Tai bus naujas personazas. Kol kas neraso apie jokia seseri. Scenariste parase, kad bus naujas personazas ir tiek.
Kažkur skaičiau, kad tai bus Nare netikra sesuo. Na, dar vieną seriją dirstelsiu, jei neužkabins, ties tuo ir baigsiu
<div>
<p>Laba vakarą. Noriu gero, linksmo, romantiško. Ką pasiūlysit? </p>
</div>
</blockquote>
<p>Jei linksmo tai:</p>
<p>Kiralik Ask</p>
<p>Sen Cal Kapimi</p>
<p>Erkenci kus</p>
<p>Dolunay</p>
<p>Afili Ask</p>
<p>Bay Yanlis</p>
<p>Ask Yeniden</p>
<p>Kiraz Mevsimi</p>
4 iš šių paminėtų žiūrėjau. Tik tiek galiu pasakyti-gaila sugaišto laiko.
Sen cal kapimi dabar tik anonsus peržiūriu, paskutinių 2 serijų jau net nežiūrėjau
Erkenci kus - idomio gal tik pirmos 15 seriju, paskui nusivažiavo taip, kad serialą dėl prastų reitingų uždarė
Afili ask- toks vidutiniškas, jei reikėtų rinktis iš naujo, nežiūrėčiau
Bay Yanlis irgi nieko gero, dėl prastų reitingų buvo uždarytas
Apibendrinus, priėjau išvados, kad turkai romantinių dramų kurti nemoka Arba tiesiog ne tas žiūriu
Ar yra dar žiūrinčių Sefirin kizi? Prieš pradedant žiūrėti naujausią serija, paskaičiau rusaičių komentarus,po kurių, man praėjo noras net įsijungti seriją. Pasirodo ir Gedizo nebelieka seriale Viskas, serialas sugadintas galutinai
Sen cal kapimi dabar tik anonsus peržiūriu, paskutinių 2 serijų jau net nežiūrėjau
Erkenci kus - idomio gal tik pirmos 15 seriju, paskui nusivažiavo taip, kad serialą dėl prastų reitingų uždarė
Afili ask- toks vidutiniškas, jei reikėtų rinktis iš naujo, nežiūrėčiau
Bay Yanlis irgi nieko gero, dėl prastų reitingų buvo uždarytas
Apibendrinus, priėjau išvados, kad turkai romantinių dramų kurti nemoka Arba tiesiog ne tas žiūriu
Ar yra dar žiūrinčių Sefirin kizi? Prieš pradedant žiūrėti naujausią serija, paskaičiau rusaičių komentarus,po kurių, man praėjo noras net įsijungti seriją. Pasirodo ir Gedizo nebelieka seriale Viskas, serialas sugadintas galutinai
Aš serialo neziuriu, bet ruses, tiksliau rusų forume, apie jį paskaitau, plius anonsus visad pažiūriu. Tai daugmaz pagrinda zinau. Būčiau kazkada prisiruosus paziureti, nors ne itin man tos kaimo razborkes patinka. Bet su savo Akyureku turiu viską paziuret 🤣 Na, bet, jai atejo Tuba, tai isvis privalau žiūrėti. Man užtenka, jau juos vienam anonse pamatyt. Man taip gerai jie ziurysi🤣 tik butu gerai, pradet nuo tos 37 serijos ziuret. Nes nu kol kas neisivaizduoju, kaip iki 37 serijos ziuri vieni serika, o po 37 jau kita. Galejo uzfinalint ta seriala su visais Gedizais ir Nare, tuomet kurt nauja serika su Sandzaru ir Giunes. Vat del to, net ir i online laikus būčiau grįžus.
O dabar, suprantu, kad tiems, kas nuo pradžių ziurejo, praktiskai nebera nei noro, nei tikslo ziureti.
Tai kad komedijinių daugiau ir nėra ką rekomenduot. Kiti dar blogesni. Man iš linksmų tik Kiralik Ask ir Erkenci kus patiko. Erkenci kus žiūrėjau per du kartus, peržiūrėjau pusę ir po kokių 5 mėnesių kitą pusę, tai labai ir neatsibodo. Viso vienu kartu nebūčiau sužiūrėjus. O va Kiralik Ask žiūrėčiau ir dar kartą ir jaučiu žiūrėsiu, kai nebebus ką žiūrėt.
Sen Cal Kapimi jau ir aš mečiau, jau kokias 10 serijų per 15 minučių kiekvieną prasukdavau, o paskutinės serijos pabaigą tik pažiūrėjau, kad žinočiau kas vyksta. Dabar tipo atmintį prarado, tai gal bent kažkiek įdomumo atsiras, nes ten jau tiek viskas malta, sumalta ir ištempta, matosi, kad nebėra ką rodyt, bet reitingai neblogi tai reikia kuo daugiau užsidirbti, kol dar nekrenta. Pradžia buvo gera ir daug žadanti, bet galiausiai sufeilino SCK, o į Hande iš vis žiūrėt po jo negalėsiu.
Sefirin Kizi žiūrėsiu būtinai, man Tubos ir Engino pora tobula, tai tikiuosi atsigaus serialas.
Liūdna kad Alev Alev išsikvėpė. Pirmos serios buvo tobulos, o dabar drungna, vos vis ištempiu.
O vat kokia gera Marasli 3 serija Vienintelis šiemet kurio labai laukiu ir kur nieko prasukinėt nereikia.
<p>Sen Cal Kapimi jau ir aš mečiau, jau kokias 10 serijų per 15 minučių kiekvieną prasukdavau, o paskutinės serijos pabaigą tik pažiūrėjau, kad žinočiau kas vyksta. Dabar tipo atmintį prarado, tai gal bent kažkiek įdomumo atsiras, nes ten jau tiek viskas malta, sumalta ir ištempta, matosi, kad nebėra ką rodyt, bet reitingai neblogi tai reikia kuo daugiau užsidirbti, kol dar nekrenta. Pradžia buvo gera ir daug žadanti, bet galiausiai sufeilino SCK, o į Hande iš vis žiūrėt po jo negalėsiu. </p>
<p> </p>
<p>Sefirin Kizi žiūrėsiu būtinai, man Tubos ir Engino pora tobula, tai tikiuosi atsigaus serialas.</p>
<p> </p>
<p>Liūdna kad Alev Alev išsikvėpė. Pirmos serios buvo tobulos, o dabar drungna, vos vis ištempiu.</p>
<p> </p>
<p>O vat kokia gera Marasli 3 serija Vienintelis šiemet kurio labai laukiu ir kur nieko prasukinėt nereikia. </p>
<p> </p>
Gerai, o jei ne juokingų, tai tada norėčiau kažko saldaus, bet ne ant tiek kaip sen cal kapimi. Jau net šlykštu nuo to saldumo. 4serijas prasukdama pažiūrėjau. Nusivažiavo juodai į lankas....
Šiaip ne mano žanras tie saldūs.
Bet va šitas man nieko buvo, toks paprastas, romantiškas. Jokių detektyvų, žudynių ir panašiai. Tiesiog paprasta, graži meilės istorija - kai turtingas pamilsta, neturtingą. Senesnis toks serialas. Tiesa, po jo, Neslia su Kadiru ir patapo pora gyvenime.
Fatih Harbiye
http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html
Ir man ši jų daina, tai super:
https://www.youtube....h?v=S8sXP1ajNMg
Bet va šitas man nieko buvo, toks paprastas, romantiškas. Jokių detektyvų, žudynių ir panašiai. Tiesiog paprasta, graži meilės istorija - kai turtingas pamilsta, neturtingą. Senesnis toks serialas. Tiesa, po jo, Neslia su Kadiru ir patapo pora gyvenime.
Fatih Harbiye
http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html
Ir man ši jų daina, tai super:
https://www.youtube....h?v=S8sXP1ajNMg
Ačiū. Uzmesiu akį. Aš žiūrėjau nr 309 tai va tokio tipo ieškau lengvo, be stiprių sukrėtimų, didelių baisių dramų