Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Jei rusų kalba, tai čia http://1plus1tv.ru/s..._russkom_jazyke

___

Trečia serija nuobodi unsure.gif
Atsakyti

Gaila, kad nutraukė Yeni Hayat. Kas nors žiūrėjot iki pabaigos?

Man labai patiko šis video. Tikra glamūrinė pora ir nereali chemija tarp jų  :wub:  :wub:

https://www.youtube....h?v=mQWvaHv_q3E

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 01 lapkričio 2020 - 19:07
Prieš 2 mėnesius mano išsakyta nuomonė ir dabar nepakito apie Yeni Hayat; taip, dinamiškas, bet tikrai per lėtų apsukų tarp masės dėl išlikimo kovos dėl būvio aibės kitų buvo. Šansų tikrai nebuvo būti žiūrėtinam. Nesuprantu kokiomis iliuzijomis scenaristai gyveno, kaip iš dangaus nukritę, tikrai.
Chemijos tarp poros - nulių nulis, meilės - nulių nulis kvadratu (aš žiūrėjau dėl kitko iki priešpaskutinės serijos, turėjau tam tikrų lūkesčių, rašiau apie tai). Paskutinę seriją prasukinėjau ir jau tik tam žvilgtelėjau, kad bent žinoti kaip sumakliavos paskubom užbaigimą serialo, t. y. bent žinoti kas bus su pagrindine pora. Pabaiga - palikta laisvė interpretacijai, t. y. kaip nori taip susigalvok.
Aktorių gaila; patys apakę buvo, kai iš neto juos pasiekė žinia, kad jų projektas uždaromas, tsakant surprise.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Taigi, neužtenka labai gražių aktorių, kad serialas būtų topinis, pagrindinį darbą scenaristai mano nuomone nuveikia, o jei jie neduoda porai pasireikšti jokiose scenose, tai taip ir belieka raukt serialą. Gaila dėl Yeni Hayat, na bet jis tikrai buvo per lėtas ir scenarijus buvo plėtojamas ne ten, kur reikėjo. Apmaudu dėl aktorių, nes abu žiauriai gražūs ir ta chemija galėto būti, jei tik scenaristai būtų parašę scenas, kur tai chemijai pasiplėtot, deja, deja....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 02 lapkričio 2020 - 00:17

Sveikos, 

Gal galėtumėte rekomenduoti puslapius per kuriuos žiūrite serialus.

Ačiū

Žiūriu rusiškai čia, kur pirmiau įkelia, ten ir žiūriu.

http://turkishtv.ru

http://turkish-tv-series.ru

Atsakyti

Prieš 2 mėnesius mano išsakyta nuomonė ir dabar nepakito apie Yeni Hayat; taip, dinamiškas, bet tikrai per lėtų apsukų tarp masės dėl išlikimo kovos dėl būvio aibės kitų buvo. Šansų tikrai nebuvo būti žiūrėtinam. Nesuprantu kokiomis iliuzijomis scenaristai gyveno, kaip iš dangaus nukritę, tikrai.
Chemijos tarp poros - nulių nulis, meilės - nulių nulis kvadratu (aš žiūrėjau dėl kitko iki priešpaskutinės serijos, turėjau tam tikrų lūkesčių, rašiau apie tai). 

Na normalu visų skoniai skirtingi, vieniems patinka, vienos kitiems kitos poros. Pora turi didžiulę chemiją nebe reikalo jie turi tiek fanų socialiniuose tinkluose, kurie jais susižavėjo iš viso pasaulio Ispanijos, Lotynų Amerikos, Rusijos, Filipinų, Prancūzijos, Italijos ir kt šalių. Bet kuomet nepatinka pora tuomet ir chemijos nesijaučia. Pavyzdžiui man iš turkų porų nemažai serialų buvo kur chemijos nepajaučiau, kad ir tarp dabar rodomų labai populiarių serialų ir su daugybe poros gerbėjų, bet kuomet pora nepatinka tai ir chemijos nejauti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 02 lapkričio 2020 - 02:42

Na normalu visų skoniai skirtingi, vieniems patinka, vienos kitiems kitos poros. 

Aš pvz nejaučiu chemijos tarp Keremo ir Hende (Sen Cal Kapimi), nors abu atskirai kaip aktoriai patinka, bet kartu jie man no no. Kažkas tarp jų vis neįvyksta, Hende ištisai kvailokai šypsosi ir klapsi akytėmis, o Serkanas per daug įsijautęs į roboto vaidmenį. Nu nėra man tarp jų nieko ir taškas. O va reitingai ohoho kokie, taigi turkams patinka  :hmm: Aš netgi turiu prielaidą, kad jų vaidybai kiša koją tai, kad jie iš tiesų vienas kitam kažkiek patinka ir todėl nejaukiai jaučiasi, kai reikia meilės scenas filmuoti ir tas nejaukumas tarp jų man nu taaaip žiauriai matomas  :unsure:

O dėl Seref Sozu žiauriai žiauriai gaila. Nepamenu kito turkų serialo su tokiu aukštu reitingu IMDB ir tai įrodo, kad ne turkams jis labai patinka. Nu tai ką, lieku su Sefirin Kizi, DEK, Zumruduanka ir antrą kartą žiūrimu Kuzgunu (va ten tai chemija :wub: ) ir laukiu šią savaitę pasirodančio Alev Alev.

Gal kas Ariza žiūrit? Kaip jis?

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 10 19, 21:40)
Neatsižiūriu į Enginą, šitas vyras sendamas tik gražėja, ko nepasakyčiau apie IBO, blyn laikas jam negailestingas, kaip bebūtų gaila, o tie ūsai mane jau tiek erzina, kad žiūrėdama DEK vis su pirštu pridengiu ir bandau įsivaizduoti kaip jis dabar be jų atrodytų. Nors su siužetu viskas DEK irgi OK, užsienietės labai skundžiasi, kad depresovas ir daug smurto, bet man patinka, atgaiva po tralialiūškės Sen cal kapimi, kuris jau pradeda atsibosti.

Na, nieko keisto, kai Enginas jaunystėj grožio miegelį miegojo ir knygeles skaitė, Celikkolis kabino gyvenimą pilnom rankom lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai tas dabar ir matosi, kai žmogui palei 40 ax.gif Plius šeima, mažas vaikas ir tt. O ir paakiai jo visada tokie paburkę būdavo, ypač, kai svorio numeta. O ūsai tai jau atskira tema biggrin.gif Nekenčiu jo ūsų. Nors dabar tai net džiaugiuosi, kad jis toks baisus, ir serikas lievas, tai bent jau nereikia į visokias Ozdemir žiūrėt. Man jau Birce Akalay užteko, visas akis išgadino, bet buvo įdomu, tai nori nenori reikėjo žiūrėt ir pratintis biggrin.gif O dabar ramu ramu ax.gif Nei chemijos, nei vaizdo, nei išvis nieko ten nėra. Fragus kartais permetu. Šiaip turbūt pirma aktorė, su kuria net Ibo negali jokios chemijos išspausti. Nors galvojau, kad jis ir su medžiu suchimičintų, bet, pasirodo, ne biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 10 23, 10:34)
Aš to namo iš pat pradžių nesupratau. Man ištęsti serialai su minimaliai veiksmo - neįveikiami. Galiu filmą pažiūrėti, bet nu seriaaaaaaaaaaalą...

Dabar pradėjau žiūrėti Paskambink mano vadybininkui. Tik labai erzina, kai pagrindinė mergaitė laižo lūpas pastoviai.

Žiauriai neįdomu, taip viskas nenormaliai ištempta, nebent gal prasukant per 5 minutes visą seriją pažiūrėti.

Geras, aš net neatkreipiau dėmesio. Man faina ta aktoriukė. Dar Kuzgune atkreipiau dėmesį, kad jaunutė, bet labai talentinga, tik ten jos vaidmuo labai nervino, norėjosis nudaužt nuo ekrano pastoviai biggrin.gif O čia superinė. Labai džiaugiuosi, kad menedžerius perkėlė į sekmadienį ir ten jiems taip puikiai sekasi. Mano meilė ir atradimas šio sezono wub.gif

QUOTE(gerbeja123 @ 2020 11 02, 10:07)
Aš pvz nejaučiu chemijos tarp Keremo ir Hende (Sen Cal Kapimi), nors abu atskirai kaip aktoriai patinka, bet kartu jie man no no. Kažkas tarp jų vis neįvyksta, Hende ištisai kvailokai šypsosi ir klapsi akytėmis, o Serkanas per daug įsijautęs į roboto vaidmenį.

Gal kas Ariza žiūrit? Kaip jis?

Su ta chemija tai čia ilgos diskusijos biggrin.gif Man Keremas ir Hande yra tiesiog be galo gražus, išoriškai tobulai tinkantis paveikslėlis. Nu tegul ženyjasi jie, vaikai tobuli gausis lotuliukas.gif lotuliukas.gif O vaidybos tai ten išvis nėra. Hande man apskritai viena prasčiausių aktorių ax.gif Anksčiau negalėjau išvis į ją žiūrėti, erzindavo juodai tas tupas klapsėjimas akim ir ta pati viena veido išraiška. Tik Gunesin kizlari žiūrėdama prie jos pripratau. Tas vaidmuo tokios tuštutės fyfačkos jai labai tiko. O visą kitą darbą Tolga už juos abu atliko. Nes tik į jį krypdavo akys ir tik jo emocijos išliko atmintyje.

Va ir su Demet tas pats. Kažkada užkliuvau už komentarų po ištrauka iš namo, taip juokinga buvo. Visos stebėjosi kaip Ibo pyktį perteikė ir tikėjosi, kad realiai tarp jų tikrai viskas gerai, nes, neva, neįmanoma taip suvaidinti. Va taip ir būna, kai tik ptaškas žiūri ir net nenutuoki, kad yra iš tikrųjų gerai savo darbą dirbančių profesionalų. Nes Demet pyktis tai toks... apgailėtinas, kai talento ne kažką, o ir net antakiukų suraukti negali per botoksiuką, tai gaunasi toks guminis ančiuko veidas ir jokios emocijos. O kai šalia Ibo palyginimui, taip kaip į visa tai žiūrėti...

Bet garantuoju, kad yra tokių, kuriems jie pati pačiausia pora ir su chemija ten turbūt ohoho biggrin.gif Taip kad na vkus i cvet... biggrin.gif

Dėl Arizos ir man įdomu, nes aktoriai superiniai, bet manęs taip netraukia kaimiečių razborkės, o ten jų nemažai, kaip suprantu?

Sadakatsiz mane taip užkabino, kad nervai nelaikė laukti tų serijų ir pradėjau žiūrėti originalą. Bet žiūriu ir turkus toliau. Pats pateikimas man turkų fainesnis, daug akiai malonesnis. Įvykiai, žinoma, irgi kažkiek pakeisti. Įdomu kaip išlaikys liniją.

Na ir dar Babiloną žiūriu, kas be ko. Nepatingėjau net titrų skaityti, ko jau seniai seniai nedariau. Labai noriu, kad bent iki naujų metų datrauktų, būtų super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 02 lapkričio 2020 - 13:05
Sveikos 4u.gif
Ar dar yra bežiūrinčių Hercai ? Mano nuojauta dėl Azize pasitvirtino- ji ir yra Aiše ax.gif O kaip su neva sudegusiu Aiše sūneliu? Gal Hasaras jos sūnus? hmm.gif Jei taip, tai Miranas bet kokiu atveju Azizės anūkas.
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2020 11 02, 20:08)
Sveikos 4u.gif
Ar dar yra bežiūrinčių Hercai ? Mano nuojauta dėl Azize pasitvirtino- ji ir yra Aiše  ax.gif O kaip su neva sudegusiu Aiše sūneliu? Gal Hasaras jos sūnus?  hmm.gif Jei taip, tai Miranas bet kokiu atveju Azizės anūkas.
Laba 👋 Aš žiūriu 🙂
Mano taip pat pasitvirtino, kaip kad ir galvojau prieš 1,5 metų; kad Hazaras - Azize sūnus, o Miranas - Azize anūkas.

Na ne veltui man jau anąmet ši nuotrauka buvo labai iškalbinga 👇

vartotojo įkelta nuotrauka

---------------------
----------------------------------

Tikrai ne veltui parodė tą akcentą kaip Miranas padėjo/paliko tą ginklą pas Aslaną, Sultan sūnų 👀 Aš čia apie 45 seriją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 02 lapkričio 2020 - 20:58
QUOTE(Visgi @ 2020 11 02, 21:50)
Laba 👋 Aš žiūriu 🙂
Mano taip pat pasitvirtino, kaip kad ir galvojau prieš 1,5 metų; kad Hazaras - Azize sūnus, o Miranas - Azize anūkas.

O Azizė pati žino? biggrin.gif Tai iš kur tas pyktis?

Kuri serija buvo paskutinė prieš pertrauką? 4u.gif Bandysiu vytis.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 02, 21:15)
O Azizė pati žino? biggrin.gif Tai iš kur tas pyktis?

Kuri serija buvo paskutinė prieš pertrauką? 4u.gif Bandysiu vytis.
Dar ne, kol kas.

38 buvo paskutinė 🙂
Atsakyti