QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 22, 21:26)
Visgi, o čia tavo įžvalgos, ar skaitei kitų įžvalgas?
Nu va, kiek gi dar yra ir Aslambėjų, pasirodo
O kodėl Fiusun tiek laiko buvo už kadro?
Tai Hazaras ir Aslanas gyvi?
Atsakysiu tik į pirmą, nes kitu atveju atsakius į likusius būtų spoiler'is.
Mano įžvalga tokia, kad
aš nelabai linkusi tikėti, kad Harunas yra Aslanbėjus, t. y. Fiusun Aslanbej sūnus. Na, negi pati motina savo sūnų norėtų apvesdinti su Šadoglų dukra... Nooors, pamenu, kai pradžioje tik Harunas atsirado seriale kaip naujas personažas, tai jis tarytum ir turėjo kažką tokio
aslanbėjiško savyje; Yaren jis greit sutramdydavo, mokėdavo būti grėsmingu ir pagąsdinti kai nieks nematydavo, nes niekaip kitaip gi neidavo jos sutramdyti, bet kam kantrybė būtų trūkusi, o čia dar jam ir vesti ją žūtbūt reikėjo.
Juolab, šioje serijoje Fiusun sakė, kad jokių pretenzijų ir sąskaitų suvedinėjimo su Šadoglų, jie kaip Aslanbėjai, neturi, o tai reiškia, jei Harunas tikrai jos sūnus, tai palikus jam Yaren, damoklo kardas pakibtų virš abiejų šeimų, vėl būtų kaip tame posakyje- ta pati mergelė, tik kita suknelė.
Aš linkusi manyti, kad galimai Harunas yra Mahfuzo sūnus, t. y. Reyan tėvo sūnus. Man jie net ir panašūs kaip tėvas ir sūnus (man apskritai šiame seriale visi panašūs šeimose surinkti, kaip tikri giminaičiai visi. Sultan, Aslanas, Gionul tarpusavy man labai panašūs, ir kiti taip pat).
Man Harunas tai patinka (laukiu kada išmuš jo valanda), dabar kažkuo ir pagražėjęs net (gal kad plaukai ilgesni nei buvo) ir jis oi kaip turi velniūkiškų bruožų savyje, iki dabar nepamiršau kaip velniūkiškai spindinčiomis akimis jis erzino ir per dantį traukė Miraną
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.