QUOTE(Visgi @ 2017 01 27, 22:31)
Aš žiūriu. Visai patinka. 3-čios serijos pabaiga labai netikėta. Labai gerai, kad Seliv viską
savo akimis pamatė.
Šioje serijoje momentais atpažinau Omer'ą iš KPA. Beril ir Ender tai man tokia truputi liguista sutuoktinų pora.
Baisu, kai gyveni savo namuose, esi su savo vyru, o jautiesi svetima-vieniša tarp savų (aš čia apie Beril). Pati kalta.
O jau kokie namai baisūs, nesvarbu, kad prabanga, bet šalti, nejaukūs, brrr, atrodo lyg viskas tuoj šerkšnu pasidengs.
V ž ledo rūmai.
Na ir žinoma, naujas įvaizdis šiame seriale Daghan'o (Engin Akyürek) man patinka.
Aš tai be abejonės žiūriu. Kitaip nei turkam viskas man ten patinka _ nuo a iki z. Toks kažkuo savotiškas serialas. Patinka, kad kiekviena serija kaip atskiras filmas, turintis savo pavadinimą. Ypač patinka, dėmesys kiekvienam garsui. Tarkim vakarykstes scenoje, kai Ilmazas ėjo susitikti su Daghanu, taip įtikinamai tą sceną nufimuota, tokia įtampa sukurta, jog atrodo pati ten rimčiau, visi kūno raumenys įtempti. Apskritai, jaučiasi dėmesys kiekvienai detaliai. visi veikėjai įdomus, kiekvienas su sava paslaptimi...Žodžiu, tikiuosi, kad nenusivaziuos į lankas...