Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 06, 18:18)
Seref Sozu paskutinė serija ir neišvertė unsure.gif
Neverta žinok ir žiūrėti, be pabaigos, 4 ta serija kaip nufilmuota taip ir palikta (ji nufilmuota taip tarytum bus 5 serija). Logiška, kad neverta jiems jau buvo perfilmuoti ją ir pateikti kaip finalą, paliko taip kaip yra.
QUOTE(Indrijan @ 2020 11 06, 18:55)
Ar žiūrėjote pirmą seriją "Alev Alev"? Man labai labai patiko, tos dvi valandos taip pralėkė intrigų ir įdomumo pilnas serialas. Visos pagrindinės aktorės labai patinka. Ir dar labai nenorėjau, kad Berker Guven kuris "Zalim Istanbul" Nedimo vaidmenį atliko, kad būtų šiame seriale gerietis, jis man labai nepatinka, jaučiu nežiūrėčiau, o jis paliko mirti dvi merginas ir pats pabėgo, tai tikiu kad jis čia vaidins blogietį.
Jis čia blogietis bus, toks sumanymas nuo pat pradžių jo buvo, jis norėjo blogiečio vaidmens. Man Hazar Erguclu personažo labai gaila buvo.
Įdomu kiek daug ar vis tik nelabai ženkliai pakeis turkai nuo originalo.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 06, 22:07)
Kas per bauda? unsure.gif
Neteko skaityt instagram'e, twitter'yje? Na gi tas, kaip ir visada, neadekvatusis cenzorius RTUK kurs tipo prižiūri viešą moralę ir elgesį (kabutėse)...baudą kanalui dėjo. Tik, kad bauduoja ne tuos kuriuos reikia ir ne ten kur reikia, vienžo kaip visada irnesakyk.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labai gera Alev Alev pirma serija! Kokia įtampa, tas gaisro scenas labai sunku buvo žiūrėt, nu labai gerai nufilmuota, pagarba ir režisieriui ir operatoriui. Aktorių visų vaidyba puiki, gal tik Omero vaidmeniui toks savotiškas aktorius parinktas, nepatinka man tokio tipažo vyrai, tokie varguoliai teisinguoliai, nu bet vaidina šiaip gerai, gal priprasiu. Toygar Isikli muzika mažokai atsiskleidė, bet manau todėl, kad gaisro scenų daug buvo ir visa serija tokioje dielėje įtampoje, kad nebuvo kada tai muzikai skleistis. O jau intrigų intrigėlių užsukta  :unsure: Kodėl močiutė sukeitė Cicek ir savo mirusios dukters papuošalus, kodėl ji nori Cicek kuo greičiau pas save pasiimti ir nuo visų nuslėpti? Kodėl Cemre vyras taip pergyveno, kai sužinojo, kad ji liko pastate ir galėjo sudegti? Juk atrodo kad jis jos nekenčia ir nori atikratyti  :hmm: Daug gerų personažų ir daug vietos plėtotis įdomioms siužeto linijoms, o ir meilės istorija gali būt ne viena  :wub:  Nu ir svarbiausia, kad reitingai pirmos serijos geri, gal pagaliau  turkams kažkas patiks ir neužrauks po 4rių serijų kaip Seref sozu, už kurį turkams negaliu atleisti  :aggressive:  nu tokį potencialą serialas turėjo, kam reikėjo į prastą dieną jį įkišti. Laikau kumščius už Alev Alev ir tikiuosi, kad ir kitos serijos bus tokios įtraukiančios.

Atsakyti
Galvojau nelįsiu, kad nepaskaityti spoilerių, tai labai gerai, kad paskaičiau, tai žiūrėsiu be iliuzijų, kad bus pabaiga. Liūdesys, aišku, kad taip padarė... Niekaip nesuvokiu, kodėl tokie turkų reitingai unsure.gif

Alev Alev vakar net du kartus bandžiau žiūrėti, labai sunkiai pradžia įtraukia. Bet, kaip esu pastebėjus, jei manęs pradžia neįtraukia, tai po to būna labai gerai. O jei pirma serija tokia wow, tai viskas ir baigiasi ta pirma serija biggrin.gif
Atsakyti
Pradėjau žiet HERCAI trečią sezoną. Kol kas - labai įspūdinga, bent jau pirma serija.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 10, 16:30)
Pradėjau žiet HERCAI trečią sezoną. Kol kas - labai įspūdinga, bent jau pirma serija.
Dabar ypač įdomu, bo eina jau į pabaigą istorija/serialas, viskas atskleidžiama. Ne už ilgo ir užbaigs, kaip kad ir žadėta buvo, kad max iki žiemos-gruodžio švenčių. Galvoju ~50-52 serijos bus viso.
Trečias man sezonas labai ❤
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 11 10, 18:34)
Dabar ypač įdomu, bo eina jau į pabaigą istorija/serialas, viskas atskleidžiama. Ne už ilgo ir užbaigs, kaip kad ir žadėta buvo, kad max iki žiemos-gruodžio švenčių. Galvoju ~50-52 serijos bus viso.
Trečias man sezonas labai ❤

Tai labai gerai, kad į pabaigą. Antras sezonas jau buvo nuobodokas. Ir net labai. Gerai, jei trečias bus geras iki galo bigsmile.gif

Dar vis bandau suprast, kas yra Aslan, tai yra kiek jis geras, kiek ne. Tas Rijan foto 'kampelis'. Nu čia dabar, kai iš kito filmo žanro, bet gal dar bus logiškas paaiškinimas unsure.gif

Ir kam bobulė jį slėpė unsure.gif Tokia iškrypus apsauga, kad net vaikui geriau augti internate.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 lapkričio 2020 - 22:58

Nu kaip man Alev Alev patinka  :wub:  Antra serija irgi puiki. Kaip manot, kodėl močiutė Čiček nori vietoje savo dukros prakišti, kad žentas anūko nepasiimtų? Ar kad anūkas neliūdėtų motiną praradęs? Be tik kaip ji galvoja įtikinti visus, kad ten jos dukra, juk išvaizda nėra labai neatpažįstama net ir apdegus, galėjo kažkaip labiau ją pabjaurot, nors jaučiu ateityje prioperuos ją ir sutvarkys jai tą veidą.

Sen Cal Kapimi tikrai atsigavęs, jau antra serija iš eilės įdomiai susižiūrėjo. O Hercai bandžiau sugrįžt žiūrėt tai supratau, kad nieko nebesuprantu, jaučiu reiks ir ankstesnes serijas pakartot ir atidžiau žiūrėt, nes niekas man ten nebeaišku.

Atsakyti
Man dar "Alev Alev" aktorės Zuhal Olcay veik nepažint, vizualiai kitokia, nes jos personažai "aukštuomenės' damos labiau link yra/buvę...

Atsakyti
Pasirodo, padaryti DNR ne visada ateina į galvą biggrin.gif
Atsakyti
Nuo vakar menu mįslę keturgyslę ir įminti negaliu ..senolis Nasuhas Azizė rezidencijoje su ta Fiusun... mastau.gif Ne veltui išvykęs buvo taip paslaptingai, kad sūnai net nežinojo kur tiksliai...

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 10, 22:52)
Ir kam bobulė jį slėpė unsure.gif Tokia iškrypus apsauga, kad net vaikui geriau augti internate.. unsure.gif
Jis vienintelis giminės tęsėjas, šaknys, linija... kad nenudobtų jo, kad pati galėtų veikti laisvų rankų įranga. Apie Miraną Azizė nenutuokia, o apie Hazarą tai tuo labiau...

QUOTE(gerbeja123 @ 2020 11 14, 21:32)
Nu kaip man Alev Alev patinka wub.gif Antra serija irgi puiki. Kaip manot, kodėl močiutė Čiček nori vietoje savo dukros prakišti, kad žentas anūko nepasiimtų? Ar kad anūkas neliūdėtų motiną praradęs? Be tik kaip ji galvoja įtikinti visus, kad ten jos dukra, juk išvaizda nėra labai neatpažįstama net ir apdegus, galėjo kažkaip labiau ją pabjaurot, nors jaučiu ateityje prioperuos ją ir sutvarkys jai tą veidą.
Dėl anūko, kad neatitektų dukters vyro globai. Ans gi dar ir švaistūnas, tai vaikas liktų plikas basas, o dar ir bijo jo vaikas, matos, kad trauma vaikui, nekalba. Aš nžn kaip turkai suraitys istoriją, bet teko skaityti, kad originalioje serialo versijoje ši gydytoja (žuvusios dukters mama, berniuko senelė) serga mirtina liga, todėl, ji nori tokį apsaugos skydą užtikrinti berniukui. Mane kitkas neramina, tas jos žentas, t.y. berniuko tėvas, man regis tikrai supras, kad čia ne jo žmona. Kaip Čiček su juo susitvarkys? mastau.gif Nesvarbu, kad visa apdegusi, kad tatoo nėra, padarys, bet vis vien, neatskirti, mano galva, neįmanoma; balso tembras, lūpos, dantys, sąkandis, ir pan,.
Man regis berniukas su ja ir liks, ji pati našlaitė, tai padės, mažum prisiriš prie jo. Kas liečia gydytoją, tai sunku pasakyti ar ji čia laimei ar nelamei Čiček pasitaikė kely. Gal vis tik antras variantas mastau.gif
Na, o Ruya'ai tai galėtų kitaip plaukuoseną daryti, nes pagrinde yra surišti į uodega, tai bent jau stilingiau tą darytų irnesakyk.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 15, 11:00)
Pasirodo, padaryti DNR ne visada ateina į galvą biggrin.gif
Užtai adrenalinas daro patį stipresniu su kiekvienu smūgiu biggrin.gif Regeneracija garantuota biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, man labai patiko, kad ir Fyratas turės antrą pusę, nepaprastai gera mintis kūrėjų rolleyes.gif Taip šauniai tinka jie vienas kitam, o ir Fyratas mielas, juokingas buvo, tas jo ir jos toks konfrontacinis pašnekesys ir ta pažintis jų tokia biggrin.gif

Atsakyti
Įtraukė mane Alev Alev, laukiu naujos serijos biggrin.gif
O iš senienų žiūriu Kara para ask per Netflix ir pradėsiu žiūrėti Ethos ax.gif
Atsakyti