Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Indrijan @ 2020 11 22, 14:27)
<div>💥🔥Праздник в Ветреном фандоме. </div><div>Стало известно,  что канал АТВ подписал соглашение с MIA Yapim на продолжение сезона. Тем самым #ВЕТРЕНЫЙ будет идти до конца этого сезона, т.е. до мая 2021 года.</div><div>
</div><div>Labai džiugios naujienos, noriu pabaigos ir tikrai užtenka paskutinio sezono, bet noriu kad pabaiga būtų lėtai ir logiškai.❤️</div>

Bet jau ir atrodė, kad pabaiga tuoj....

Man dar įdomu, kas yra Irenos vyras (kaip visada man su vardais problema atsiminti). Galvočiau, kad jis tėvo sūnus, bet kreipiasi tai vardu į Rejan tikrą tėvą. Kokia jo paslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 lapkričio 2020 - 17:07
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 22, 17:07)
Man dar įdomu, kas yra Irenos vyras (kaip visada man su vardais problema atsiminti). Galvočiau, kad jis tėvo sūnus, bet kreipiasi tai vardu į Rejan tikrą tėvą. Kokia jo paslaptis?
Jis, t. y. Harunas, yra Fiusun Aslanbey sūnus.

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
Tai čia išeina, kad Yaren yra Aslanbej familijos marti biggrin.gif
Miranas Šadoglų tokią didelę šeimą turi apie kurią nei svajojo nei sapne regėjo ir dar plius dvi sesytes turi heart.gif
Niekad negalvojau, kad kada mintyse Zehrai dėkosiu ir dėl Geniul širdį spaus.
Saldžiausias momentas buvo, kai Miranas Yaren moralą grasinančiai atskaitė.
Papildyta:
Džichanas nenori Mirano įsileisti į šeimą kaip savo sūnėno, neva iš priešų jis, priešu ir liks, o čia jo dukra Yaren Aslanbej patapus, į priešų pusę nutekėjus... biggrin.gif Oi jau tas bumerangas biggrin.gif
p.s. jei čia tikrai viskas taip.
Atsakyti
Visgi, o čia tavo įžvalgos, ar skaitei kitų įžvalgas?
Nu va, kiek gi dar yra ir Aslambėjų, pasirodo bigsmile.gif

O kodėl Fiusun tiek laiko buvo už kadro?

Tai Hazaras ir Aslanas gyvi?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 22, 22:26)

Nesu tikra, bet artimiausiu metu tik mažylės Giul nebeliks. Visi kiti turėtų tęsti filmavimą.
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2020 11 22, 23:22)
Nesu tikra, bet artimiausiu metu tik mažylės Giul nebeliks. Visi kiti turėtų tęsti filmavimą.

Vaje, tikiuos, kad išvyks pas močiutę kokią..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 22, 22:35)
Vaje, tikiuos, kad išvyks pas močiutę kokią..
Liks, liks, tik, kad vaizdas dabar kuriam laikui toks bus sukurptas, kad neva mokykloje ir pan,. na, nes iš tikrųjų, mergaitė mokyklą lanko ir tie skrydžiai į Mardiną, vaidyba, vargina ir ją ir tėvus jos. Vėliau/pabaigoje vėl Geniul atsiras.
Bent šiai dienai numatymai yra tokie ir ne kitokie.
Atsakyti
Tai logiška, plius, nelabai ten apie ką kas ir sukasi jau.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 23, 00:19)
Tai logiška, plius, nelabai ten apie ką kas ir sukasi jau.

dar galėtų kokią sceną sukurt susitikimo su broliu Miranu wub.gif Bet panašu, kad tai nenumatyta, nes mergaitės jau senokai nebematome kadre. Ir aš girdėjau, kad tik finalinėm serijom ji sugrįš.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 22, 21:26)
Visgi, o čia tavo įžvalgos, ar skaitei kitų įžvalgas?
Nu va, kiek gi dar yra ir Aslambėjų, pasirodo bigsmile.gif

O kodėl Fiusun tiek laiko buvo už kadro?

Atsakysiu tik į pirmą, nes kitu atveju atsakius į likusius būtų spoiler'is.

Mano įžvalga tokia, kad aš nelabai linkusi tikėti, kad Harunas yra Aslanbėjus, t. y. Fiusun Aslanbej sūnus. Na, negi pati motina savo sūnų norėtų apvesdinti su Šadoglų dukra... Nooors, pamenu, kai pradžioje tik Harunas atsirado seriale kaip naujas personažas, tai jis tarytum ir turėjo kažką tokio aslanbėjiško savyje; Yaren jis greit sutramdydavo, mokėdavo būti grėsmingu ir pagąsdinti kai nieks nematydavo, nes niekaip kitaip gi neidavo jos sutramdyti, bet kam kantrybė būtų trūkusi, o čia dar jam ir vesti ją žūtbūt reikėjo.
Juolab, šioje serijoje Fiusun sakė, kad jokių pretenzijų ir sąskaitų suvedinėjimo su Šadoglų, jie kaip Aslanbėjai, neturi, o tai reiškia, jei Harunas tikrai jos sūnus, tai palikus jam Yaren, damoklo kardas pakibtų virš abiejų šeimų, vėl būtų kaip tame posakyje- ta pati mergelė, tik kita suknelė.
Aš linkusi manyti, kad galimai Harunas yra Mahfuzo sūnus, t. y. Reyan tėvo sūnus. Man jie net ir panašūs kaip tėvas ir sūnus (man apskritai šiame seriale visi panašūs šeimose surinkti, kaip tikri giminaičiai visi. Sultan, Aslanas, Gionul tarpusavy man labai panašūs, ir kiti taip pat).

Man Harunas tai patinka (laukiu kada išmuš jo valanda), dabar kažkuo ir pagražėjęs net (gal kad plaukai ilgesni nei buvo) ir jis oi kaip turi velniūkiškų bruožų savyje, iki dabar nepamiršau kaip velniūkiškai spindinčiomis akimis jis erzino ir per dantį traukė Miraną biggrin.gif

Atsakyti
Tai ir aš tą patį rašiau, kad Harūnas Rejan tėvo sūnus galėtų būti, bet kreipiasi vardu į tėvą unsure.gif
Tavo įžvalgos labai racionalios. Dabar bandau prisiminti, su kuo Harūnas kalbėjo, kai sakė, jog gal jau galima skirtis? Bet liepė dar jam pasilikti...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 23, 21:02)
Tai ir aš tą patį rašiau, kad Harūnas Rejan tėvo sūnus galėtų būti, bet kreipiasi vardu į tėvą  unsure.gif
Tavo įžvalgos labai racionalios. Dabar bandau prisiminti, su kuo Harūnas kalbėjo, kai sakė, jog gal jau galima skirtis? Bet liepė dar jam pasilikti...
Ar ne su Aslanu tik kalbėjosi mastau.gif
Žinok, vis tik panašu, kad pirmas variantas su Harunu... (spoiler'į skaičiau). Bet ir sekasi gi tai Yaren doh.gif Aš tik neįsivaizduoju kaip jie tą paaiškins unsure.gif
Atsakyti
Davė fragą būsimos 49 serijos "Hercai" 😲 Va čia tai posūkis 💥 Taip netikėtai 💣 Žagtels dabar Azizė, nepavydžiu jai...
Atsakyti