Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Ten nieko tokio žinok nerašiau, pasibaigus serijai ir taip aišku yra, kad jis jos ieškos, kaip be to, o kad Farukas ligoninėje atsigauna, parodė mums serijos pabaigoje. Tik tiek.

Ir aš taip galvoju dėl plaukimo, kad kaip ir nelabai įstengtų, juolab nekalbant apie krantą, iki jo plaukti.

Aš esu įsitikinus žinok, kad jo mamos tas planas, dukra (jo sesė) padarė kaip padarė, o motina paėmė ir 'pagerino' dukters planą, taip sakant svetimomis rankomis žarijas pažarstė. Ji dukros ne veltui tąnakt laukė grįžtančios, o sulaukus pasakė jai_tu ką, esi tikra tuo, kad be mano žinios nors vienas žmogus išplaukia iš salos. Aš viską žinau, e mano žinios nieks ni ni ni... Dukra dar tada išsigando, sumišo, nes motina metė užuominą jai, kad_padarei baisią klaidą, tipo_tu net neįsivaizduoji ką tu padarei. Aš manau dukra darė viską proto ribose, taip kaip ir sakė Israi (telefoną, kreditinę kortelę davė, kad žmogus kitam krante tavęs lauks kuris tau padės ir t.t. ir pan,.), o motina sužinojus apie tai katerio vairuotojui davė kitus nurodymus.

Man irgi mįslinga ko taip staiga pasikeitė jos sakyti žodžiai... Tipo koks pavyzdys mūsų šeima bus salos žmonėms, mes negalime taip elgtis, nes mes autoritetas, salos savininkai-šeimininkai, nupirkę esam ją, mes turime rodyti deramą pavyzdį. Aš taip supratau.

Na, bet jis gi amasadoje per 5 minutes turėjo apsispręsti vesti ją ar ne, nes kaip kitaip padės išsigelbėti jai ir kūdikiui, juolab tose šalyse tikrai vaikas lieka prie tėvo, o tu, žmona, gali čiuožti į visas keturias puses. Tai dar sakyčiau ir taip žaibiškai jis viską pasvėrė, o kai ten ant smūgio susituokė ir vaiko liudijime jį įrašė kaip tėvą, tai kaip jis galėtų parsivežęs pas save ją pristatyt šeimai kaip svečią ar suveikt namus, be šansų, jis gi duoto garbės žodžio žmogus, buvo davęs garbės žodį jos tėvui, kad jis bet kada ir dėl bet ko galės į jį kreiptis pagalbos visose gyvenimo situacijose, pasakyta ir šventa, laikysis jo, kaip kirviu nukirsta. Garbė ir orumas.
Kaži, Farukas tikrai toks ir bus t. y. nė kruopelytės širdies gilumoje meilės jai, Israi?
Jooo, teisingai tu sakai, vien tik dėl vaiko Farukas juos tikrais atkas unsure.gif
Atsakyti
Aj, dar dėl ambasados. Ji tikrai buvo ne tokia maža, kad nežinotų, kas yra Džachanas. Bet gal nesitikėjo, kad TAS Džachanas?

Taip, suprantu, kad vedė dėl vaiko. Bet ir išskirti galėtų dabar ax.gif Kažkaip minčių nėra tokių net jam biggrin.gif

Tai vat, mamos elgesys ir man nesuvokiamas, juolab žino, kad sūnus vargu ar jai atleis tokią išdavytę.

Seniai nesam matę tokio blogiečio, kaip Farukas, kuris kaip tankas eis unsure.gif
Atsakyti

[attachment=268544:Screenshot_20201025-105537_Chrome.jpg]   Labai laukiu, ypač kai pamačiau kokius žmones prie serialo kūrimo susirinko. Ir net Toygar Isikli  :bigsmile:

https://m.imdb.com/title/tt12872898/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 25 spalio 2020 - 11:02
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 10 25, 09:56)
Aj, dar dėl ambasados. Ji tikrai buvo ne tokia maža, kad nežinotų, kas yra Džachanas. Bet gal nesitikėjo, kad TAS Džachanas?

Taip, suprantu, kad vedė dėl vaiko. Bet ir išskirti galėtų dabar ax.gif Kažkaip minčių nėra tokių net jam biggrin.gif

Tai vat, mamos elgesys ir man nesuvokiamas, juolab žino, kad sūnus vargu ar jai atleis tokią išdavytę.

Seniai nesam matę tokio blogiečio, kaip Farukas, kuris kaip tankas eis unsure.gif
Va ir man į tai labai panašu.

Na kur jau ten dabar paleis ją, kai našlio širdies ledus pramušė aşk wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Anksčiau kažkaip buvo kiek kitaip, dažniausiai mamos tik kenkdavo savo vaikams, dabar žiū ir seserys eina į trasą doh.gif jau ne pirmame seriale tą matau.

Dėl Jos taip ir kilo Trojos karas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 10 25, 12:00)
Labai laukiu, ypač kai pamačiau kokius žmones prie serialo kūrimo susirinko. Ir net Toygar Isikli  bigsmile.gif</p>

Mano mylimiausia turkų aktorė Hazar Ergüçlü wub.gif

QUOTE(Visgi @ 2020 10 25, 13:01)

Dėl Jos taip ir kilo Trojos karas biggrin.gif

Aš visą pirmą seriją galvojau, nu ką man ji primena. O primeną aktorių, net ne merginą biggrin.gif Aišku, kai buvo jaunas.

Atsakyti
Sveikos senai čia po dukros gimimo nesilankiau. Bet serialus žiūriu, kelis pamečiau, naujus pradėjau bigsmile.gif
Vakar iki paryčių žiūrėjau naują Seref Sozu koks Isros grožis wub.gif labai man jie į porą žiūrisi. Džachanui super tinka vaidmuo. Atrodo kai jis ją pamatė ambasadoje įsimylėjo, taip gerai tas jų susitikimas buvo nufilmuotas wub.gif
O Farukui irgi tinka tas vaidmuo, jo veido išraiškos super. Labai užkabino, įdomu kaip Isra išsigelbės.
Atsakyti
Seref Sozu finalina. Sekanti serija, 4-ta, paskutinė. Gavos sakyčiau neblogas mini serialas.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 10 29, 14:28)
Seref Sozu finalina. Sekanti serija, 4-ta, paskutinė. Gavos sakyčiau neblogas mini serialas.

Kodėl? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 10 29, 13:45)
Kodėl? verysad.gif
Reitingai vakarykštės serijos nukrito. 2.63%, 1.17%

Papildyta:
Bet galiu tvirtai pasakyti, kad pelnytai nukrito. Žiūrėjau vakar online turkų kalba, mačiau kas dėjosi, perteklinių dalykų buvo serijoje, todėl buvau tikra, kad kris reitingai. Lauksiu dabar įgarsintos rusų kalba.
Einu žiūrėt Neištikimo/Sadakatsiz.
Atsakyti
Įgarsinta bus gal tik ryt.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 10 29, 15:06)
Reitingai vakarykštės serijos nukrito. 2.63%, 1.17%

Papildyta:
Bet galiu tvirtai pasakyti, kad pelnytai nukrito. Žiūrėjau vakar online turkų kalba, mačiau kas dėjosi, perteklinių dalykų buvo serijoje, todėl buvau tikra, kad kris reitingai. Lauksiu dabar įgarsintos rusų kalba.
Einu žiūrėt Neištikimo/Sadakatsiz.

Na va tik apsidžiaugiau nauju projektu ir ate unsure.gif
Atsakyti

Sveikos, 

Gal galėtumėte rekomenduoti puslapius per kuriuos žiūrite serialus.

Ačiū

Atsakyti