Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 14, 14:29)
<p>Kurį sezoną žiūrit? Aš tik pirmą mačius. Ar tiesa, kad trečiame nebelieka pagrindinės aktorės iš 1 ir 2 sezonų?</p>

Pirmą dar, bet prabėgom turkiškai visas serijas pražiūrėjau biggrin.gif Tiesa, 3 sezone jau kita aktorė.
Ir šiaip man asmeniškai graži Reyhan ir Emir pora, o ir realiam gyvenime aktoriai pora:)
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 14, 13:29)
Ar tiesa, kad trečiame nebelieka pagrindinės aktorės iš 1 ir 2 sezonų?

Tikra tiesa, nes as su ja dabar sol yanim ziuriu. Labai grazi man ta mergaite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 14, 15:23)
nes jau 93 serija,

blink.gif
Čia kaip nebuvo jokio bučinio Aslanų šeima su Akinu (gražia jaunatviška šukuosena), tik apsikabinimai biggrin.gif
Atsakyti

Graži tikrai, tik akys nors didelės bet labai liūdnos. O kaip Sol Yanim? Įdomus? Aš bijau pradėt žiūrėt, nes reitingas apie 3 sukasi, tai baisu, kad neleis įsibėgėt ir nukancelins.

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 14, 19:24)
<p>Graži tikrai, tik akys nors didelės bet labai liūdnos. O kaip Sol Yanim? Įdomus? Aš bijau pradėt žiūrėt, nes reitingas apie 3 sukasi, tai baisu, kad neleis įsibėgėt ir nukancelins.</p>

Aš kaip jau sakiau, man viskas patinka. Nėra kažko tokio wow išskirtinio, bet žiūrisi. Pradėjau žiūrėt nežinodama nei reitingų, nei nieko, kažkaip užkliuvo už akių ta aktoriukė ir tiek. Uždarys tai uždarys, ne pirmas kartas biggrin.gif
Atsakyti
ačiū už rekomendacijas, žiūriu Alev Alev, labai įdomus 4u.gif
Atsakyti

Iš Sefirin Kizi dėl sveikatos problemų pasitraukia Neslihan, o ją keičia Tuba :wub: Tai dabar jau vėl Sefirin Kizi žiūrėsiu, nes Tuba ir Engin man labai gražiai dera kartu. Įdomu kiek dar serijų su Tuba jiems pavyks ištempti, nes serialas jau tiek įsivažiavęs, kad jį buvo galima jau ir baigti. Dėl Neslihan man kažkodėl nuojauta, kad ji gal laukiasi ir jai kokia toksikozė dėl kurios labai pykina todėl negali vaidinti :hmm: Pažiūrėjau šiandien antrą seriją Marasli, tai man man jis dabar number 1 serialas. Burako vaidyba nepriekaištinga, mergaitė galėtų ir geriau, bet man jie kartu gerai žiūrisi.

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 19, 22:53)
<p>Iš Sefirin Kizi dėl sveikatos problemų pasitraukia Neslihan, o ją keičia Tuba wub.gif Tai dabar jau vėl Sefirin Kizi žiūrėsiu, nes Tuba ir Engin man labai gražiai dera kartu. Įdomu kiek dar serijų su Tuba jiems pavyks ištempti, nes serialas jau tiek įsivažiavęs, kad jį buvo galima jau ir baigti. Dėl Neslihan man kažkodėl nuojauta, kad ji gal laukiasi ir jai kokia toksikozė dėl kurios labai pykina todėl negali vaidinti hmm.gif Pažiūrėjau šiandien antrą seriją Marasli, tai man man jis dabar number 1 serialas. Burako vaidyba nepriekaištinga, mergaitė galėtų ir geriau, bet man jie kartu gerai žiūrisi.</p>

Paskutinė serija tai kažkoks dviejų valandų nesusipratimas doh.gif
Reikės laiko priprasti prie kito veido, bet tikiu, kad tai tik į gera ax.gif
Atsakyti
Aš Dukrą mečiau žiūrėti gal ties kokia 10 serija, ką ten iki šiol vis rodo? blink.gif
Atsakyti
Buvau ir esu nustebus dėl Tubos pasirinkimo, kaip iš giedro dangaus driokstelėjo, tikrai.
Drąsi, sakyčiau, va taip, įsilieti į serialą, kai seriale jau dabar serijų arti 40... Bet matyt jai geriau matyt.

vartotojo įkelta nuotrauka

"Maraşlı/Марашанец" ir antra serija man labai patiko.
Veiksmo-kriminalo-detektyvo judesy... Taip kaip mėgstu aš. Juolab nuo serialo kūrėjų „Soz“ atlydėtas, tai kur jau čia nepastebėsiu, vien tas garso takelis serijai beprasidedant_jau iškart atpažinčiau
https://www.youtube....NLQag...raşlı

Nepaprastai Alina patinka čia. Žiauriai ji tinka šiam vaidmeniui, o vaidmuo – jai. Beje, jai ypatingai tinka tamsi plaukų spalva, nepalyginsi, kai buvo su šviesiais. Vnž liux.

vartotojo įkelta nuotrauka

"Alev Alev" žiūrint antrą fragą, pamačiau, kad pagaliau Ruyai plaukuoseną kitaip sudėliojo. Žymiai geriau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 19, 22:53)
<p>Iš Sefirin Kizi dėl sveikatos problemų pasitraukia Neslihan, o ją keičia Tuba wub.gif Tai dabar jau vėl Sefirin Kizi žiūrėsiu, nes Tuba ir Engin man labai gražiai dera kartu. Įdomu kiek dar serijų su Tuba jiems pavyks ištempti, nes serialas jau tiek įsivažiavęs, kad jį buvo galima jau ir baigti. Dėl Neslihan man kažkodėl nuojauta, kad ji gal laukiasi ir jai kokia toksikozė dėl kurios labai pykina todėl negali vaidinti hmm.gif Pažiūrėjau šiandien antrą seriją Marasli, tai man man jis dabar number 1 serialas. Burako vaidyba nepriekaištinga, mergaitė galėtų ir geriau, bet man jie kartu gerai žiūrisi.</p>

Neslihan kažkokia žarnyno liga ar tai bakterija, kuria jos vyras yra sirgęs. Kiek supratau, tai nėra paparsta liga. Reikalingas ilgas gydymas:dieta, poilsis ir pan. Kiek skaičiau, ji jau per filmavimus ne kartą buvo nualpus ir labai krito svoris. Šiaip tai čia gavosi nepavydėtina situacija. Bet sveikata - svarbiausia. Visa kita - antriniai dalykai.
Mano nuomone, galėjo jie tą serialą užbaigti ir viskas. Tie reitingai ir šiaip neblizga. Bet nebūtų turkai, kad netemptų gumos, vis pinigėlių gaus už seriko pardavimus.
Aš Tuba irgi labai myliu, o jų porą su Enginu tai išvis ax.gif Po KPA labai jų vėl kartu norėjau, bet tikrai ne šiam seriale biggrin.gif Nors seriko nežiūriu, bet vis ruses paskaitau ir anonsus permetu akim. Serialas apie legendinę meilę. Nuo uolų ten šokinėja, žudosi ir pan. ir pyst dingo legenda. Ateina nauja meilė biggrin.gif
Nžn kaip žiūrovai tuo turi patikėti. Plius Nesliha man labai tiko šiam vaidmeniui. Ir kaip aktorė ji man labai patinka. Jie su Enginu man "vaidybiškai" labai panašūs. Mėgsta tokias ryškias emocijas, abu verkia gerai ax.gif Tūba visai kitas tipažas, ji tokia šalto tipo, bet kaip žmogus labai tinka su Engiaška. Scenaristė irgi iš KPA atėjo. Žodžiu, chebra ta pati biggrin.gif
Bet, kažkodėl niko gero čia, manau, nesigaus. Serialas vadinasi -DOČ PASLA, Bet jos seriale nėra ax.gif Man tai briedu kažkokiu kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2021 01 19, 23:10)
Paskutinė serija tai kažkoks dviejų valandų nesusipratimas  doh.gif
Reikės laiko priprasti prie kito veido, bet tikiu, kad tai tik į gera  ax.gif

Tai kas beliko daryti, kai Neslihan pranešė,apie pasitraukimą šeštadienį. Tai jie per dvi dienas turėjo visą seriją ne tik, kad perrašyti, bet ir perfilmuoti ir sumontuoti. Juk ten nebūna prifimuotų serijų išanksto biggrin.gif
Atsakyti