bet ir jų asmeninio gyvenimo vingiai rodomi. Man patinka tokio pobūdžio.

Esu mačiusi neturkišką versiją, bet man įdomus ir turkiškas, labiau patinka patys aktoriai, mielesni širdžiai. Įdomu kiek nutols, kaip ir į ką turkai išrutulios šią istoriją.
Ypatinga mano simpatija- raudonplaukei Bahar.

Naujas, 3-čia serija dar tik, kol kas patinka, padėt į stalčių dar nekilo noras.
Geras fragas šiandienos.

Labiausiai mane dominantys veikėjai: Tomris, Iskander, Cicek, ir ta Kudret iš „Babil“. Dar įdomu kokia bus su Atlas, Ali.
Nerealiai įdomus vakarykštis fragas.

Sakiau nežiūrėsiu, sunkus... O išskirtinai dėl Burcu Biricik pradėjau žiūrėti, nuo jos atsiradimo seriale. Atskiros serijos kaip atskiros istorijos ir herojai jų, keičiasi. Dėl Burcu Bircik herojės (Boncuk) širdį spaudžia (kaip jai pradeda atsirasti šizofrenijos apraiškos, kaip liga pradeda progresuoti), kitai herojei- panikos atakos, agorafobija, bijo išeiti iš namų, net prie sūnaus kapo negalėjo būti, kai šį laidojo, ir t.t. ir pan.
Kaip baisu visa tai, o ypač dar kai taip realistiškai perteikia, parodo. Labai kokybiškas, bet ir labai nelengvas, jį reiktų labai dozuotai žiūrėti, bet yra jame kažkas tokio kas traukia žiūrėti. Būna pažiūri seriją ir ji dar kelias dienas galvoje sukasi. O žiūrėti reikia atidžiai, serijos jau neprasuksi, kad ir norėdamas.
Burcu Biricik esu mačiusi ne vieną jos projektą, puiki aktorė, na bet čia ji tiesiog pranoksta save, jos ampula čia vertas pačių geriausių įvertinimų. Aš apsakyti nemoku, reikia tai pamatyti.

Šeimyninė saga, tiksliau_dviejų šeimų šeimyninė saga. Aš su jais ir džiaugsme ir varge, tsakant. Mano meilė serialas, kai negali netikėti, kai širdys dega ir nuo meilės užsidega rankos.

Tuba tai nepasikeitus, iškart priminė KPA Elif. AčiūD grįžo jos ilgi plaukai. Pasiilgau aš jau jos.

Tubos herojės bus vardas Mavi, kaip suprantu. Režisieriaus asistentas pasufleravo 'į eterį'.

Žiūrėjus aš jį 12 serijų, dar pamenu norėjau, kad Nare ir Gedizas būtų kartu, bet paskui supratau, kad to tikrai nebus, be šansų.
Atsakyti
O melodija serijos pabaigoje man labai priminė kažkuo serialą (kur Tuba su Muratu vaidino) "Asi". Taip kažkaip net gera pasidarė išgirdus.
Atsakyti
Įsijungiau Kiralik Ask. O Dievuliau, po pirmos serijos šiurpą laksto. Man ta melodija... Liuks, toks kol kas kokio it norėjau bet daug serijų. Įdomu ar ir toliau taip patiks smile.gif
Dar žiūriu per Lnk dogdugun, nu negaliu kaip netinka vienas kitam pagrindiniai veikėjai....
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 01 28, 00:21)
Įsijungiau Kiralik Ask. O Dievuliau, po pirmos serijos šiurpą laksto. Man ta melodija... Liuks, toks kol kas kokio it norėjau bet daug serijų. Įdomu ar ir toliau taip patiks smile.gif
Dar žiūriu per Lnk dogdugun, nu negaliu kaip netinka vienas kitam pagrindiniai veikėjai...
"Kiralik Ask" oi kaip patiks, puikus! Na, bus ten tas nuolydis, kaip kad ir būdinga turkiškiems serialams, bet, o kuriame tai nebūna, nenutinka, retas atvejis.

"Sen Cal Kapimi" per TV vakare kelis kartus užmačiau su lietuviškais titrais serijos (mažuma pas mus tv įjungti jie (?), o gal ten rimtai su, nžn, negaliu tiksliai pasakyti, nesidomėjau kaip iš tikrųjų, nes nežiūriu aš jo)

bet kai įgarsinta buvo televiziškai rusiškai, tai net žagtelėjau kaip kokybiškai, tokią kokybę išgirdus ir dar tokį balsų grožis išgirdus. Pagunda. Jaučiu net ir aš gal susigundyčiau tęsti žiūrėti. Na taip klasiškai skambėjo, kad liux!

Dogdugun I-mą sezoną užskaitau, be paskutinės serijos tik žinoma, ji man nepatiko. Toliau todėl ir netęsiau žiūrėti, nuvylė.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 01 28, 00:57)
"Kiralik Ask" oi kaip patiks, puikus! Na, bus ten tas nuolydis, kaip kad ir būdinga turkiškiems serialams, bet, o kuriame tai nebūna, nenutinka, retas atvejis.
"Sen Cal Kapimi" per TV vakare kelis kartus užmačiau su lietuviškais titrais serijos (mažuma pas mus tv įjungti jie (?), o gal ten rimtai su, nžn, negaliu tiksliai pasakyti, nesidomėjau kaip iš tikrųjų, nes nežiūriu aš jo)

bet kai įgarsinta buvo televiziškai rusiškai, tai net žagtelėjau kaip kokybiškai, tokią kokybę išgirdus ir dar tokį balsų grožis išgirdus. Pagunda. Jaučiu net ir aš gal susigundyčiau tęsti žiūrėti. Na taip klasiškai skambėjo, kad liux!
Dogdugun I-mą sezoną užskaitau, be paskutinės serijos tik žinoma, ji man nepatiko. Toliau todėl ir netęsiau žiūrėti, nuvylė.

Na įdomu kaip ten kas toliau, bet va faktas kad celikol su demet nelimpa kartu. Va pvz SBA su Birce labai gerai jie man tiko.

Beje Celikol taip susenęs ar čia toks grimas jam padarytas? Kažkaip negražiai išvis jis man šitam seriale, netinka jam but prascioku gal biggrin.gif

Atsakyti
O Raimusiuxxx, LABA DIENA biggrin.gif Kai paskaiciau apie Tuba, taip ir laukiau kada pasirodysi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nelabai supratau as jos sito strateginio ejimo. Nuo kada tokios zvaigzdes praktiskai tarpgalaktines eina i viduri seriko su apgailetinu siuzetu ir atitinkamu reitingu?
Na bet dziugu uz fanus elmeru ar kaip ten jie vadinosi biggrin.gif

As pvz i Kivo su Beren ziureciau net jei jie ir didziausiam absurde vaidintu, butu kaimieciu kaimieciai, psychu psychai ir dar nezinau kas biggrin.gif Nors... kai pagalvoju apie ta ju kaima, tai gal ir neziureciau biggrin.gif

Del to lengvo romantinio a la komedijinio zanro, tai as cia jau pastoviai karksiu nuo pat pirmos Kiralik ask serijos pasirodymo - vienintelis, kuriam lygiu tiesiog nera ir kazin ar bus. Jau puse sito forumo kiralik ask virusu uzkreciau biggrin.gif

Del Celikkolio, tai jau kaip minejau, kazkas jaunystej grozio miegelio miegojo, o kazkas ne, tai tas ir matosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Plius kaimiecio ivaizdis biggrin.gif O siaip jis niekada nebuvo caca lialia nucackintas, nuglostytas grazuoliukas. Kas mane asmeniskai ir veza. Nu ir galu galiausiai visi ne jaunyn einam biggrin.gif

Kalbant apie senatve biggrin.gif Va as nesuprantu to baisaus diedo fenomeno. Pavardes nepamenu, Ozcan Deniz ar kazkas panasaus. Nu KIEK jis dar jauniklius krasavcikus vaidins. Kokio jis man reto baisumo ir nepatrauklumo diedas. O dabar ir partnere sau lygia gavo, kuri man irgi yra turbut number one turkijos, net ir Demet perspjauna biggrin.gif Atitiko kirvis kota biggrin.gif Tai va tas serikas gali visus pasaulio oskarus laimet, gyvenime jo neziuresiu biggrin.gif
Ir per juos Sol yanim ko gero teks paaukoti..

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2021 01 28, 13:24)
O Raimusiuxxx, LABA DIENA :D Kai paskaiciau apie Tuba, taip ir laukiau kada pasirodysi :D :D :D

Nelabai supratau as jos sito strateginio ejimo. Nuo kada tokios zvaigzdes praktiskai tarpgalaktines eina i viduri seriko su apgailetinu siuzetu ir atitinkamu reitingu?
Na bet dziugu uz fanus elmeru ar kaip ten jie vadinosi :D

As pvz i Kivo su Beren ziureciau net jei jie ir didziausiam absurde vaidintu, butu kaimieciu kaimieciai, psychu psychai ir dar nezinau kas :D Nors... kai pagalvoju apie ta ju kaima, tai gal ir neziureciau :D

Del to lengvo romantinio a la komedijinio zanro, tai as cia jau pastoviai karksiu nuo pat pirmos Kiralik ask serijos pasirodymo - vienintelis, kuriam lygiu tiesiog nera ir kazin ar bus. Jau puse sito forumo kiralik ask virusu uzkreciau :D

Del Celikkolio, tai jau kaip minejau, kazkas jaunystej grozio miegelio miegojo, o kazkas ne, tai tas ir matosi :D  Plius kaimiecio ivaizdis :D O siaip jis niekada nebuvo caca lialia nucackintas, nuglostytas grazuoliukas. Kas mane asmeniskai ir veza. Nu ir galu galiausiai visi ne jaunyn einam :D

Kalbant apie senatve :D Va as nesuprantu to baisaus diedo fenomeno. Pavardes nepamenu, Ozcan Deniz ar kazkas panasaus. Nu KIEK jis dar jauniklius krasavcikus vaidins. Kokio jis man reto baisumo ir nepatrauklumo diedas. O dabar ir partnere sau lygia gavo, kuri man irgi yra turbut number one turkijos, net ir Demet perspjauna :D Atitiko kirvis kota :D Tai va tas serikas gali visus pasaulio oskarus laimet, gyvenime jo neziuresiu :D

Kokia kokia strategija - Pagalba draugams :D Na, turbūt ir algelę nemenką gaus :D
O prodiuserių planas aiškus- pardavima Lotynų Amerikai ir arabams. Kuo daugiau serijų, tuo daugiau už serialą gauni. O serikas jau dabar labai gerai parduodamas :D Tai kosk skirtumas ar viena ar kita "Doc Pasla". Antroji gal net daugiau pinigėlių atneš :ax:
Taip, kad nebūtų paklausos, nereikėtų ir pasiūlos :D
Bet man visi tie šalutiniai dalykai visiškai dzin. Bele suvedė maniškius tas kaimas, o ir aš jau vėl turiu noro turkais pasidomėt :D

Va šitas medinis buratinas tai tikrai galėtų jau savo karjerą baigti. Kas per nemalonus dėdė su balintais dantim. Visuose serikuose statulą vaidina. Tik matau, pats senyn, bet partnerės jaunyn. :D
Atsakyti

Dar žiūriu per Lnk dogdugun, nu negaliu kaip netinka vienas kitam pagrindiniai veikėjai....

Kiralik ask labai geras soundtrackas, iki dabar dažnai paklausau per ausines eidama pasivaikščiot. Man tai jis patiko nuo iki, bet aš savotiškai tuos serialus žiūriu, prasuku tetučių ir giminaičių scenas, kai jau pradeda užknisti :) O į Omerą ir Dafnę aš būčiau galėjus dar 50 serijų spoksot, tobula pora, nors pradžioje labai skeptiškai į juos žiūrėjau ir tikrai ne po pirmos serijos jie mane sužavėjo. Bet kai jau pagavo, tai nepaleido.

Atsakyti

Na įdomu kaip ten kas toliau, bet va faktas kad celikol su demet nelimpa kartu. Va pvz SBA su Birce labai gerai jie man tiko.

Beje Celikol taip susenęs ar čia toks grimas jam padarytas? Kažkaip negražiai išvis jis man šitam seriale, netinka jam but prascioku gal biggrin.gif

Celikolis su Demet yra tragedijų tragedija. Su nei viena man IBO taip blogai nesižiūrėjo, netgi su ta varna iš Kordugum jis man geriau žiūrėjosi, nei su Demet. Nėra tarp jų chemijos nei lašo, nei menkiausio. O SBA yra mano mėgstamiausias turkiškas serialas ir su Birce jie man tobula pora, chemija tarp jų tiesiog taškėsi, Bircės vaidyba tai iš vis man kažkas tokio, kur kai vaidina tai dzin ir tos lūpos ir ta kakta kur nesusiraukia, nes ne ten esmė.

Apskirtai IBO man gražiausiai atrodė SBA, nes jam labai tiko ta pakeltų plaukų šukuosena ir tai kad svorio buvo numetęs. O dabar ką, plaukus nuleido, su amžium jie dar išreėjo, paakiai su amžium dar išryškėjo, kurie ir taip pas jį jau ryškūs buvo, dar ūsus kurie jam tragiškai netinka užaugino ir turim ką turim. Liūdną vaizdelį. O dar pagal herojaus tipą ir rengia jį kaip kaimietį DEK'e. Man kiekvieną kart kai žiūriu sunku patikėt, kad čia tas pats IBO, kurį aš įsimylėjau dėl SBA ir Merhamet.

Apskritai iš turkų aktorių kam tinka ūsai tai mano subjektyvia nuomone tik Engin Ozturk ir niekada nebūčiau patikėjus, bet Burak Deniz. Marasli jis man tikrai gerai su tais ūsais žiūrisi. Ir pakankamai rūstus, bet ir savotiškai gražus. Nu toks šarmingas vyras. Nes pvz Ask Laftan Anlamaz tai man jis visai berniukas buvo. Marasli man Burakas labiau patinka.

Ai tiesa, kuri čia sakėt, kad per valstybiniame kanale rodomą serialą nesibučiuoja niekas, tai pagaliau 103 Emanet serijoje sulaukiau bučinio, tiesa į žandą, na bet vis geriau nei nieko. O ir vestuvės jau planuojamos. Šiaip vis pagaunu save galvojant, kad tarp kasdieninio serialo Emanet pagrindinių herojų, kur visas serijas viename name su 10 sakinių dialogo susukamas ir tai daugiau chemijos ir aistros nei DEK ar SCK. Labai. gerai aktoriai parinkti, o ir siužetas neblogas. Jei dar nebūtų tiek ištemptas ir nereiktų nuo vieno sakinio iki kito laukt po minutę tai visai būtų puikus.

Atsakyti

Kalbant apie senatve biggrin.gifVa as nesuprantu to baisaus diedo fenomeno. Pavardes nepamenu, Ozcan Deniz ar kazkas panasaus. Nu KIEK jis dar jauniklius krasavcikus vaidins. Kokio jis man reto baisumo ir nepatrauklumo diedas. O dabar ir partnere sau lygia gavo, kuri man irgi yra turbut number one turkijos, net ir Demet perspjauna biggrin.gifAtitiko kirvis kota biggrin.gifTai va tas serikas gali visus pasaulio oskarus laimet, gyvenime jo neziuresiu biggrin.gif

Aha, Ozcan Deniz tai ir senas ir baisus, aš irgi nustebau kad naujam seriale įsimylėjelį diedukas vaidins, viaukt, tikrai nežiūrėsiu. O dar kai paskaičiau jo asmeninio gyvenimo dramas, kai susiranda dvidešimtmetę mergą, užstato vaiką, susiženyja ir tada meta iš namų ją taip kad net geltonosi spauda mirga, tai man jis visai juokingas paliko  :lol:  Beje jei galvojat kad jis dabar negražus, tai pasigooglinkit jo jaunystės foto jei nematę  :lol:  Cicino pusbrolis, tik dar 4 kart baisesnis  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 28 sausio 2021 - 22:10
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 28, 21:47)
Kiralik ask labai geras soundtrackas, iki dabar dažnai paklausau per ausines eidama pasivaikščiot. Man tai jis patiko nuo iki, bet aš savotiškai tuos serialus žiūriu, prasuku tetučių ir giminaičių scenas, kai jau pradeda užknisti smile.gif O į Omerą ir Dafnę aš būčiau galėjus dar 50 serijų spoksot, tobula pora, nors pradžioje labai skeptiškai į juos žiūrėjau ir tikrai ne po pirmos serijos jie mane sužavėjo. Bet kai jau pagavo, tai nepaleido.
Mano mados biggrin.gif
Ta bliondinė tetulė Neriman personažas, net ir dabar, užtenka aktorės nuotrauką pamatyti, pirmas įspūdis ryškus įsirėžęs į atmintį- kaip labai spiegianti ir ypatingai besivaipanti persona.
Atsakyti

QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 28, 21:47)

Mano mados biggrin.gif
Ta bliondinė tetulė Neriman personažas, net ir dabar, užtenka aktorės nuotrauką pamatyti, pirmas įspūdis ryškus įsirėžęs į atmintį- kaip labai spiegianti ir ypatingai besivaipanti persona.

O serialas kaip tik nuo jos prasidėjo  :lol: todėl matyt taip atsargiai ir žiūrėjau pirmomis serijomis. O paskui tetutę su jos nesąmonėm tik prasukdavau ir vargo nemačiau  :lol:  :ax:​ O vat tetutės draugas Koray tai man labai patiko, geras prikolnas personažas, mane jo pasimaivymai pralinksmindavo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 28 sausio 2021 - 22:40