Įdomu kiek daug ar vis tik nelabai ženkliai pakeis turkai nuo originalo.
Įdomu kiek daug ar vis tik nelabai ženkliai pakeis turkai nuo originalo.
Labai gera Alev Alev pirma serija! Kokia įtampa, tas gaisro scenas labai sunku buvo žiūrėt, nu labai gerai nufilmuota, pagarba ir režisieriui ir operatoriui. Aktorių visų vaidyba puiki, gal tik Omero vaidmeniui toks savotiškas aktorius parinktas, nepatinka man tokio tipažo vyrai, tokie varguoliai teisinguoliai, nu bet vaidina šiaip gerai, gal priprasiu. Toygar Isikli muzika mažokai atsiskleidė, bet manau todėl, kad gaisro scenų daug buvo ir visa serija tokioje dielėje įtampoje, kad nebuvo kada tai muzikai skleistis. O jau intrigų intrigėlių užsukta Kodėl močiutė sukeitė Cicek ir savo mirusios dukters papuošalus, kodėl ji nori Cicek kuo greičiau pas save pasiimti ir nuo visų nuslėpti? Kodėl Cemre vyras taip pergyveno, kai sužinojo, kad ji liko pastate ir galėjo sudegti? Juk atrodo kad jis jos nekenčia ir nori atikratyti Daug gerų personažų ir daug vietos plėtotis įdomioms siužeto linijoms, o ir meilės istorija gali būt ne viena Nu ir svarbiausia, kad reitingai pirmos serijos geri, gal pagaliau turkams kažkas patiks ir neužrauks po 4rių serijų kaip Seref sozu, už kurį turkams negaliu atleisti nu tokį potencialą serialas turėjo, kam reikėjo į prastą dieną jį įkišti. Laikau kumščius už Alev Alev ir tikiuosi, kad ir kitos serijos bus tokios įtraukiančios.
Alev Alev vakar net du kartus bandžiau žiūrėti, labai sunkiai pradžia įtraukia. Bet, kaip esu pastebėjus, jei manęs pradžia neįtraukia, tai po to būna labai gerai. O jei pirma serija tokia wow, tai viskas ir baigiasi ta pirma serija
Trečias man sezonas labai ❤
Trečias man sezonas labai ❤
Tai labai gerai, kad į pabaigą. Antras sezonas jau buvo nuobodokas. Ir net labai. Gerai, jei trečias bus geras iki galo
Dar vis bandau suprast, kas yra Aslan, tai yra kiek jis geras, kiek ne. Tas Rijan foto 'kampelis'. Nu čia dabar, kai iš kito filmo žanro, bet gal dar bus logiškas paaiškinimas
Ir kam bobulė jį slėpė Tokia iškrypus apsauga, kad net vaikui geriau augti internate..
Nu kaip man Alev Alev patinka Antra serija irgi puiki. Kaip manot, kodėl močiutė Čiček nori vietoje savo dukros prakišti, kad žentas anūko nepasiimtų? Ar kad anūkas neliūdėtų motiną praradęs? Be tik kaip ji galvoja įtikinti visus, kad ten jos dukra, juk išvaizda nėra labai neatpažįstama net ir apdegus, galėjo kažkaip labiau ją pabjaurot, nors jaučiu ateityje prioperuos ją ir sutvarkys jai tą veidą.
Sen Cal Kapimi tikrai atsigavęs, jau antra serija iš eilės įdomiai susižiūrėjo. O Hercai bandžiau sugrįžt žiūrėt tai supratau, kad nieko nebesuprantu, jaučiu reiks ir ankstesnes serijas pakartot ir atidžiau žiūrėt, nes niekas man ten nebeaišku.
Man regis berniukas su ja ir liks, ji pati našlaitė, tai padės, mažum prisiriš prie jo. Kas liečia gydytoją, tai sunku pasakyti ar ji čia laimei ar nelamei Čiček pasitaikė kely. Gal vis tik antras variantas
Na, o Ruya'ai tai galėtų kitaip plaukuoseną daryti, nes pagrinde yra surišti į uodega, tai bent jau stilingiau tą darytų
O iš senienų žiūriu Kara para ask per Netflix ir pradėsiu žiūrėti Ethos