Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Man dar įspūdį paliko, kad pirmą dieną (po pirmo bučinio) buvo ir pirma naktis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 14, 14:23)
Plaukai - moters puošmena, o dar tokie - tai be žodžių wub.gif Džezūre visai man ji nebuvo graži, todėl dabar žiūriu ir neatsižiūriu aš į ją. Bet eisena vis tiek nervina biggrin.gif
Man Tuba = ilgi plaukai, tuomet Tuba man pati Tubiausia. Pamenu, kaip gaila man buvo jos gražių ilgų plaukų, kai "Cesuru ve Guzel" ją pamačiau trumpais plaukais... na, bet ten buvo susiję tai ir su kilniu tikslu ir su serialu....

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 15, 00:28)
Man dar įspūdį paliko, kad pirmą dieną (po pirmo bučinio) buvo ir pirma naktis bigsmile.gif

Pamenu, kaip patiko tas Omero pavydas kavinėje biggrin.gif arba, kai atvyko į naktinį klubą jie, jis tipo- mano, eksponatas žvilgsniais ir rankomis neliečiamas (Elif) biggrin.gif daug kas patiko žodžiu. Ir apskritai, patiko kad su humoro ingredientais (man visad patinka su subtiliu humoru, pagyvina serialą tai, įneša spalvų ir gyvasties).

Sinjorinos ir Komirsaro nuotykiai oi kaip tęsėsi visame kame... žinoma, būta visko, vis tik 54 serijos, bet man svarbiausia buvo, kad pabaiga - happy end.

Man nepaprastai patiko Romoje kai buvo jie, matyt todėl, kad Italija, o ypatingai italų kalba - mano silpnybė.

Dar patiko tai (kaip kad "Medcezir'e" seriale), kad serialo pabaigoje ne personažai atsisveikina, o aktoriai wub.gif

O dar kai su kriminalu, veiksmu, detektyvo elementais, visais rebusais, su amor ir amore mio, bei šaudo-gaudo mėgėjams, tai man net labai tiko ir patiko.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 12 15, 03:33)
kai "Cesuru ve Guzel" ją pamačiau trumpais plaukais... na, bet ten buvo susiję tai ir su kilniu tikslu ir su serialu....

Gali papasakoti? 4u.gif

Oj, kaip gerai, kad gera pabaiga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 15, 08:33)
Gali papasakoti? 4u.gif

Oj, kaip gerai, kad gera pabaiga bigsmile.gif
Kad nėra ką labai pasakoti smile.gif Tuba (ir ne ji vienintelė iš aktorių) nukirptus plaukus paaukojo/padovanojo organizacijai, kuri kuria perukus onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams, kad vaikai galėtų juos (perukus iš natūralių plaukų) dėvėti po chemoterapijos.
Atsakyti

Gal kas žiūrit sužeisti paukščiai? Kokia nuomonė? Verta pradėt?

Atsakyti

Gal kas žiūrit sužeisti paukščiai? Kokia nuomonė? Verta pradėt?

Aš pradėjau, bet po kelių serijų mečiau, nepatiko, galvojau aš geriau įsijungsiu verta serialą ir savęs nekankinsiu.

Atsakyti
Kaip laikotės? ax.gif Su artėjančiais newyear.gif
Šiais metais turėjau aplankyti Stambulą... Tai ačiū koronai.. gun_bandana.gif Linkiu, kad kitais metais tiek keliautume, kad neliktų laiko serialams bigsmile.gif

___

Tituluoju Tuba blogiausia aktore bis.gif Manekenė (čia tik spėju), tapus aktore. Holivudo tipo vaidyba. Kažkaip labai man skiriasi nuo kitų turkaičių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 gruodžio 2020 - 23:39
vartotojo įkelta nuotrauka

Žiūrėjau premjerą „Son Yaz“. Visko po truputi yra. Patiko, sudomino. Laukiu sekančios serijos.

Son Yaz 2. Teaser

Mafijos vadeiva Selcuk norėdamas apsaugoti savo sūnų (sūnų vaidina aktorius Alperen Duymaz) priima sprendimą išduoti savo bendrus ir tapti saugomu liudytuoju mainais už apygardos prokuroro Selimo pažadą jam, kad jis pats, asmeniškai, jo sūnų Akgiuą saugos kaip savo akį (o tai tikrai nėra lengva, nes Akgiuną medžioja kita gauja).

Mafijozo sūnus ir prokuroras... Patiko ir labai gerą įspūdį paliko jų personažų vyriškasis duetas; susistygavę abu nematoma gyja, kaip dvi artimos sielos. Jie man tokie panašūs savo esybe. Man regis šio mafijozo sūnaus dėka prokuroras savo gyvenimą pakeis į geresnę pusę. Vnž geri vyrai, tikri tokie, tik kad vieniši abu jaučiasi.

Prokuroro ir jo žmonos linija taip pat įdomi, įdomu ir juos stebėti.

Mama ir dukra- tokios panašios aktorės parinktos, ir labai simpatiškos.

Pabaiga serijos man ypatingai patiko bigsmile.gif Pažiūrėsim kaip jiems seksis, dvi barikados pusės biggrin.gif

Atsakyti

Visi turkiski serialai pastaruoju metu nusivaziavo ir atsibodo. Hercai numeciau, nes pasimeciau siuzete, Doc pasla numeciau nes ta pati per ta pati minko, nu kiek galima  :oh: Sen cal kapimi jau mirties taske, jei po vestuviu neuzbaigs to serialo, tai nezinau ka jie ten toliau rodys. Sen cal kapimi tai akivaizdus irodymas, kad gali sudet du grazius aktorius ir neturet jokios kibirksties tarp ju. Ir labiausiai tam koja kisa Hende pastovus sypsojimasis ne i tema. Na kad ir paskutineje serijoje, jau ten reikalai vyksta, tipo aistra liepsnoja, o lovoje voliojantis Hende zvengia ir taip akivaizdziai matosi, kad tas zvengimas ne siuzete numatytas, o tiesiog jai nejauku, nepatogu taip filmuotis. Tai negi negalejo perfilmuot tos schenos... Tikiuosi kitam naujam seriale Keremas gaus mokancia vaidinti aktore, nes Hende nervina juodai. 

Zumruduanka numeciau ir laukiau kol pabaigs pagaliau ta seriala, tai reiks prisest paziuret tris paskutines serijas.

DEK irgi i kazkokias lankas nusivaziavus, nebegaliu ziuret i Ibo, netik negrazus su tais usais ir baisia sukuosena, bet dar ir kazkoki nestabilu moteru skriaudika vaidint turi. 

Ka dar pasiziuriu atsakingai kiekviena savaite tai Alev alev, nes kiekvienoje serijoje vis kokia bomba ismeta, tai nenuovodziai ziurisi. Fainai, kad netampo gumos ir labai dinamiskai viskas vyksta. Na tik su pirmu buciniu jau galetu irgi nebestabdyt.

Is naujienu laukiu Marasli su Burak Deniz, siandien pirma serija iseina. Patiko treileris, gerai nufilmuotas atrodo. Ta Alina Boz man nebais patinka, viena seriala su ja esu macius, bet del Burako ziuresiu.

Atsakyti

Žalia Rūta, 30 Gru 2020 - 23:39, parašė: Tituluoju Tuba blogiausia aktore bis.gifManekenė (čia tik spėju), tapus aktore. Holivudo tipo vaidyba. Kažkaip labai man skiriasi nuo kitų turkaičių.
Man Tuba patiko ir Kara para ask ir Cesur ve Guzel. Tikrai ne blogiausiai man ji vaidina, nors tikrai yra vaidinanciu geriau. As blogiausios aktores titula si sezona skiriu Hande Ercel. Uz ta idiotiska sypsojimasi kur reikia ir nereikia ir vienoda veido israiska visiskai skirtingose scenose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 11 sausio 2021 - 13:19
Man tai Hande yra Tuba jaunystėje biggrin.gif Jų vaidyba man vieno lygio. Ir vaidmenys visada vienodi, nes kažko daugiau nelabai ir sugeba. IMHO. Bet grynai vizualiai Keremas su Hande idealiai tinka, leidžiu jiems "ženytis" lotuliukas.gif

Aš žiūriu menedžerius ir man jie tobuli, o dar Kefaret ir Sol yanim. Viskas kolkas įdomu ir patinka. Bet, kaip visada, nepopuliaru biggrin.gif
Ai, dar reiks Sadakatsiz pasivyti, nes nebuvo laiko pažiūrėt. Kadangi mačiau originalą, tai jau nebetaip įdomu turkus žiūrėt, nors turkų aktoriai, mano akimis, daug geresni, ir gražesni, ir man labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 11 sausio 2021 - 15:45

Milagra, 11 Sau 2021 - 15:44, parašė: Aš žiūriu menedžerius ir man jie tobuli, o dar Kefaret ir
Man pirma Kefaret serija irgi gerai susižiūrėjo, bet bijojau įsibėgėt žiūrėt, kad nenutrauktų dėl prastų reitingų, kaip jau nutiko su trim mano žiūrėtais serialais. Ir šiaip supratau, kad man nepatinka pa vieną seriją žiūrėt. Kol savaitė praeina aš jau būnu pamiršus ką ten rodė :lol:
Atsakyti