Maniau, kad apie Aišė sužinos link finalo.. Tai ką dar rodys, kad neliko paslapčių?
Aš tiesą pasakius netikiu, kad iki gegužės bus, nerealu, tiesiog.
"Если верить слухам, то договор Ветреного продлён ещё на 13 серии, то есть до конца февраля 2021гг. Если рейтинги и сценарий позволят, то ATV продлить контракт до мая!"
"Хорошие показатели в тотал и хорошие продажи за рубеж позволяют продлить показ сериала Ветреный на полный сезон. Напомним, что сериал является внутренним производством телеканала ATV и права на зарубежные продажи принадлежат каналу. Если рекламодатели в тотал подпишут соглашение на новый сезон, то канал продлит показ проекта до мая. Судьбу Ветреного мы узнаем в первой неделе января, когда будут перезаключены договора с рекламодателями."
Man toks jausmas, tarytum bus 52 serijos, t. y. jei 1(vienas) sezonas yra laikoma, kad tai yra 13 serijų paketas, tai 13 x 4 = 52 serijos, tai 12.18 d. būtų paskutinė 52-oji serija (nes sekantį penktadienį kaip tik jau Kalėdų diena, vadinamosios ilgosios šventinės atostogos Turkijos serialams bus, kaip ir kasmet), kaip ir tobula viskas, beeet, aš vis dar prisimenu II sezono teaser'ius, kai visi, visa didelė šeima kartu, Azizė su Nasuhu, ReyMir, kūdikis jų, kaip ir pildosi viskas...
Papildyta:
Antras fragas 49 serijos
Jei korona nepamaišys, 2021 nusimato serialas su Baris Arduc ojej kaip laukiu
https://www.imdb.com...f_=nm_flmg_wr_1
[attachment=268840:Dolw0ZbXUAA8b5Ea___medialibrary_original_1050_548.png]
Bir Annenin Günahi
Per savaitgalį pasivijau visus žiūrimus serialus, ir ką, ir vis tik bene geriausiai žiūrisi Zumruduanka. Gaila, kad gelbėdami Sen Cal Kapimi nugrūdo į blogą dieną ir jau ir taip vos besilaikantys reitingai dar žemyn nusivažiavo, bet antravertus - antras sezonas, 20 serijų, galėtų jau ir pabaigti, kad nuobodus nepasidarytų. O Sen Cal Kapimi kad gelbėja, tai nenuostabu, paskutinė serija visai apie nieką. Nors su turkais kaip visada bajeriai, tik suprastėja serialas tai reitingai ir pakyla, nors gal čia dėl tos dienos pakeitimo, kad į šeštadienį padėjo SCK reitingai pasitaisė. Galėtų jau SCK irgi baigti, nusibodo tas pats per tą patį. Alev Alev paskutinė serija man šiek tiek silpnesnė nei pirmos, bet principe patiko, gerai, kad su pagrindinių herojų jausmais netampo gumos ir gan dinamiškai viskas vystosi, pagal tai lyg norėtusi tikėti, kad nebus labai ilgai ir ištęstas, nors ką ten gali žinot. Sefirin Kizi jau irgi galėtų baigti, apženyt pagaliau tuos nelaimėlius ir užraukt. Norisi šviežių serialų, gerai, kad Alev Alev yra.
O serialo su Barišu, Giokčė, ir Salihu ir aš labai laukiu, jei niekas nepakiš kojos turėtų pradėti filmavimus jau sausio mėnesį Ir dar labai gerai, kad per Netflixą rodys
O Hercai užmečiau dėl laiko stokos, aplamai daug užmetus esu serialų dėl laiko stokos, bet stengiuosi taisytis
Aš tai žiūriu Kara Para Ask. Nu ne gi galvoju nebus koks brolis sesė blogietis? Kažkas ne taip tada. Ir kai dėjo pirmo sezono paskutinėj serijos broliukas. Tai maža nepasirodė, ypač - dėl paralelinės šeimos.
Bet Tubos plaukai...
Jo, brolis tai ten -tyli kiaulė gilią šaknį knisa, švelniai tariant.
Jo, brolis tai ten -tyli kiaulė gilią šaknį knisa, švelniai tariant.
Plaukai - moters puošmena, o dar tokie - tai be žodžių Džezūre visai man ji nebuvo graži, todėl dabar žiūriu ir neatsižiūriu aš į ją. Bet eisena vis tiek nervina
Elif man vienas gražiausių, stilingiausių ir šiaip iausių personažų pas turkus. Tikrai stilistai ją labai gražiai rengė ir puošė Bet pritariu Tubos eisena ( su aukštakulniais) ir kelienai ne itin gražūs