QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 19, 22:53)
<p>Iš Sefirin Kizi dėl sveikatos problemų pasitraukia Neslihan, o ją keičia Tuba
Tai dabar jau vėl Sefirin Kizi žiūrėsiu, nes Tuba ir Engin man labai gražiai dera kartu. Įdomu kiek dar serijų su Tuba jiems pavyks ištempti, nes serialas jau tiek įsivažiavęs, kad jį buvo galima jau ir baigti. Dėl Neslihan man kažkodėl nuojauta, kad ji gal laukiasi ir jai kokia toksikozė dėl kurios labai pykina todėl negali vaidinti
Pažiūrėjau šiandien antrą seriją Marasli, tai man man jis dabar number 1 serialas. Burako vaidyba nepriekaištinga, mergaitė galėtų ir geriau, bet man jie kartu gerai žiūrisi.</p>
Neslihan kažkokia žarnyno liga ar tai bakterija, kuria jos vyras yra sirgęs. Kiek supratau, tai nėra paparsta liga. Reikalingas ilgas gydymas:dieta, poilsis ir pan. Kiek skaičiau, ji jau per filmavimus ne kartą buvo nualpus ir labai krito svoris. Šiaip tai čia gavosi nepavydėtina situacija. Bet sveikata - svarbiausia. Visa kita - antriniai dalykai.
Mano nuomone, galėjo jie tą serialą užbaigti ir viskas. Tie reitingai ir šiaip neblizga. Bet nebūtų turkai, kad netemptų gumos, vis pinigėlių gaus už seriko pardavimus.
Aš Tuba irgi labai myliu, o jų porą su Enginu tai išvis
Po KPA labai jų vėl kartu norėjau, bet tikrai ne šiam seriale
Nors seriko nežiūriu, bet vis ruses paskaitau ir anonsus permetu akim. Serialas apie legendinę meilę. Nuo uolų ten šokinėja, žudosi ir pan. ir pyst dingo legenda. Ateina nauja meilė
Nžn kaip žiūrovai tuo turi patikėti. Plius Nesliha man labai tiko šiam vaidmeniui. Ir kaip aktorė ji man labai patinka. Jie su Enginu man "vaidybiškai" labai panašūs. Mėgsta tokias ryškias emocijas, abu verkia gerai
Tūba visai kitas tipažas, ji tokia šalto tipo, bet kaip žmogus labai tinka su Engiaška. Scenaristė irgi iš KPA atėjo. Žodžiu, chebra ta pati
Bet, kažkodėl niko gero čia, manau, nesigaus. Serialas vadinasi -DOČ PASLA, Bet jos seriale nėra
Man tai briedu kažkokiu kvepia