QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 10 24, 00:46)
Visgi, aš jau
Negaliu patikėti, kad motina taip kvailai pasielgė.
Dėl berniuko. Vis tik vaikas, kaip vaikais, mama neįgali. Ir iš viso nesupratau, kam ten reikėjo nemirus pirmai žmonai atvest kitą moterį (o dar tokią, nemanau, kad buvo kitokia) ir 'suleist' dėl vaiko
Likau nesupratus minties.
Sesuo. 10 metų santuokoj, vaikų nėra... apie pačia šeimą - tyliu. Ir vėl grįžtu - nebuvo geresnių šeimų giminystei? Ar jau taip Dževidan reikėjo Metino?
Anūkė. O kas jos tėvai? Ir tokia jau ne vaikas..
Tarnaitė. Gal gaisro kaltė yra bobulė. Gal kažką pamatė ji būdama vaikas.. ir taip norėjo jos atsikratyti, tik nepavyko iki galo..
Tetulė likusi Beirutė - kas ten per popieriai?
Pabaiga... tipo spės išgelbėt?
Kuo jie tuoj saloj užsiima. Sesers uošvis daug žino..
Tegu tik pabando nutraukt šitą serialą
Žalia Rūta, atsisiunčiau šiandien įgarsintą seriją ir tik neseniai baigiau žiūrėti.
Norėjau tavęs klausti, kad, kaip manai, kas jai galėtų jai padėti? Aš galvojau, kad gal tas žvejys, draugas jo, bet kai parodė fragą, tai dabar nebežinau, nebent pati išniro į paviršių sukaupusi jėgas, kad ir sužeista, sūnus suteikė jėgų... mažum taip? Ir dar. Nelabai supratau vieno dalyko_ji kai jam skambino iš ambasados dėl pagalbos, ji žinojo kad jis tai ir yra būtent jis? Ar tai suprato tik tuomet kai jį pamatė?
Jo motina? Jis vieną vienintelę esminę klaidą padarė, kai pasakė motinai, kad įsimylėjo Isrą (o jis tikrai pradeda įsimylėti, ir 100% esu įsitikinusi, kad jis ten jai avalinę išrinko tinkamo dydžio, jis pasirūpino tuo, o sumelavo jai todėl, kad ji nepamanytų ir nepamatytų, kad jis pradėjo jausti jausmą jai). Va čia motina ir pajuto rimtą pavojų, nes ji jo akyse pamatė ir širdimi pajuto, kad tai ką jis sako yra labai tikra, juolab kai jis toks šaltakraujis ir jam tai nebūdinga, atsitvėręs siena ir jo širdį pavergti be šansų, ir čia staiga opa! Isra! Motinai ir dukra svarbi; jei Yasemin negrįš, vadinasi pas dukterį negrįš ir jos vyras, o dukra jį myli, tik nenutuokia, kad jis su ja tik dėl išskaičiavimo.
Paliktos nuotakos tėvai turi savų išskaičiavimų ir nuo seno puoselėja viltį, kad ji taptų jo žmona, o čia ėmė jis ir antrą kartą pasirinko ne jų dukrą, t. y. pasirinko ne Yasemin, o Rują, vedė, mylėjo labai žmoną, tik vienas rūpestis, kad negalėjo susilaukti vaikų, vėliau ji susirgo onkologine liga, gulėjo ant patalo, familijos galvojo, kad greit mirs ir jam tą blondinę delegvo kaip neva guodėją, o žmona dar ėmė ir gerokai ilgiau gyveno, Yasemin ir vaiką pagimdė ir ko tik nedarė, bet taip ir liko prie suskilusios geldos, nes jis antrą kartą vedė, ir vėl ne ją, o Isrą.
Akivaizdu, kad tarnaitę ir jo motiną kažkas sieja. Ta tarnaitė ir jos dukra - draugės nuo vaikystės, tarkim, dūko, žaidė abi, ėmė jos dukra ir ją toje arklidėje uždarė ar padegė tyčia/netyčia? Gal todėl motina ir jaučia kaltę ir tas jausenas jos atžvilgiu.
Laukiu trečiadienio. Kiek rodys serijų tiek žiūrėsiu, svarbu tik, kad įdomu būtų ir įtampos būtų
Frage man taip patiko, kai jis pagrasino_salą visą sudeginsiu jei neatsiras Isra su sūnumi! Rasiu, sužinosiu kas tai padarė_nepasigailėsiu, neatleisiu, su žeme sulyginsiu! Noriu pamatyti, kaip jis jos ieško ir randa
Labai tinkanti pora viens kitam, gražiai žiūrisi. Jis toks kilnus, ji tokia trapiai švelni moteriška, gražių bruožų. jis turi sūnų ir jis turi sūnų, jiems dabar reik abiejų dukrytės
Aš tik labai Faruko bijau, galima sakyti net per ekraną
ir jam taip tinka šis neigiamas personažas, ir ta arabų kalba... Magiška.
Negaliu suprasti, na kaip, kaip, Isros tėvas galėjo ją jam, tokiam siaubūnui Farukui, priešui savo, vienturtę savo dukrą pažadėti?
https://www.youtube...._channel=ShowTVDėl priėjimo prie kažkokios kofidencialios info iškvosti, kažkokius juodus darelius sužinoti, sistemą ir t.t ir pan,. Su siaubu laukiu kada atsiras vėl jis, o panašu, kad jau atsiras, nes atsigavo. Neįsivaizduoju, kaip Džihanas Isrą nuo visų saugos
vien ko vertas tas Farukas
Siaubiakas žodžiu.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.