Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Marasli pirmos serijos reitingai neblogi - 5.79, permečiau akim su subtitrais tai įdomiai atrodo, laukiu su rusišku įgarsinimu. Ai tik va tie ūsai tai nervina, nes beveik niekam tie ūsai netinka, Ibo su ūsais subjaurojo, dabar Buraką :oh: Antra vertus suprantu kam jų reikia, kad atrodytų visiškai kitaip nei prieš tai buvusiame seriale.

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 11, 17:48)
Man pirma Kefaret serija irgi gerai susižiūrėjo, bet bijojau įsibėgėt žiūrėt, kad nenutrauktų dėl prastų reitingų, kaip jau nutiko su trim mano žiūrėtais serialais. Ir šiaip supratau, kad man nepatinka pa vieną seriją žiūrėt. Kol savaitė praeina aš jau būnu pamiršus ką ten rodė lotuliukas.gif

Na, Kefaret reitingo nepavadinciau prastu. Bendram kontekste nezinau, bet dienos lyderiai, tai kaip ir viskas gerai.
O man kaip tik patinka po serija ziuret, nes man, jei idomu, as nejauciu saiko ir reikia suziuret viska, kiek yra lotuliukas.gif

QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 12, 13:36)
<p>Marasli pirmos serijos reitingai neblogi - 5.79, permečiau akim su subtitrais tai įdomiai atrodo, laukiu su rusišku įgarsinimu. Ai tik va tie ūsai tai nervina, nes beveik niekam tie ūsai netinka, Ibo su ūsais subjaurojo, dabar Buraką doh.gif Antra vertus suprantu kam jų reikia, kad atrodytų visiškai kitaip nei prieš tai buvusiame seriale.</p>

Turkai usus ir siaip labai megsta. Tas pats Ibo nemazai laiko usus turejo ir del saves, ne del vaidmens. O kas liecia DEK tai man taip patinka, kad jis ten taip baisiai atrodo, kad nera pagundos ziureti to briedo su super duper pagrindine aktore priesakyje biggrin.gif Turbut visi tam seriale, iskaitant barmena, kur kava paduoda, vaidina geriau, nei pagrindine heroje biggrin.gif
Atsakyti

Na aš ne tokios blogos nuomonės apie Demet :lol: Ji man tik šiaip nelabai graži. Kaip komedijinė aktorė ji man puiki, Erkenci Kus labai gerai savo vaidmenį atliko, neįsivaizduoju kitos turkų aktorės, kuri būtų geriau Sanem suvaidinus. O vat drama deja turiu pripažinti yra ne jai. Blanki ji man DEK'e. Na va, pasižiūrėjau pirmą Marasli seriją, Turkserial.org pirmi su rusišku įgarsinimu įsikėlė. Pirma serija tikrai labai užkabino, Burakas net ir su ūsais gerai susižiūrėjo, o ir pagrindinė aktorė Alina neerzino. Nors nei scenaristai nei režisieriai nežiba labai gerais serialais praeityje, bet Marasli rodos daug žadantis ir dinamiškas. Žodžiu, rekomenduoju pažiūrėt.

Atsakyti
O aš įklimpau į to serialo žiūrėjimo, kurio anonsą pamačiusi sakiau, kad tikrai jo nežiūrėsiu biggrin.gif Yemin ( priesaika), bet pažiūrėjau pirmos serijos dalį lietuviškai poto prabėgom kelias ir tada su RU subtitrais pradėjau. Nieko superinio, bet atsitraukti negaliu biggrin.gif
Alev alev kelių serijų nemačiau tai galėsiu ramiai per laisvas dienas pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2021 01 12, 20:12)
O aš įklimpau į to serialo žiūrėjimo, kurio anonsą pamačiusi sakiau, kad tikrai jo nežiūrėsiu biggrin.gif Yemin ( priesaika), bet pažiūrėjau pirmos  serijos dalį lietuviškai poto prabėgom kelias ir tada su RU subtitrais pradėjau. Nieko superinio, bet atsitraukti negaliu biggrin.gif 
Alev alev kelių serijų nemačiau tai galėsiu ramiai per laisvas dienas pažiūrėti ax.gif
Mano kolegė įklimpus į "Emanet" serialo žiūrėjimą. Irgi sako, kad yra jame kažkas tokio, kas traukia žiūrėti, sunku, sako, paaiškinti biggrin.gif

Tiesą pasakius buvau nustebusi kai pamačiau, kad lietuviški kanalai tiek nemažai, šiuo metu, turkiškų serialų rodo: "Yemin", "Kiralik Ask", "Kirgin Cicekler", "Dogdugun Ev Kaderindir", "Mucize Doktor" bigsmile.gif

"Alev Alev". Man patiko, kad atsirado naujas (tvirto stuburo) personažas (iš "Babil" serialo ta Kudret, buvusi Suleimano žmona), moteris kuri kavinėje dirba. Man ji "Babil" seriale patiko savo pozyva ir charakteriu, ir čia tokia pat, stoikiška, drąsi, užgrūdinta, nepabūgsta padėti. Man dėl šitos atsiradusios Kudret įdomu labiausiai dabar, paslaptinga kad tokia ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Kivančas vos 10 metų negavo už mokesčių slėpimą?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 13, 17:52)
Kivančas vos 10 metų negavo už mokesčių slėpimą?
Kiek pamenu, tai ten jo buhalteris rankas pridėjo prie šitų reikalų, Kivančius nevengė mokesčių mokėti. Gerai, kad pavyko, kad išteisino, nes šitiek metų žmogui nervacijos per kažkokį ten sukčių...
Atsakyti

QUOTE(kami_ @ 2021 01 12, 20:12)

Mano kolegė įklimpus į "Emanet" serialo žiūrėjimą. Irgi sako, kad yra jame kažkas tokio, kas traukia žiūrėti, sunku, sako, paaiškinti biggrin.gif

Eš irgi Emanet žiūriu  :lol:  :lol:  :lol: Kažkaip pradėjau, nes norėjau įsitikinti, kad tie kasdieniniai serialai prasti, ir užsikabinau  :lol:  O dabar jau principo reikalas ištraukt bent kol pasibučiuot pribręs pagrindiniai herojai, nes jau 93 serija, o dar nieko, neseniai tik susiprato kad myli vienas kitą, bet dar slepia  :lol: O šiaip man tas pagrindinis aktorius Halil Ibrahim Ceyhan patinka, nes man patinka piktų vyrų tipažas  :lol: [attachment=269349:xPH6QjuS_400x400.jpg]

[attachment=269350:8f5a07d2f0ee0c4f835d3013ff91c296.jpg]

Atsakyti

Ir tiesa, kad skonis draugų neturi. Mačiau vienote turkiškų serialų grupėje vyksta diskusija apie labiausiai nepatikusius turkiškus serialus, tai joje jau pamačiau visus savo mėgstamiausius serialus. O kai vienoje vietoje pas vieną žmogų komentare pamatai SBY, Kuzgun, Kara para ask ir Cesur Ve Guzel tai nugriūt norisi ir paklaust, tai kurie tada patiko, jei jau šitie blogiausi  :lol:  :oh:

Atsakyti

O aš įklimpau į to serialo žiūrėjimo, kurio anonsą pamačiusi sakiau, kad tikrai jo nežiūrėsiu biggrin.gifYemin ( priesaika), bet pažiūrėjau pirmos serijos dalį lietuviškai poto prabėgom kelias ir tada su RU subtitrais pradėjau. Nieko superinio, bet atsitraukti negaliu biggrin.gif

Kurį sezoną žiūrit? Aš tik pirmą mačius. Ar tiesa, kad trečiame nebelieka pagrindinės aktorės iš 1 ir 2 sezonų?

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 14, 14:23)
Eš irgi Emanet žiūriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kažkaip pradėjau, nes norėjau įsitikinti, kad tie kasdieniniai serialai prasti, ir užsikabinau lotuliukas.gif O dabar jau principo reikalas ištraukt bent kol pasibučiuot pribręs pagrindiniai herojai, nes jau 93 serija, o dar nieko, neseniai tik susiprato kad myli vienas kitą, bet dar slepia lotuliukas.gif O šiaip man tas pagrindinis aktorius Halil Ibrahim Ceyhan patinka, nes man patinka piktų vyrų tipažas lotuliukas.gif 
Man regis jis per valstybinį kanalą transliuojamas, tai ten bučinių sulaukti- veik be prošvaiščių, absoliučiai rolleyes.gif
Aš dar esu apšviesta, tos pačios kolegės biggrin.gif kad jis dar ir dainuoja, aktorius šis.
Dar ne tik piktų bet ir blogiečių man, nes pasirodo, kad nei jis ten piktas nei jis blogietis, aplinkybės ir aplinka tik kalta biggrin.gif

QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 14, 14:26)
Ir tiesa, kad skonis draugų neturi. Mačiau vienote turkiškų serialų grupėje vyksta diskusija apie labiausiai nepatikusius turkiškus serialus, tai joje jau pamačiau visus savo mėgstamiausius serialus. O kai vienoje vietoje pas vieną žmogų komentare pamatai SBY, Kuzgun, Kara para ask ir Cesur Ve Guzel tai nugriūt norisi ir paklaust, tai kurie tada patiko, jei jau šitie blogiausi lotuliukas.gif doh.gif
Jie atsakytų taip pat tą patį- skonis draugų neturi biggrin.gif
Aš ir kartais nesuprantu ir nusistebiu tyliai mintyse_na KAIP? KAIP gali patikti? KAIP gali būti įdomu? Kodėl? Ką ten TOKIO tame mato? Ir paskui kažkaip staigiai susivokiu, kad, tpfu, tai taip nekorektiška, stebėtis, gi visi skirtingi, skoniai skirtingi, ir kas čia neaišku, pagalvoju, sau biggrin.gif

QUOTE(gerbeja123 @ 2021 01 14, 14:29)
Ar tiesa, kad trečiame nebelieka pagrindinės aktorės iš 1 ir 2 sezonų?
Tikrai, mačiau bendrame sraute kažkada, ir ji dabar vaidina seriale

Atsakyti

Sol yanim bijau pradėt žiūrėt, nes reitingai neblizga, bijau, kad nutrauks per anksti :unsure:

Atsakyti