Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Kas Akinui nutiko filmuojantis?

Atsakyti
Kai buvo filmuojama scena kritimas nuo uolos, Akinas atsisakė kaskadininko paslaugos, darė tai pats, ir krisdamas susižeidė veido srityje; praskėlė antakį (uždėjo kelias siūles) ir susibraižė veidą.
Po dviejų dienų jis grįžo į filmavimo aikštelę, užgrimavo gerokai keliose vietose, kad ekrane nesimatytų susižeidimų, ir tęsė darbą.

vartotojo įkelta nuotrauka

________

Na kas per draugeliai... biggrin.gif Dievinu aš juos

________

Kaip man patiko šios dienos fragas, o daina wub.gif Tobulai dainą parinko; pavadinimas jos ir žodžiai tokie gražūs, tikrai, kaip pirštu į akį, apie Akiną.
Tokia Akiniška, vyriška daina https://www.youtube....annel=AhmetKaya

(priedainyje tas vayyyy vayyyy vayyyy balso tembras man Vysockį priminė ir mūsų Dambrauskaitę Birutę, dievaži) biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau prisivijau HERCAI.

Gaila, kad Iren linijos nelabai yra. Kas ten pas juos per santykiai, įdomu? Jai vis dar jokio įtarimo, kodėl jis ją vedė?

Dėl Nasucho ir Fisun.
Tikiuos, kad pati Fiusun susirado Nasuchą. O dėl Aišė? Palieka finalui?
Bet kodėl tiek laukti (dėl Fiusun, kodėl ji tiek metų stebėjo ir tiek)? Nes filmas biggrin.gif Ir ta Aslano paėmimo istorija - nu man briedas biggrin.gif

Dėl Aslan. Aš tai vertinu kaip psichiškai nesveiko (Azizė) žmogaus sprendimą. Nes dėl savo keršto visą savo giminę padarę nelaimingą, švelniai tariant. Kiekvienas JOS žingsnis buvo klaida - neteko sūnaus, neteko anūkės, sesers (net mirtis nebuvo tokia jiems baisi, kaip visas gyvenimas). Neteko VISŲ laimės. Aptemęs protas iki negaliu.

Bet ir Aslano aš nesuprantu. Arba suprantu - traumuotas žmogus, negali irgi racionaliai mąstyti, tai suprantama, kad galvoje viskas susimaišę ir persimaišę.

VISGI, o iš kur tu žinai, kad Hasaras Aišė sūnus? Skaitei?

Džachanas... įdomu, kiek toli eis. Bet irgi suprantu jį, tikrai tėvas visą gyvenimą jį žemino. Ta nelygybė negali nepalikti antspaudų. Azatas ir Hazaras - vieninteliai giminės šviesuliai.

QUOTE(Visgi @ 2020 11 15, 21:47)
Nuo vakar menu mįslę keturgyslę ir įminti negaliu ..senolis Nasuhas Azizė rezidencijoje su ta Fiusun... mastau.gif Ne veltui išvykęs buvo taip paslaptingai, kad sūnai net nežinojo kur tiksliai...

Jis vienintelis giminės tęsėjas, šaknys, linija... kad nenudobtų jo, kad pati galėtų veikti laisvų rankų įranga. Apie Miraną Azizė nenutuokia, o apie Hazarą tai tuo labiau...

Dėl anūko, kad neatitektų dukters vyro globai. Ans gi dar ir švaistūnas, tai vaikas liktų plikas basas, o dar ir bijo jo vaikas, matos, kad trauma vaikui, nekalba. Aš nžn kaip turkai suraitys istoriją, bet teko skaityti, kad originalioje serialo versijoje ši gydytoja (žuvusios dukters mama, berniuko senelė) serga mirtina liga, todėl, ji nori tokį apsaugos skydą užtikrinti berniukui. Mane kitkas neramina, tas jos žentas, t.y. berniuko tėvas, man regis tikrai supras, kad čia ne jo žmona. Kaip Čiček su juo susitvarkys? mastau.gif Nesvarbu, kad visa apdegusi, kad tatoo nėra, padarys, bet vis vien, neatskirti, mano galva, neįmanoma; balso tembras, lūpos, dantys, sąkandis, ir pan,.
Man regis berniukas su ja ir liks, ji pati našlaitė, tai padės, mažum prisiriš prie jo. Kas liečia gydytoją, tai sunku pasakyti ar ji čia laimei ar nelamei Čiček pasitaikė kely. Gal vis tik antras variantas mastau.gif
Na, o Ruya'ai tai galėtų kitaip plaukuoseną daryti, nes pagrinde yra surišti į uodega, tai bent jau stilingiau tą darytų irnesakyk.gif

Užtai adrenalinas daro patį stipresniu su kiekvienu smūgiu biggrin.gif Regeneracija garantuota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 18 lapkričio 2020 - 12:13
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 18 lapkričio 2020 - 19:59
Žalia rūta, nors ne manęs klausėt, bet Hazaras tikrai Azizės sūnus, iš smalsumo pažiūrėjau keletą spoilerių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo florete: 18 lapkričio 2020 - 22:45
Florete, ačiū.

Man labai įdomu, ką darys Miranas, kai atsipeikės. Pusę serijos depresijas rodys - ko labai nenorėčiau.
Atsakyti

Per kur Alev Alev žiūrėti????

Per ten kur žiūrėdavau rašo, kad "Deja, vaizdo įrašas pašalintas autorių teisių savininko prašymu!"

O žiūrėdavau per http://turkishtv.ru/arba turkish-tv-series.ru

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 11 20, 16:57)
<p>Per kur Alev Alev žiūrėti????</p>
<p>Per ten kur žiūrėdavau rašo, kad "Deja, vaizdo įrašas pašalintas autorių teisių savininko prašymu!"</p>
<p> </p>
<p>O žiūrėdavau per <a data-ipb='nomediaparse' href='http://turkishtv.ru/'>http://turkishtv.ru/</a>arba turkish-tv-series.ru </p>

http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html
Atsakyti

Žalia rūta ačiū  :bigsmile: Pažiūrėjau. Nu kokia atgaiva man tas Alev Alev. Tikiuosi bus per kur jį žiūrėt, nes būtų žiauriai gaila jei iš visur išimtų. Toks malonumas kai gali žiūrėti serialą ir nereikia persukinėti neįdomių scenų su tarnų, kaimynų, giminaičių ir dar bala žino ko šalutinėmis istorijomis skirtomis tik pratempti laiką ir kuo mažesnėm pastangom išspausti 2 su viršum valandų seriją.

O šiaip turkai mane vėl stebina. Tik pasitaisė Sen Cal Kapimi, taip iškart reitingai ir nukrito  :lol: O kol buvo nuobodžios serijos apie nieką, tai reitingai aukštumoje.

Gal man kas galėtų paaiškinti Cukurova fenomeną, pasižiūrėjau reitingus, kažkoks kosmosas, pasižiūrėjau serialo ištraukas youtube ir nesupratau dėl ko ten jį žiūrėt. Čia matyt vėl iš serijos, protu turkų nesuprast  :lol: 

Atsakyti
Kas nežiūrėjo paskutinės Hercai serijos ir nenorite spoilintis - neskaitykite.

Įdomu, miro ar jie abu? Kokios mintys? Pati serija tai bais neįdomi.
Atsakyti
„Babil“. Avantiūra, afera, kriminalas... Patinka toks turinys jei siužetas įtraukiantis (tiesa, per vidury ten truputi buksavo), ir nesvarbu žinomos zviazdos ar nežinomos zviazdos vaidina. Viršelis su turiniu neturi kartais nieko bendro, ir atvirkščiai (būna ir taip, ir dar visaip), o geriausia, žinoma, kai sutampa ir tas ir anas.
Gaila Egemen‘o, kad taip per anksti saugiklius išmušė... Labai gaila man jo, visomis prasmėmis.
Negaila Suleiman‘o; liko kaip vienišas stepių vilkas, ir dar kur kur... ilgam. Didžiausia bausmė už jo nuopelnus – bumerangas, kaip pasiklosi, taip išsimiegosi.
Kudret, žmona Suleimano, kaip personažas, labai patiko. Protinga, įžvalgi, racionali. Kudret savo vyrui dėjo šachą ir matą, ką reiškia- karalius negyvas, kaip sumanė taip ir padarė. Tas taip ir nutiko.
Nepaprastai patiko, kad Erfanui padėjo ji, kad abu sukirto rankomis dėl abipusės naudos.

Ir pirmasis Egemen‘as ir antrasis Egemen‘as vykusiai susitvarkė su savo personažo vaidmeniu (aktorius Ozan Guven, vėliau aktorius Onur Saylak). Irfan‘as, Eda, Ilay taip pat įtikinami buvo.
Pasigedau pačioje pabaigoje tik Hakano (Kudret ir Suleimano sūnaus), nors menkiausios užuominos kas ir kaip su juo....
Vienžo, finalinėje serijoje, visiems pagal poreikius ir nuopelnus atseikėta.
A, ir man patiko, kad vis tik berniukas Egemen‘ą žino kaip savo tėtį, tėčiu jį vadina.

„Alev Alev“. Esu tikra, kad berniukas suprato, kad ji – ne jo mama, t. y. Atlas‘as pažino Cicek. Likimo ironija- ji jį išgelbėjo nuo gaisro, jis ją- nuo kilpos. Jau tas berniuko tėvas, tai fu, ne vyras, kalakutas kažkoks. Aš tik nepagaunu kampo iš kur yra taip gerai pažįstami ta gydytoja ir tos mergaitės tėvas, tas buvęs meras, t. y. Džemre vyras (vardą pamiršau).
Su tuo Džemre antru nėštumu, tai ką aš žinau... lengvai tariant nesąmonė truputi, jei tas tikrai taip, kaip kad serijoje buvo parodyta (leptelta slaugytojos).
Kaži, kiek yra nuoširdus tas Cicek gyvanašlys, t. y. likęs jaunikis tas (vardą pamiršau).
Sekančios, 4-tos serijos fragas – intriguojantis. Man regis jis Cicek tikrai pažino, na, arba ilgai jam tas netikėtas susidūrimas neišeis iš galvos, tik įdomu, jis jai bus gero linkintis ar vis tik bus su užmojais nudobti ją. Dar nežinia aišku ką tas pačiuožęs brolis jo jam patars, jei sužinos...

„Sadakatsiz“. Vis pagalvoju, Asya tokia protinga, o šovė į galvą taip neapdairei pasielgti, tokį kozirį įduoti savo vyrui į rankas, ir dar prieš skyrybas, kai bus sprendžiamas klausimas apie vaiko globą.
Galvojau, kad šioje serijoje Bahar Mertui pasiduos, juolab, kai apie vaiką jis prabilo.
Atsakyti
💥🔥Праздник в Ветреном фандоме. 
Стало известно,  что канал АТВ подписал соглашение с MIA Yapim на продолжение сезона. Тем самым #ВЕТРЕНЫЙ будет идти до конца этого сезона, т.е. до мая 2021 года.

Labai džiugios naujienos, noriu pabaigos ir tikrai užtenka paskutinio sezono, bet noriu kad pabaiga būtų lėtai ir logiškai.❤️
Atsakyti