Kai aš tokia, kai man patinka įvairus žanras ir įvairiai auditorijai, tai veik va ir visi tokie išžiūrėti jau.
Panašu, kad belieka vasaros sezono laukti tik, kai atsiras kas linksmesnio tokio, naujo.
Mano žiūrėtinas sąrašiukas šiai dienai (noro mesti žiūrėti kol kas dar nėra): kai kas iš čia ramesnio, kai kas emocingesnio, balansas toks sakyčiau. Bet noriu jau ir linksmo-romantiško, noriu dar tokio naujai naujai, kai širdys dega ir nuo meilės užsidega rankos
Naujas, 4-ta serija dar tik, kol kas patinka, padėt į stalčių dar nekilo noras.
Ketvirta serija ypatingai patiko, laukiu penktadienio.
Kai rodo tą Selimą (Ali Atay), tai dar nebuvo taip, kad neprisiminčiau jo sūnų Fikret Ali, na kas per meilus vaikas
Nuo pat pradžių ypatingai man patiko topinis akcentas dukters-tėvo. Ši pagrindinė jaunutė aktorė - atradimas man. Jau tokia tyra. Feris labai patinka. Apskritai man patinka, kai herojai ne tik darbe bet ir jų asmeninio gyvenimo vingiai rodomi. Man patinka tokio pobūdžio.
Esu mačiusi neturkišką versiją, bet man įdomus ir turkiškas, labiau patinka patys aktoriai, mielesni širdžiai. Įdomu kiek nutols, kaip ir į ką turkai išrutulios šią istoriją.
Ypatinga mano simpatija- raudonplaukei Bahar.
Naujas, 3-čia serija dar tik, kol kas patinka, padėt į stalčių dar nekilo noras.
Geras fragas šiandienos.
Labiausiai mane dominantys veikėjai: Tomris, Iskander, Cicek, ir ta Kudret iš Babil. Dar įdomu kokia bus su Atlas, Ali.
Nerealiai įdomus vakarykštis fragas.
Sakiau nežiūrėsiu, sunkus... O išskirtinai dėl Burcu Biricik pradėjau žiūrėti, nuo jos atsiradimo seriale. Atskiros serijos kaip atskiros istorijos ir herojai jų, keičiasi. Dėl Burcu Bircik herojės (Boncuk) širdį spaudžia (kaip jai pradeda atsirasti šizofrenijos apraiškos, kaip liga pradeda progresuoti), kitai herojei- panikos atakos, agorafobija, bijo išeiti iš namų, net prie sūnaus kapo negalėjo būti, kai šį laidojo, ir t.t. ir pan.
Kaip baisu visa tai, o ypač dar kai taip realistiškai perteikia, parodo. Labai kokybiškas, bet ir labai nelengvas, jį reiktų labai dozuotai žiūrėti, bet yra jame kažkas tokio kas traukia žiūrėti. Būna pažiūri seriją ir ji dar kelias dienas galvoje sukasi. O žiūrėti reikia atidžiai, serijos jau neprasuksi, kad ir norėdamas.
Burcu Biricik esu mačiusi ne vieną jos projektą, puiki aktorė, na bet čia ji tiesiog pranoksta save, jos ampula čia vertas pačių geriausių įvertinimų. Aš apsakyti nemoku, reikia tai pamatyti.
Šeimyninė saga, tiksliau_dviejų šeimų šeimyninė saga. Aš su jais ir džiaugsme ir varge, tsakant. Mano meilė serialas, kai negali netikėti, kai širdys dega ir nuo meilės užsidega rankos.
Tuba tai nepasikeitus, iškart priminė KPA Elif. AčiūD grįžo jos ilgi plaukai. Pasiilgau aš jau jos.
Tubos herojės bus vardas Mavi, kaip suprantu. Režisieriaus asistentas pasufleravo 'į eterį'.
Žiūrėjus aš jį 12 serijų, dar pamenu norėjau, kad Nare ir Gedizas būtų kartu, bet paskui supratau, kad to tikrai nebus, be šansų.