Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Nei chemijos, nei vaizdo, nei išvis nieko ten nėra. Fragus kartais permetu. Šiaip turbūt pirma aktorė, su kuria net Ibo negali jokios chemijos išspausti. Nors galvojau, kad jis ir su medžiu suchimičintų, bet, pasirodo, ne biggrin.gif

Su ta chemija tai čia ilgos diskusijos biggrin.gifMan Keremas ir Hande yra tiesiog be galo gražus, išoriškai tobulai tinkantis paveikslėlis. Nu tegul ženyjasi jie, vaikai tobuli gausis lotuliukas.giflotuliukas.gifO vaidybos tai ten išvis nėra. Hande man apskritai viena prasčiausių aktorių ax.gifAnksčiau negalėjau išvis į ją žiūrėti, erzindavo juodai tas tupas klapsėjimas akim ir ta pati viena veido išraiška. Tik Gunesin kizlari žiūrėdama prie jos pripratau. Tas vaidmuo tokios tuštutės fyfačkos jai labai tiko. O visą kitą darbą Tolga už juos abu atliko. Nes tik į jį krypdavo akys ir tik jo emocijos išliko atmintyje.

Man tarp Ibo ir Demet irgi chemijos nei lašo neliko, pradžioje dar lyg ir buvo, o dabar no no. Bet ir gerai, aš labai tikiuosi, kad Zeynep su Baris (Engin Ozturk) susimes, nes jie man geriau kartu žiūrisi, nei Demet su IBO. 

O dėl Hende pritariu visu 110 proc. Jei anksčiau dar ir turėjau dvejonių, tai po SCK įsitikinau, kad ji absoliučiai nemoka vaidinti, man ji turbūt blogiausiai vaidinanti turkų aktorė, kuri tik klapsi akim, būna graži, o SCK dar ir ištisai šypsosi scenose, kur nereikėtų šypsotis. Ta jos tragiška vaidyba mane erzina ir dažnu momentu net grožis nebeatperka. O su Keremu jie man gražiai žiūrisi tik nuotraukose, kur nieko nekalba ir nevaidina  :lol:

Rezultate, šį sezoną chemiją man geriausiai Enginas su Neslihan plėšia, ir vienareikšmiškai Engino dėka, nors po Sefirin Kizi ir Neslihan mano akyse pakilo.

Jei Ariza tik kaimiečių razborkės, tai tada jis tikrai ne man, aš žiūriu tik apie meeeeilę  :lol: Razborkių užtenka kiek per žinias parodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 02 lapkričio 2020 - 22:28
Pagaliau pažiūrėjau II sezoną
https://www.netflix..../title/81037848
Man vis tik labiau patiko I sezonas👍
Atsakyti
Visgi, o gal žinai, kada Ask102?
Atsakyti

Pagaliau pažiūrėjau II sezoną
https://www.netflix..../title/81037848
Man vis tik labiau patiko I sezonas👍

Man neatsidaro, apie ką tu čia?

Atsakyti

Aš ne ji, bet dar negreitai kiek aš žinau, juk jį tik vasarą nufilmavo, laukiu labai labai❤️

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 03, 13:14)
Man regis, kiek pamenu, 2020 12 mėn - 2021 04 mėn, tame tarpe.
QUOTE(Indrijan @ 2020 11 03, 22:04)
https://www.youtube....channel=Netflix
Atsakyti

QUOTE(Indrijan @ 2020 11 03, 22:04)
https://www.youtube....channel=Netflix

Taip ir pagalvojau, aš ir tik praeitą savaitę pažiūrėjau, truputi nuvylė tikėjausi tokio pačio įdomumo kaip pirmasis, bet žiūrėti buvo galima. Tikiuosi trečiasis įdomesnis bus, su vaiku istorija turėtų įdomiai išsirutulioti.

Atsakyti
Sen Cal Kapimi - kokia faina serija wub.gif
Atsakyti
Seref Sozu paskutinė serija ir neišvertė unsure.gif
Atsakyti
Aš tai žaviuosi neatsižaviu turkais. Visas serialas apie neištikimybę - DIEDO. Jis gyvena dvigubą gyvenimą, mulkina savo šeimą, išduoda žmoną, manipuliuoja, vagia jos uždirbtus pinigus. Ir čia viskas ok. O kai kažkelintoje serijoje ta išduota moteris iš keršto nueina į kairę, ko net ekrane nerodo, tik duoda suprasti, serikas iš karto gauna baudą. Kapiec biggrin.gif
Atsakyti

Ar žiūrėjote pirmą seriją "Alev Alev"? Man labai labai patiko, tos dvi valandos taip pralėkė intrigų ir įdomumo pilnas serialas. Visos pagrindinės aktorės labai patinka. Ir dar labai nenorėjau, kad Berker Guven kuris "Zalim Istanbul" Nedimo vaidmenį atliko, kad būtų šiame seriale gerietis, jis man labai nepatinka, jaučiu nežiūrėčiau, o jis paliko mirti dvi merginas ir pats pabėgo, tai tikiu kad jis čia vaidins blogietį.

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2020 11 06, 19:55)
Aš tai žaviuosi neatsižaviu turkais. Visas serialas apie neištikimybę - DIEDO. Jis gyvena dvigubą gyvenimą, mulkina savo šeimą, išduoda žmoną, manipuliuoja, vagia jos uždirbtus pinigus. Ir čia viskas ok. O kai kažkelintoje serijoje ta išduota moteris iš keršto nueina į kairę, ko net ekrane nerodo, tik duoda suprasti, serikas iš karto gauna baudą. Kapiec biggrin.gif

Kas per bauda? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrijan @ 2020 11 06, 19:55)
<p>Ar žiūrėjote pirmą seriją "Alev Alev"? Man labai labai patiko, tos dvi valandos taip pralėkė intrigų ir įdomumo pilnas serialas. Visos pagrindinės aktorės labai patinka. Ir dar labai nenorėjau, kad Berker Guven kuris "Zalim Istanbul" Nedimo vaidmenį atliko, kad būtų šiame seriale gerietis, jis man labai nepatinka, jaučiu nežiūrėčiau, o jis paliko mirti dvi merginas ir pats pabėgo, tai tikiu kad jis čia vaidins blogietį.</p>

Oj, kaip ačiū, turėsiu ką vakare žiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti