Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 27, 11:28)
Kas čia per namas?

Atmestinai žiūrėjot filmą, o veltui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 27, 12:09)
Atmestinai žiūrėjot filmą, o veltui smile.gif

Aš tik pasitikslinau.
Atsakyti
Pakartosiu 4u.gif
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 27, 00:21)

Bihter aborta pasidare ir nuo Bihliulio???? Nes mano ir buvo TASKAS, kai jis uzklause, ar tu saugaisi.. va tada supratau, kad cia jau viskas..  Ir taip iseina, kad tai nebuvo tuscia fraze.

Atsakyti
Ačiū, niekas nepadeda man dužusios širdies susirinkti, radau senose temose. Net neįsįvazdavau, kad ten atskiros temos yra... Likusį siužetą supratau iš komentarų, o jei būčiau žiūrėjus iki galo, tai neišgyvenčiau, širdis išoktų. Dabar gana, kažkaip reikia užsimiršti unsure.gif NIEKADA nebežiūrėsiu liūdnų. Nu ne mano psichikai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 27, 13:35)
Ačiū, niekas nepadeda man dužusios širdies susirinkti, radau senose temose. Net neįsįvazdavau, kad ten atskiros temos yra... Likusį siužetą supratau iš komentarų, o jei būčiau žiūrėjus iki galo, tai neišgyvenčiau, širdis išoktų. Dabar gana, kažkaip reikia užsimiršti unsure.gif NIEKADA nebežiūrėsiu liūdnų. Nu ne mano psichikai.

Tų temų ne viena ir ne dvi biggrin.gif Aš gi neveltui sakiau, kad tai labiausiai aptarinėjamas serialas.
Jo unikalumas tas, kad be jokių detektyvų, lavonų kalnų, šaudymų ir gaudymų, visus už virvučių tampančių blogiečių ir tt. Vien tik meilė, kokia ji ten bebūtų, kiekvienas ją suvokiame kitaip, prikaustė prie ekranų milijonus žmonių ir veik po 10 metų šis serialas vis dar aptarinėjamas ir vis dar tebeverda aistros. Abejingų jis nepalieka, aš pati sunkiai po jo atsigaudinėjau, kaip dabar pamenu. Iš karto po to pradėjau žiūrėti Kuzey Guney ir oi kaip sunku buvo persijungti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 01 27, 15:58)
Jo unikalumas tas, kad be jokių detektyvų, lavonų kalnų, šaudymų ir gaudymų, visus už virvučių tampančių blogiečių ir tt. Vien tik meilė, kokia ji ten bebūtų,

Būtent, tokių vienas du.
Man teko šį serialą pradėti žiūrėti kartu su drauge nes buvo svečiuosi kurį laiką kaip tik rodė per tv, atrodo žiūrėjom tą patį bet labai skirtingai viską matėm man buvo kažkas wow kažkas labai stipru dar iki dabar numeris 1 o va draugės visai nesujaudino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justmina: 27 sausio 2017 - 16:43
Gundė mane tos Cesur vestuvės, tai pažiūrėjau paskutinę seriją. Šįkart labai patiko, tikrai įdomu. Jei nebebus tų nesąmonių su gaisrais, avarijom ir sprogimais tai bus galima žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 01 26, 20:21)
O žiūrit kasnors Ölene Kadar? Man visai patinka!
Aš žiūriu. Visai patinka. 3-čios serijos pabaiga labai netikėta. Labai gerai, kad Seliv viską savo akimis pamatė.
Šioje serijoje momentais atpažinau Omer'ą iš KPA. Beril ir Ender tai man tokia truputi liguista sutuoktinų pora.
Baisu, kai gyveni savo namuose, esi su savo vyru, o jautiesi svetima-vieniša tarp savų (aš čia apie Beril). Pati kalta.
O jau kokie namai baisūs, nesvarbu, kad prabanga, bet šalti, nejaukūs, brrr, atrodo lyg viskas tuoj šerkšnu pasidengs.
V ž ledo rūmai.

Na ir žinoma, naujas įvaizdis šiame seriale Daghan'o (Engin Akyürek) man patinka.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gaila, kad neturiu daugiau ką su Kivanč žiūrėti verysad.gif Kurtas nepatiko, mečiau, bet lyg irgi bloga pabaiga? unsure.gif

Ką dar galima POZITYVAUS? Neištęsto.
Atsakyti
Ask I Memnu žiurejau su malonumu, pirmas serialas palikes tokį įspūdį...vaidyba...meilė...kančia....man jis toks unikalus, nieko panašaus nesu mačiusi ir nemanau kad pamatysiu. Vis pažiuriu klipus youtube su Bihter ir Behliuliu... wub.gif o po jo ilgai nieko nenorejau žiureti, apmastymuose buvau. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 01 27, 22:31)
Aš žiūriu. Visai patinka. 3-čios serijos pabaiga labai netikėta. Labai gerai, kad Seliv viską savo akimis pamatė.
Šioje serijoje momentais atpažinau Omer'ą iš KPA. Beril ir Ender tai man tokia truputi liguista sutuoktinų pora.
Baisu, kai gyveni savo namuose, esi su savo vyru, o jautiesi svetima-vieniša tarp savų (aš čia apie Beril). Pati kalta.
O jau kokie namai baisūs, nesvarbu, kad prabanga, bet šalti, nejaukūs, brrr, atrodo lyg viskas tuoj šerkšnu pasidengs.
V ž ledo rūmai.

Na ir žinoma, naujas įvaizdis šiame seriale Daghan'o (Engin Akyürek) man patinka.

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš tai be abejonės žiūriu. Kitaip nei turkam viskas man ten patinka _ nuo a iki z. Toks kažkuo savotiškas serialas. Patinka, kad kiekviena serija kaip atskiras filmas, turintis savo pavadinimą. Ypač patinka, dėmesys kiekvienam garsui. Tarkim vakarykstes scenoje, kai Ilmazas ėjo susitikti su Daghanu, taip įtikinamai tą sceną nufimuota, tokia įtampa sukurta, jog atrodo pati ten rimčiau, visi kūno raumenys įtempti. Apskritai, jaučiasi dėmesys kiekvienai detaliai. visi veikėjai įdomus, kiekvienas su sava paslaptimi...Žodžiu, tikiuosi, kad nenusivaziuos į lankas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 27, 22:23)
Gaila, kad neturiu daugiau ką su Kivanč žiūrėti verysad.gif Kurtas nepatiko, mečiau, bet lyg irgi bloga pabaiga?  unsure.gif

Ką dar galima POZITYVAUS? Neištęsto.

Keista, kad niekas nepasiūlo „Tūkstantis ir viena naktis”
http://m.imdb.com/title/tt0905574/
Buvo pirmas serialas per tv, aš žiūrėjau išsižiojus, kaip patiko mirksiukas.gif
Atsakyti